Xerox® DocuShare® Flex

Omfattende nettsky-innholdsadministrasjon for SMB og bedriftsavdelinger

Xerox® DocuShare® Flex er en nettskybasert innholdsadministrasjonsløsning som gjør at organisasjonen kan fange, hente ut og bearbeide informasjon, transformere den til brukbar kunnskap, slik at du jobber smartere, raskere og mer produktivt.

DocuShare® Flex tilbyr alle de grunnleggende lagringsmuligheter som små og mellomstore bedrifter (SMB-er) kan trenge, som for eksempel fil- og oppgavebehandling. Flex gir også avanserte muligheter for å støtte avdelinger i de største organisasjonene, for eksempel dokumentmerknader og redigering, automatisering av forretningsprosesser, og tilknytning til ulike forretningssystemer.
Last ned brosjyre


Nøkkelfunksjoner

 • Levert på en helt ny DocuShare nettskyplattform, forbedret og SaaS-basert, som er raskt i bruk, rimelig og lett å administrere
 • Skanning til nettskyen, og smart dokumentvisning på nett, med merknader, redigering av sensitiv informasjon, og databaseoppslag for intelligent tagging av dokumenter
 • Intuitive verktøy for forretningsbrukere til å automatisere daglige prosesser, integrert med ulike forretningssystemer
 • Alternativer for navngitte eller samtidige brukerlisenser, og innholdskryptering for ekstra datasikkerhet
 • Ekstra fangstmodul for avansert, automatisk fangst fra Xerox multifunksjonsskrivere, mobilenheter eller via opplasting eller dra-og-slipp fra skrivebordet
Dagens arbeidsplass er i overgangen til en virkelig digital og mobil arbeidsplass. Bedrifter av alle størrelser sliter med å administrere digitale og papirdokumenter, innhold og oppgaver på en daglig basis, og møter stort press for å levere en virkelig digital opplevelse til kunder for deres forretningsmessige krav, og til ansatte som utfører det daglige arbeidet.

Viktigste utfordringer

 • Ifølge Association of Imaging and Information Management (AIIM), håndterer bedrifter stadig økende papir- og digitale dokumenter.
 • Å fange dette innholdet og trekke ut data fra det er en utfordring.
 • SMB-er og bedriftsavdelinger må automatisere papirtunge prosesser, men mangler ressurser til å bruke komplekse løsninger.
 • Ifølge en fersk oppdragstudie fra Xerox, kaster mange SMB-er bort tid på papirarbeidsflyt og vil gjerne forbedre effektiviteten.
Xerox® DocuShare® Flex er nettskybasert, raskt installert, og tilbyr en innholdsadministrasjon med alle funksjonene en SMB eller avdeling krever, uten ekstra IT-ressurser. Flex er sikker, skalerbar, lett konfigurerbart og kan håndtere grunnleggende og avanserte krav.
 • Rask installering — Bruker bare dager, snarere enn uker eller måneder, for å implementere DocuShare® Flex.
 • Redusert avhengighet — Med Microsoft Azure® sikker og privat verts infrastruktur, sammen med DocuShare® Flex' auto-skalering og avanserte overvåkings evner, kan IT-teamet fokusere på innovasjon, i stedet for serveradministrasjon.
 • Lett å bruke — Et moderne, intuitivt grensesnitt betyr rask adopsjon, med færre krav til opplæring.

Hvorfor bør du velge Xerox?

 • En komplett digital løsning fra Xerox — DocuShare® Flex integreres med Xerox multifunksjonsskrivere (MFP-er) for å levere digitale ende-til-endeløsninger som fanger, administrerer og behandler innholdet i en effektiv digital arbeidsflyt.
 • Ett-trinns skanning til nettskyen — DocuShare® Flex Scan Services bruker Xerox® ConnectKey®-teknologi for enkel fangst fra Xerox multifunksjonsskrivere.
 • Integrert fangst fra mange kilder — den valgfrie fangstmodulen for Xerox® DocuShare® Flex gjør fangst til skyen mulig fra Xerox-multifunksjonsmaskiner, mobilenheter og via dra-og-slipp fra skrivebordet på PC-en)
 • Valgfri samtidig brukerlisens samt kryptering for ekstra sikkerhet
Xerox' prisbelønte kopimaskiner, skrivere og multifunksjonsskrivere inkluderer fleksible plattformer som omfatter et bredt utvalg av programvareløsninger. Programvarefunksjonaliteten kan variere etter produktmodell. Ta kontakt med din lokale Xerox-leverandør for nærmere opplysninger om kompatibilitet.

Multifunksjons- / Alt-i-ett-skrivere