Xerox® Workplace Suite

On-premise, print management server and mobile access for your printer fleet, with benchmark security, convenience and usage insights you need to unleash productivity and reduce costs.

Xerox® Workplace Suite leverer autentisering, utskriftsadministrasjon, kostnadskontroll, innholdssikkerhet og mobilitetsarbeidsflyter. Den fleksible modulære tilnærmingen er designet for installasjon på en server for en privat, sikker bruk på stedet, og gir muligheten til å lisensiere funksjonene som passer dine forretningsbehov, uavhengig av antall enheter du har.
Last ned brosjyreNøkkelfunksjoner

Autentisering og tilgangskontroll

Autentiseringsalternativer er kompatible med et bredt spekter av bransjestandard sikkerhetslesere og -kort. Velg kort, kortløs eller til og med mobilenhetsbasert autentisering ved hjelp av NFC, Xerox® Print Portal-appen og en QR-kode for å låse opp enheter. Bruk viktige utskriftsregler for å ta kontroll over kostnader og begrense tilgangen til enheter/funksjoner på bruker-/gruppenivå.

Enkel pålogging (SSO)-funksjon til enhver SSO-aktivert tjeneste på skriveren din – for eksempel Cloud Connector-apper med mer. Autentiser skriveren på en enkel måte én gang med kortets eller mobilenhet og få deretter sikkert tilgang til alle dine multifunksjonsskriveres SSO-aktiverte apper uten å måtte utføre flere, tidkrevende påloggingstrinn.

Innholdssikkerhet

Vår innholdssikkerhetsfunksjon beskytter mot datatap eller tap av immaterielle rettigheter ved å søke i alle dokumenter som kopieres, skannes eller skrives ut via en lisensiert multifunksjonsskriver, etter bestemte brukerdefinerte ord eller tekststrenger (f.eks. konfidensielt, kun til intern bruk). Hvis en match er funnet, sendes et varsel – sammen med jobbdetaljer og innhold – til en administrator for oppfølging.

Mobil utskrift

Gjør utskrift fra mobile enheter fleksibelt og enkelt. Send utskriftsjobber fra Windows OS-enheter, Google Chromebook, Mac OS, Linux og mobilapputskrift for iOS, Android og Windows Surface-nettbrett. Med en tradisjonell pull/follow-utskriftsarbeidsflyt, kan du sende jobber til en enkelt kø for utskrift og henting når du er klar.

Regnskap, rapportering og regler

Administratorer kan angi tilgangskontroll og utskriftsregler, og nøye overvåke utskrifter i hele organisasjonen med konsoliderte flåterapporterings- og regnskapsmuligheter. Xerox Workplace Suite kan integreres med Network Accounting.

Administrere en stadig krevende arbeidsstyrke kan gi rikelig med hodepine og noen ganger er skriver- og dokumentsikkerhet lavt på prioriteringslisten.

Ettersom skrivere og multifunksjonsskrivere blir smartere og bedre koblet til systemene din virksomhet bruker bruker, trenger du en enklere, lav-berørings måte å bringe dette under kontroll. Du trenger en enkel, men effektiv måte å tillate autoriserte brukere å få tilgang til bare de systemene de har tillatelse til, mens overvåking og hindring av at sensitive data kopieres, skrives ut eller skannes utenom nettverket ditt.Viktigste utfordringer

Sikkerhet
 • Hvordan styrer du og sporer hvilke brukere som kan kopiere, skrive ut eller til og med skanne dokumenter utenfor nettverket ditt?
 • Hvordan overvåker du kritiske dokumenter og dokumentinnhold for å forhindre databrudd?
 • Hvordan kan du øke sikkerheten uten å innføre vanskelige, tidkrevende trinn for å logge på skriveren og MFP-appene dine?

Skriveradministrasjon – Kostnadskontroll

 • Hvordan sikrer du at sensitive dokumenter ikke skrives ut til utmatingsskuffen til den delte skriveren slik at andre brukere kan se dem?
 • Du vil holde oversikt over utskriftskostnadene dine ved å kjøre enkle rapporter på alle skriverne for å identifisere hvor brukerne skriver ut og hvor de høye brukskostnadene dine ligger.
 • Når du har forstått skriverbruken, vil du kanskje lage utskriftsregler for å sikre at brukerne dine følger retningslinjer for utskrift.

Mobilitet

 • Etter hvert som virksomheten din beveger seg mot en mer mobil arbeidsstyrke, må du sørge for at de forblir produktive på farten, og kan skrive ut kunderettede dokumenter uansett hvor de er.
 • Bedrifter trenger løsninger som er både bruker og IT-vennlige. Selskaper ønsker en bruker- og IT-vennlig løsning som skriver ut fra ulike mobile enheter, til skrivere fra ulike produsenter.
 • Hvordan unngår du vanskeligheter med å la gjester, kunder eller mobile ansatte skrive ut på kontoret ditt?
 • Hvordan styrer du effektivt utskriftsbehovet til dine ansatte med blandede mobilenheter på tvers av flere utskriftsleverandører, og sikrer en konsistent, sømløs opplevelse?

Hvorfor bør du velge Xerox?

Vår prisbelønte, on-premise suite-baserte løsning tilbyr en effektiv, modulær og fleksibel tilnærming til intern dokumentsikkerhet. Legg til mulighghetene som du trenger, samtidig som den holdes inne i ditt eget nettverk.

Sikkerhetsutfordringer dekkes av:

 • autentisering for å kontrollere sikker tilgang til skriveren og nettverkssystemene dine, ved hjelp av et bredt spekter av autentiseringsmetoder, inkludert kort-ID og godkjenning av mobilenheter.
 • en forenklet sikker enkel pålogging (single-sign-on, SSO)-opplevelse for å få tilgang til backend-systemene dine, samtidig som du unngår tidkrevende logg inn trinnene.
 • sikkerhet for å spore spesifikt dokumentinnhold for å gi varsler hvis spesifisert innhold eller dokumenter blir kopiert, skrevet ut eller skannet.

Utskriftsadministrasjon og kostnadskontrol-utfordringer dekkes av:

 • vår Pull-utskriftsfunksjon som gjør at jobber kun kan skrives ut når det er nødvendig, når brukeren autentiseres ved skriveren. Støtter både Xerox- og ikke-Xerox-skrivere.
 • Vår sømløse integrasjon med ConnectKey-brukerskjermer lar jobbinnstillinger endres, slettes eller redigeres før utskrift – sparer kostbare bortkastede utskrifter.

Mobilitetsutfordringer dekkes av:

 • en mobil utskriftsløsning som lar brukerne lett finne og koble til skrivere med mobilappen vår. du kan se alle jobber fra mobilenheten, låse opp skriveren og sende direkte utskrifter, eller til og med laste opp jobber for utskrift på et senere tidspunkt. eller du kan enkelt sende e-posten din til å sende inn dine utskrifter.
 • Nøyaktig og pålitelig konvertering av dine Microsoft Office-dokumenter uten å måtte bekymre deg for å miste bilder.data eller formatering.

Xerox IT Advantage

 • Du trenger ikke å administrere unike drivere for hver skriver i din organisasjon. Skriv ut til en enkelt kø og få ut jobben fra en tilkoblet skriver.
 • Ingen flere bekymringer om å håndtere en rekke forskjellige mobile enheter og telefoner. Vår mobilapp gir en sømløs opplevelse på tvers av alle telefoner.
 • Lavt IT-fotavtrykk, med et server light-alternativ. Reduser nettverkstrafikken ved å trekke jobben direkte fra brukerens PC-klientprogramvaren, når den er autentisert ved skriveren.
 • Xerox Workplace Suite med fleksibel lisensiering er enkel å installere og administrere.
Xerox® Workplace Suite er kompatibel med nesten alle Xerox- og ikke-Xerox-skrivere og multifunksjonsenheter, ved hjelp av Xerox® Global Print Driver-teknologi. Utvidede muligheter fins med Xerox® VersaLink®-, AltaLink®- og ConnectKey®-aktiverte enheter. Følgende Xerox EIP-aktiverte skrivere støtter Enhanced Mobile Capability.

Multifunksjons- / Alt-i-ett-skrivere

Skrivere til kontoret

Programvareløsninger

ProduktkodeBeskrivelsePris
320S01099Xerox Workplace Suite-PrintManagement V5 + 2 koplinger inkl. 1 års brukerstøtteKr 2.157,72
320S01100Workplace Suite 1-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 1.078,86
320S01101Workplace Suite 2-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 2.157,72
320S01102Workplace Suite 12-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 12.946,30
320S01103XPMMSuite 30-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 32.365,73
320S01104Workplace Suite 75-tilkopling inkl. 1 års brukerstøtteKr 80.914,31
320S01105Workplace Suite 200-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 215.771,50
320S01107Workplace Suite 1000-tilkopling & 1 års brukerstøtteKr 1.078.857,50
320S01233Xerox Workplace Suite-Mobile Print V5 + 2 koplinger (med BasicAspose DCE) 1 års støtte inkl.Kr 3.082,00
320S01234Xerox Workplace Suite-Content Security V5 + 2 koplinger 1 års støtte inkl.Kr 3.082,00

Prisdetaljer

*Prisene inkluderer ikke forbruksmateriell, utskriftskostnader, skatter og avgifter, og kan endres av Xerox uten videre varsel. Produktene er tilgjengelig for våre forretnings-kunder; i henhold til våre betingelser kan produktene være nyutviklede, fabrikkproduserte nye modeller, eller refabrikerte i henhold til Xerox standard for dette. Produktene kan inneholde både nye og refabrikerte komponenter.