Xerox® Workplace Cloud

Нашето лесно за употреба и неизискващо непрекъсната IT поддръжка решение Xerox Workplace Cloud елиминира притесненията относно сигурността и в същото време ви предлага удобство, данни за употребата, както и проследяване и контрол на цялостното ви печатно оборудване.

Xerox® Workplace Cloud предоставя работни потоци за управление на печата и мобилност, които са в помощ на всеки клиент, който не разполага с богата инфраструктура за печат. Той е лесен за настройване и използване, затова е идеалният избор за бизнес структури и организации с ограничен достъп до ИТ или такива, които искат да консолидират ресурсите си за ИТ. Тъй като е базиран в облака, Xerox Workplace Cloud работи с множество мрежи, предоставяйки ви пълен контрол върху всяко устройство навсякъде.
Изтегляне на брошуратаОсновни характеристики

Автентификация и контрол на достъпа

Опциите за автентификация са съвместими с широк диапазон четци и карти, покриващи стандартите в индустрията. Изберете картова, безкартова или дори базирана на мобилно устройство автентификация чрез NFC, приложението Xerox® Print Portal или QR код за отключване на устройствата. Използвайте основните правила за печат, за да поемете контрол върху разходите и да ограничите достъпа до устройствата/функциите на ниво потребител/група.

Мобилен печат

Превърнете печата от мобилни устройства в гъвкава и лесна дейност. Изпращайте задачи за печат от устройства с Windows OS, Google Chromebooks, Mac OS, Linux и приложение за печат чрез мобилни устройства към таблети с iOS, Android и Windows Surface. С традиционния работен поток за печат от всяко устройство може да изпратите задачите до една единствена опашка за освобождаване и изтегляне при готовност.

Осчетоводяване, отчитане и правила

Администраторите могат внимателно да следят печатните процеси в цялата организация с помощта на консолидирано отчитане на печатното оборудване и възможности за осчетоводяване. Таблото за цялостен преглед предоставя бърза статистика за печатната дейност и състояние. Възможността за проследяване на потребителите с най-голяма честота на употреба по отдели или по метод на използване помага на администраторите да поемат контрола върху разходите.

Мобилните технологии промениха начина, по който работим. Организациите търсят достъпно решение за управление на печата в облак, за да спестят време и пари, като в същото време контролират и защитават своите печатни устройства. Също така, те искат да увеличат производителността на служителите чрез подобрена мобилност, която не ги бави и не създава допълнителни IT ограничения.

Ключови предизвикателства

Мобилност
  • Мобилните специалисти търсят удобен и сигурен начин да отпечатват своите офис документи.
  • Фирмите търсят лесни за работа и неизискващи непрекъсната IT поддръжка решения, които да правят отпечатването от различни марки мобилни устройства на различни марки печатни устройства възможно.
  • Гостите, клиентите и служителите имат нужда да печатат удобно във вашия офис.
Защита
  • Имате нужда от гъвкав, но достъпен метод за подобрено отчитане на логванията и хронологията на устройството

Защо да изберем Xerox

  • Услугата за управление на печата в облака предлага ефективен, отворен дизайн, който ви позволява да добавяте необходимите за вас функции, независимо дали имате нужда от допълнителна мобилност или функции за защита.
  • Автентификацията в облака предоставя гъвкавост за големи предприятия, които имат множество мрежи, и малки организации, които се нуждаят от гъвкавост.
  • Днешното ви печатно оборудване е комбинация от устройства. Доста често се срещат мултифункционални устройства и принтери на повече от един доставчик. Защо да не контролирате по-добре тези активи?
  • Вярно и точно конвертирайте Microsoft Office® документи без да се притеснявате от загуба на форматиране или данни.
IT предимството на Xerox
Без повече притеснения за управлението на приложенията за определени мобилни устройства.

Сега имате повече избор за печат от където и когато поискате. Няма нужда да управлявате уникални драйвери за всички различни печатни устройства във вашата организация.
Xerox® Workplace Cloud е съвместима с почти всички принтери и многофункционални устройства на Xerox и други марки с помощта на технологията Xerox Global Print Driver.
При Xerox® VersaLink®, AltaLink® и устройства с поддръжка на ConnectKey® можете да намерите подобрени възможности. Следните Xerox устройства с поддръжка на EIP дават възможност за подобрена мобилна употреба.

Multifunction / All-in-One Printers

Офис принтери