Xerox® DocuShare® Flex

Comprehensive SaaS cloud content management for SMBs and enterprise departments

Xerox® DocuShare® Flex är en molnbaserad lösning för innehållshantering som gör att din organisation kan hämta, extrahera och bearbeta data, och förvandla den till användbar information så att du kan jobba smartare, snabbare och mer produktivt.

DocuShare® Flex har alla de databasfunktioner som små och medelstora företag kan behöva, till exempel fil- och uppgiftshantering. Flex har också avancerade funktioner för avdelningar inom stora organisationer, till exempel anteckningar och raderingar i dokument, automatisering av affärsprocesser och anslutning till branschsystem.
Hämta broschyr


Viktiga funktioner

 • Levereras på en helt ny, förbättrad och SaaS-baserad DocuShare-molnplattform, som snabbt kan driftsättas, är prisvärd och enkel att administrera
 • Skanning till molnet och smart dokumentvisning online, med anteckningsfunktion, radering av konfidentiell information och sökning i databas för att intelligent tagga dokument
 • Intuitiva verktyg för företagsanvändare för att automatisera dagliga processer, integrerade med branschsystem
 • Alternativ för namngivna eller aktiva användarlicenser och innehållskryptering för extra datasäkerhet
 • Skanningsmodul som tillval för avancerad, automatisk skanning från Xerox MFP:er och mobila enheter eller via drag-and-drop från skrivbordet
Dagens arbetsplatser är på väg att bli verkligt digitala och mobila. Företag av alla storlekar har svårt att hantera mängden digitala och pappersbaserade dokument, innehåll och uppgifter på daglig basis och är under stor press att både ge sina kunder en verkligt digital upplevelse och göra medarbetarnas arbete lättare.

Huvudutmaningar

Xerox® DocuShare® Flex är molnbaserad innehållshantering som snabbt kan driftsättas och som ger alla funktioner som små och medelstora företag eller avdelningar behöver för att hantera sina innehållsutmaningar, utan ytterligare IT-resurser. Flex är säkert, skalbart, lätt att konfigurera och kan hantera både enkla och avancerade krav.
 • Snabb driftsättning — istället för veckor eller månader tar det bara några dagar att komma igång med DocuShare® Flex.
 • Mindre behov av IT-support — med Microsoft Azure® säker och privat molnbaserad infrastruktur, tillsammans med DocuShare® Flex automatiska skalning och avancerade övervakningsfunktioner, kan ditt IT-team fokusera på företagsinnovation istället för serveradministration.
 • Lätt att använda — ett modernt, intuitivt gränssnitt innebär att alla snabbt kan komma igång och mindre behov av utbildning.

Varför välja Xerox?

 • En komplett digital lösning från Xerox — DocuShare® Flex integreras med Xerox multifunktionsskrivare (MFP) och ger en total digital lösning som hämtar, hanterar och bearbetar innehåll i ett effektivt digitalt arbetsflöde.
 • Skanna till molnet i ett steg — DocuShare® Flex Scan Services använder Xerox® ConnectKey®-teknik för enkel hämtning från Xerox MFP:er.
 • Integrerad skanning från många källor — tilläggsmodulen Capture för Xerox® DocuShare® Flex möjliggör även skanning till molnet från Xerox MFP:er och mobila enheter samt via drag-and-drop från skrivbordet på datorn.
 • Aktiva användarlicenser som tillval och kryptering för extra säkerhet.
Xerox prisbelönta kopiatorer, skrivare och flerfunktionsskrivare inkluderar flexibla plattformar som tillhandahåller ett stort utbud av programvarulösningar. Programvarans funktionalitet kan skilja mellan olika produktmodeller. Kontakta din lokala återförsäljare för ytterligare information kring kompatibiliteten.

Multifunktion/All-in-One-skrivare