Xerox® Workplace Cloud

Our easy-to-use, IT-friendly Xerox Workplace Cloud frees you up from security risks while offering convenience, usage insights and dashboard-based monitoring and control of your entire printer fleet.

Xerox® Workplace Cloud oferă administrare a imprimării și fluxuri mobile care deservesc orice client cu cerințe de infrastructură de tipărire redusă. Este ușor de configurat și de utilizat, așadar este alegerea ideală pentru firme și organizații cu acces limitat la IT sau care încearcă să consolideze resursele IT. Pentru că este bazat pe cloud, acesta funcționează în tipuri de rețele multiple, oferindu-vă controlul complet asupra fiecărei imprimante din fiecare loc.
Download brochureKey Features

Autentificare și acces control

Opțiunile de autentificare sunt compatibile cu o gamă largă de cititoare și carduri care respectă standardele de siguranță din industrie. Alegeți autentificarea cu card, fără card sau cea bazată pe un dispozitiv mobil folosind NFC, aplicația Xerox® Print Portal și un cod QR pentru a debloca dispozitivele. Utilizați regulile de tipărire esențiale pentru a prelua controlul asupra costurilor și a restricționa accesul la dispozitive/funcții la nivel de utilizator/grup.

Imprimarea mobilă

Faceți tipărirea de pe dispozitive mobile flexibilă și ușoară. Trimiteți lucrări de tipărire de pe dispozitive cu SO Windows, Google Chromebooks, SO Mac, Linux și aplicații mobile pentru iOS, Android și tablete Windows Surface. Cu un flux tradițional de tipărire „pull”/urmărire, trimiteți lucrări spre o singură coadă de așteptare pentru publicare și recuperare atunci când sunt gata.

Contabilizare, raportare și reguli

Administratorii pot seta controlul accesului și regulile de tipărire și monitoriza îndeaproape tipărirea în întreaga organizație, cu capacități de raportare a flotei și contabilizare consolidate. Interfața oferă informații rapide privind activitatea de tipărire și starea acesteia. Capacitatea de a vedea utilizatorii mari pe departamente sau moduri de utilizare ajută administratorii să preia controlul costurilor.

Tehnologia mobilă a schimbat modul în care lucrăm. Organizațiile caută o soluție accesibilă de gestionare a imprimării în cloud, pentru a economisi timp și bani și pentru a-și controla și securiza, totodată, flota de imprimante. De asemenea, ele vor să mărească productivitatea angajaților cu ajutorul funcțiilor de mobilitate avansate, care nu încetinesc sau supraîncarcă infrastructura IT.

Key Challenges

Mobilitate
  • Utilizatorii mobili caută un mod convenabil și sigur de a-și imprima documentele.
  • Companiile vor o soluție care să se potrivească atât nevoilor utilizatorilor, cât și infrastructurii IT, care să imprime de pe diverse mărci de dispozitive mobile, pe diverse mărci de imprimante.
  • Vizitatorii, clienții și personalul dvs. au nevoie să imprime convenabil în sediile dvs.
Securitate
  • Aveți nevoie de o metodă adaptabilă, dar și accesibilă, pentru raportarea avansată a autentificărilor și a istoricului dispozitivului.

Why Choose Xerox?

  • Suita de gestionare a imprimării în cloud oferă un design eficient, deschis, care vă permite să măriți capacitatea după cum aveți nevoie, indiferent că aveți nevoie de mobilitate sau de funcții de securitate suplimentare.
  • Autentificarea în cloud oferă adaptabilitate pentru companiile mari, cu rețele multiple, dar și pentru organizațiile mici, care au nevoie de flexibilitate.
  • Flotele de imprimante din ziua de astăzi constituie un amestec de echipamente. Echipamentele multifuncționale și imprimantele de mai multe mărci sunt destul de obișnuite. De ce să nu aveți un control mai mare asupra acestor bunuri?
  • Convertiți-vă cu încredere și acuratețe documentele Microsoft Office®, fără a vă îngrijora că puteți pierde formatul sau datele.
Xerox IT Advantage
Nu vă mai faceți griji în privința gestionării aplicațiilor pentru anumite dispozitive mobile.

Acum aveți mai multe opțiuni pentru a imprima de oriunde și oricând doriți. Nu este nevoie să gestionați drivere unice pentru toate tipurile diferite de echipamente de imprimare din organizația dvs.
Xerox® Workplace Cloud este compatibilă cu aproape toate imprimantele și dispozitivele multifuncționale Xerox și de alte mărci, utilizând tehnologia Xerox Global Print Driver.
Echipamentele Xerox oferă eficiență mărită, în toate gamele:® VersaLink®, AltaLink® și ConnectKey®. Următoarele imprimante Xerox cu EIP acceptă capacitatea mobilă amplificată (EIP).

Multifunction

Printers