Xerox® Workplace Cloud

A könnyen használható, minimális IT-szakértelmet igénylő Xerox Workplace Cloud megszabadítja a biztonsági kockázatoktól, miközben kényelmet nyújt, rálátást biztosít a használatra, és az irányítópulton keresztül lehetővé teszi, hogy a teljes nyomtatóflottáját nyomon kövesse.

A Xerox® Workplace Cloud olyan nyomtatáskezelési és mobil munkafolyamatokat biztosít, amelyek minden olyan vállalat igényét kielégítik, ahol csökkentett nyomtatási infrastruktúrára van szükség. Könnyen beállítható és használható, ezért ideális választás olyan vállalatok vagy szervezetek számára, amelyek információs technológiai képességei korlátozottak, vagy csökkenteni szeretnék az ilyen jellegű erőforrásaikat. A felhőalapú működési elvnek köszönhetően számos hálózaton keresztül működik, ezáltal minden helyszínen, minden nyomtató fölött átveheti az irányítást.
Prospektus letöltéseLegfőbb jellemzői

Hitelesítés- és hozzáférés-vezérlés

A hitelesítési lehetőségek kompatibilisek az ipari szabványok szerinti, biztonságos kártyák és kártyaolvasók széles körével. Az eszközök feloldására választható kártyás vagy kártya nélküli megoldás, illetve az NFC-n keresztül a Xerox® Print Portal alkalmazással és egy QR-kóddal a mobileszköz-alapú hitelesítés is. Vezessen be alapvető nyomtatási szabályokat, hogy a kezébe vegye a költségek irányítását, és hogy felhasználói vagy csoportszinten korlátozza az eszközökhöz/funkciókhoz való hozzáférést.

Mobil Nyomtatás

Gondoskodjon a mobileszközön keresztüli rugalmas és egyszerű nyomtatásról. Küldje el a nyomtatási feladatokat Windows OS eszközökről, Google Chromebookokról, Mac OS-ről, Linuxról, valamint az iOS, Android és Windows Surface táblagépek nyomtatási mobilalkalmazásairól. A hagyományos nyomtatásküldéssel és -követéssel a feladatok egy egyszerű sorban várakoznak, ahonnan kiküldhetők és kiolvashatók, amikor sorra kerülnek.

Számlázás, jelentések és szabályok

Az eszközflottához tartozó összevont jelentési és számlázási funkcióknak köszönhetően a rendszergazdák szorosan nyomon követhetik a szervezeten belüli nyomtatást. Egy áttekinthető irányítópult segítségével gyorsan be lehet tekinteni a nyomtatással kapcsolatos tevékenységekbe és üzemállapotokba. A rendszergazdák kezükbe vehetik a költségek irányítását, mivel a részlegeken vagy felhasználási módokon belül beazonosíthatók azok a felhasználók, akik a legtöbbet használják az erőforrásokat.

A mobiltechnológia megváltoztatta munkavégzési szokásainkat. A szervezetek megfizethető, felhőalapú nyomtatáskezelési megoldást keresnek, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg, miközben a nyomtatópark feletti irányítást és a biztonságot is megőrzik. Ezenkívül fejlett mobilitási megoldásokkal szeretnék lehetővé tenni a nagyobb hatékonyságot, a munkatársak lelassítása és további IT-folyamatok hozzáadása nélkül.

A legfőbb kihívások

Mobilitás
  • Az úton lévő szakembereknek kényelmes és biztonságos lehetőségekre van szükségük az irodai dokumentumok nyomtatásához.
  • A vállalatok olyan felhasználó- és IT-barát megoldást keresnek, mellyel lehetőségük adódik a különféle márkájú mobileszközöket a különböző márkájú nyomtatókkal összekötni.
  • Vendégei, ügyfelei és munkatársai szeretnének kényelmesen nyomtatni az Ön irodájában.
Biztonság
  • Mérhető, ugyanakkor megfizethető módszerre van szüksége a bejelentkezések és az eszközhasználati előzmények részletes jelentéséhez.

Miért éppen a Xerox?

  • A felhőalapú nyomtatáskezelés hatékony, nyitott dizájnt kínál, amelynek segítségével szükség szerint bővítheti a kapacitást – akár további mobilitásra, akár biztonsági funkciókra van igény.
  • A felhőalapú hitelesítés rugalmasságot ad a sok hálózattal dolgozó nagyvállalatoknak és a rugalmas lehetőségeket igénylő kisebb szervezeteknek egyaránt.
  • Napjainkban a nyomtatópark jellemzően számos különböző eszközből áll. Gyakori, hogy több beszállítótól származnak az MFP-k és a nyomtatók. Miért ne lehetne nagyobb irányítása az eszközök felett?
  • Microsoft Office®-dokumentumainak hű és pontos átalakítása révén nincs adatvesztés, és az eredeti formátum is megmarad.
A Xerox informatikai előnye
Nem kell többé aggódnia az egyes mobilkészülékeken elérhető alkalmazások kezelése miatt.

Most több választása van, hogy ott és akkor nyomtasson, ahol és amikor szeretne. Nem kell a szervezet eltérő nyomtatási eszközeihez szükséges egyedi illesztőprogramokat külön-külön kezelnie.
A Xerox Global Print Driver technológiának köszönhetően a Xerox® Workplace Cloud kompatibilis a Xerox és más gyártók szinte minden nyomtatójával és többfunkciós készülékével.
A Xerox® VersaLink®, AltaLink® és ConnectKey®-kompatibilis eszközök speciális képességeket is kínálnak. A Xerox alábbi EIP-kompatibilis nyomtatói támogatják az Enhanced Mobile Capability funkciót.

Többfunkciós/all-in-one nyomtatók

Irodai nyomtatók