Xerox® Workplace Suite

On-premise, print management server and mobile access for your printer fleet, with benchmark security, convenience and usage insights you need to unleash productivity and reduce costs.

Xerox® Workplace Suite tarjoaa käyttäjätunnistus-, tulostuksenhallinta-, kulujenhallinta-, sisällönsuojaus- ja mobiiliustyönkulkuja. Sovellus on tarkoitettu asennettavaksi palvelimelle yksityistä, suojattua toimipistekäyttöä varten. Tämä joustava, modulaarinen sovellus auttaa sinua lisensoimaan toiminnot, jotka sopivat parhaiten yrityksesi tarpeisiin laitteiden määrästä riippumatta.
Lataa esiteTärkeimmät ominaisuudet

Käyttäjätunnistus ja käytönvalvonta

Käyttäjätunnistustoiminnot ovat yhteensopivia useiden alan vakioiden suojattujen lukulaitteiden ja korttien kanssa. Voit valita käyttäjätunnistuksen kortilla, ilman korttia tai mobiililaitteella käyttäen NFCtä, Xerox® Print Portal -sovellusta ja QR-koodia laitteen lukituksen avaamiseen. Hallitse kuluja ja rajoita laitteiden tai toimintojen käyttöä käyttäjä- tai ryhmätasolla käyttämällä haluttuja tulostussääntöjä.

Yhden sisäänkirjautumisen (SSO) toiminto mihin tahansa SSO-yhteensopivaan tulostimesi palveluun, kuten pilvipalvelu- ja muihin sovelluksiin. Tee käyttäjätunnistus tulostimella yhdellä kerralla käyttämällä henkilökorttia, mobiililaitetta tai käyttäjätietoja, minkä jälkeen pääset käyttämään kaikkia SSO-yhteensopivia sovelluksia turvallisesti ilman muita aikaavieviä kirjautusmisvaiheita.

Sisällönsuojaus

Sisällönsuojaustoimintomme suojaa tiedon- ja immateriaaliomaisuuden menetykseltä hakemalla kaikista lisensoidulla monitoimilaitteella kopioiduista, skannatuista tai tulostetuista asiakirjoista erityisiä käyttäjän määrittämiä termejä tai merkkijonoja (esim. salassapidettävä, vain sisäiseen käyttöön jne.). Jos löytyy osuma, verkon pääkäyttäjälle lähetetään hälytys sekä työtä koskevat tiedot ja sisältö.

Mobiilitulostus

Tulosta mobiililaitteilla helposti ja joustavasti. Lähetä tulostustöitä seuraavilla laitteilla: Windows OS, Google Chromebook, Mac OS ja Linux, sekä mobiililaitteilla: iOS-, Android- ja Windows Surface -tabletit. Tavallisen Pull/Follow Printing -työnkulun avulla voit lähettää töitä yhteen jonoon vapautettaviksi ja noudettaviksi, kun ne ovat valmiita.

Laskenta, raportointi ja säännöt

Verkon pääkäyttäjät voivat asettaa käytönvalvonta- ja tulostussääntöjä sekä valvoa tulostusta tarkasti koko yrityksessä yhteisillä tulostimien raportointi- ja laskentatoiminnoilla Xerox Workplace Suite voidaan integroida verkkopohjaiseen raportointiin.

Entistä vaativamman työvoiman hallintaan liittyy paljon ongelmia, ja joskus tulostimien ja asiakirjojen tietosuoja on tärkeysjärjestyksessä kaukana kärjestä.

Koska tulostimet ja monitoimitulostimet kehittyvät entistä älykkäämmiksi ja niillä on paremmat yhteydet yrityksen järjestelmiin, tarvitset helpomman, vaivattomamman tavan niiden hallitsemiseksi. Tarvitset helpon mutta tehokkaan tavan, jolla voit antaa valtuutetuille käyttäjille pääsyn vain järjestelmiin, joihin heillä on käyttölupa, ja samalla valvoa järjestelmiä ja estää luottamuksellisten tietojen kopioinnin, tulostuksen ja skannauksen oman verkkosi ulkopuolella.Tärkeimmät haasteet

Tietosuoja
 • Miten hallitset ja seuraat ketkä käyttäjät saavat kopioida, tulostaa tai skannata asiakirjoja verkkosi ulkopuolella?
 • Miten voit valvoa tärkeitä asiakirjoja ja asiakirjasisältöä tietomurtojen estämiseksi?
 • Miten voit parantaa tietosuojaa ottamatta käyttöön tulostimen tai monitoimitulostimen vaikeita, aikaavieviä sisäänkirjautumisvaiheita?

Tulostuksenhallinta – kulujenhallinta

 • Miten voit varmistaa, ettei luottamuksellisia asiakirjojasi tulosteta yhteisen tulostimen luovutusalustalle kaikkien nähtäviksi?
 • Haluat hallita yhteenlaskettuja tulostuskulujasi yksinkertaisilla raporteilla, jotta näet, millä tulostimilla käyttäjät tulostavat ja mikä aiheuttaa eniten kuluja.
 • Kun saat käsityksen tulostimien käytöstä, haluat ehkä asettaa tulostussääntöjä ja varmistaa, että niitä noudatetaan.

Mobiilius

 • Yrityksesi työvoiman muuttuessa yhä mobiilimmaksi haluat varmistaa tuottavuuden jatkumisen ja sen, että työntekijät voivat tulostaa asiakkaille tarkoitettuja asiakirjoja mistä tahansa.
 • Yritykset tarvitsevat ratkaisuja, joita on helppo käyttää ja jotka eivät vie liikaa IT-osaston aikaa. Tämä tarkoittaa kykyä tulostaa eri merkkisistä mobiililaitteista eri merkkisiin tulostimiin.
 • Miten vältät vaikeudet, joita voi syntyä, kun annat vieraille, asiakkaille tai mobiilityöntekijöille tilaisuuden tulostaa toimistoissasi?
 • Miten hallitset tehokkaasti eri mobiililaitteita käyttävien työntekijöidesi tarpeita tulostaa saumattomasti eri valmistajien tulostimilla?

Miksi valita Xerox?

Palkittu, ohjelmistopohjainen toimipisteratkaisumme tarjoaa tehokkaan, modulaarisen ja joustavan tavan varmistaa asiakirjojen tietosuoja. Lisää toimintoja tarpeen mukaan ja rajoita niiden käyttö omaan verkkoosi.

Vastauksen turvallisuushaasteisiin tarjoavat:

 • Käyttäjätunnistus, joka kontrolloi tulostimen ja verkkojärjestelmien turvallista käyttöä monilla eri käyttäjätunnistusmenetelmillä, mukaan lukien kortti- ja mobiililaitetunnistus.
 • Yksinkertainen, suojattu ”single-sign-on” (SSO), joka mahdollistaa "back end" -järjestelmiin pääsyn vähemmällä vaivalla.
 • Mahdollisuus seurata tiettyä asiakirjasisältöä ja lähettää hälytyksiä, jos määritettyä sisältöä tai asiakirjoja kopioidaan, tulostetaan tai skannataan.

Vastauksen tulostuksenhallinta- ja kulujenhallintahaasteisiin tarjoavat:

 • "Pull printing" -toimintomme mahdollistaa töiden tulostuksen vasta tarvittaessa, kun käyttäjä on tunnistettu tulostimella. Toiminto tukee sekä Xeroxin että muiden valmistajien tulostimia.
 • Saumaton integraatiomme ConnectKey-käyttöliittymän kanssa mahdollistaa töiden asetusten muuttamisen, poistamisen tai muokkaamisen ennen tulostamista, mikä välttää kalliit hylätyt tulosteet.

Vastauksen mobiiliushaasteisiin tarjoavat:

 • Mobiilitulostusratkaisu, jonka avulla käyttäjät voivat helposti löytää tulostimet ja saada niihin yhteyden. Voit tarkastella kaikkia töitäsi mobiililaitteellasi, poistaa tulostimen lukituksen ja lähettää tulosteita suoraan tai jopa ladata töitä myöhemmin tulostettaviksi. Voit myös lähettää työt tulostettaviksi sähköpostitse.
 • Muunna Microsoft-asiakirjat todenmukaisesti ja tarkasti ilman kuvien, tietojen tai muotoilun häviämistä.

Xerox IT Advantage

 • Ei tarvetta ylläpitää yksittäisiä ajureita organisaation kaikkia tulostimia varten. Voit tulostaa yhteen jonoon ja vapauttaa työt millä tahansa verkkoon liitetyllä tulostimella.
 • Ei enää huolta eri mobiililaitteiden ja puhelimien hallinnasta. Mobiilisovelluksemme antaa saumattoman kokemuksen kaikilla puhelimilla.
 • Vähän tilaa vievä ratkaisu, vähäinen palvelimen tarve. Vähennä verkkoliikennettä tulostamalla työ suoraan käyttäjän tietokoneen sovellusohjelmasta, kun käyttäjä on tunnistettu tulostimella.
 • Xerox Workplace Suite on helppo asentaa ja hallita, ja siinä on joustava lisensointi.
Xerox® Workplace Suite on yhteensopiva lähes kaikkien Xeroxin ja muiden valmistajien tulostimien ja monitoimitulostimien kanssa, joissa käytetään Xerox® Global Print Driver -tekniikkaa. Enemmän toimintoja on tarjolla Xerox® VersaLink®-, AltaLink®- ja ConnectKey®-yhteensopivilla laitteilla. Seuraavat Xeroxin EIP-pohjaiset tulostimet tukevat Enhanced Mobile -ominaisuutta.

Monitoimitulostimet

Toimistotulostimet

Ohjelmistoratkaisut

Part #KuvausHinta (Euro)Price inc VAT (Euro)
320S01099Xerox Workplace Suite-PrintManagement V5 + 2 laitelisenssiä ja 1 vuoden tuki245,00 €303,80 €
320S01100Workplace Suite 1 lisenssi & 1 vuoden tuki122,50 €151,90 €
320S01101Workplace Suite 2 lisenssiä & 1 vuoden tuki245,00 €303,80 €
320S01102Workplace Suite 12 lisenssiä & 1 vuoden tuki1 470,00 €1 822,80 €
320S01103XPMMSuite 30 lisenssiä & 1 vuoden tuki3 675,00 €4 557,00 €
320S01104Workplace Suite 75 lisenssiä & 1 vuoden tuki9 187,50 €11 392,50 €
320S01105Workplace Suite 200 lisenssiä & 1 vuoden tuki24 500,00 €30 380,00 €
320S01107Workplace Suite 1000 lisenssiä & 1 vuoden tuki122 500,00 €151 900,00 €
320S01233Xerox Workplace Suite-Mobile Print V5 + 2 liitintä (sekä BasicAspose DCE) 1 vuoden tuki350,00 €434,00 €
320S01234Xerox Workplace Suite-Content Security V5 + 2 liitintä -1 vuoden tuki350,00 €434,00 €

Pricing Details

*Prices do not include any supplies, additional print charges or applicable taxes and are subject to change without notice. Products are available to business customers; subject to applicable terms and conditions. Xerox equipment and accessories have been produced in a factory from new parts and from reprocessed parts which meet the performance standards of new parts.