Xerox® DocuShare® Flex

Átfogó, felhőalapú tartalomkezelés kkv-k és nagyvállalati részlegek számára

A Xerox® DocuShare® Flex egy felhőalapú tartalomkezelési megoldás, amelynek segítségével a szervezet beolvashatja, kinyerheti és feldolgozhatja az adatokat, felhasználható információkká alakítva azokat, hogy okosabb, gyorsabb és hatékonyabb lehessen a munkavégzés.

A DocuShare® Flex minden alapvető tárhelyfunkciót tartalmaz, amelyre a kis- és középvállalatoknak szükségük lehet, például a fájl- és a feladatkezelést. A Flex fejlett funkciókat is kínál a legnagyobb szervezetek részlegeinek támogatására. Ilyen a dokumentumokban való jegyzetelés és az adatok elfedése, az üzleti folyamatok automatizálása és az üzletági rendszerekhez való csatlakozás.
Prospektus letöltése


Legfőbb jellemzői

 • A vadonatúj DocuShare felhőplatformra épül, továbbfejlesztett és SaaS-alapú, azaz könnyű a bevezetése, megfizethető, és egyszerűen kezelhető
 • Szkennelés a felhőbe, intelligens online dokumentummegtekintés, jegyzetek hozzáadása, az érzékeny természetű információk elfedése, adatbázisok lekérése a dokumentumok intelligens címkézéséhez
 • Intuitív eszközök az üzleti felhasználóknak a napi folyamatok automatizálásához, az üzletági rendszerekkel integrálva
Napjainkban a munkahely valóban digitálissá és mobillá válik. Mérettől függetlenül minden vállalatnak gondot okoz a digitális és papíralapú dokumentumok, a tartalmak és a feladatok napi szintű kezelése, és nagy nyomás nehezedik rájuk, hogy valóban digitális élményt nyújtsanak ügyfeleiknek az üzleti igényeknek megfelelően, valamint a napi munkát végző munkatársaknak.

A legfőbb kihívások

 • A Képalkotási és Információkezelési Szövetség (AIIM) szerint a vállalkozásokban egyre több papíralapú és digitális dokumentumot kell kezelni.
 • Kihívást jelent a tartalom beolvasása és az adatok kinyerése.
 • A kkv-knak és a nagyvállalati részlegeknek automatizált folyamatokra van szükségük a nagy papírmennyiség kezeléséhez, de nincsenek meg a megfelelő erőforrásaik a komplex megoldások bevezetéséhez.
 • A Xerox megbízásából készült friss tanulmány szerint sok kkv veszteget időt a papíralapú munkafolyamatokra, és ezek a cégek szeretnék növelni a hatékonyságot.
A Xerox® DocuShare® Flex felhőalapú, gyorsan bevezethető tartalomkezelési megoldás, amely minden funkciót biztosít, amelyre egy kkv-nak vagy nagyvállalati részlegnek szüksége van a tartalomkezelési kihívások kezeléséhez — extra IT-erőforrások nélkül. A Flex biztonságos, az igények szerint bővíthető, könnyen beállítható, és az alapvető és a speciális igények kezelésére is képes.
 • Gyors bevezetés — Hetek vagy hónapok helyett, a DocuShare® Flex napok alatt bevezethető.
 • Kevesebb függőség — A Microsoft Azure® biztonságos, privát kiszolgálói infrastruktúrájával és a DocuShare® Flex automatikus méretezési és fejlett monitorozási képességeivel az IT-csapat az üzleti innovációra összpontosíthat a szerverfelügyelet helyett.
 • Könnyen használható — A modern, intuitív felület gyors befogadást jelent kisebb képzési igénnyel.

Miért éppen a Xerox?

 • A Xerox átfogó digitális megoldása — A DocuShare® Flex integrálható a Xerox többfunkciós nyomtatóival (MFP) az átfogó digitális megoldások érdekében, amelyek egy hatékony digitális munkafolyamat keretében olvassák be, kezelik és dolgozzák fel a tartalmakat.
 • Egylépéses szkennelés a felhőbe — A DocuShare® Flex szkennelési szolgáltatásai a Xerox® ConnectKey® technológiát alkalmazzák a Xerox MFP-kből való egyszerű beolvasáshoz.
A Xerox díjnyertes másolói, nyomtatói és többfunkciós nyomtatói rugalmasak és személyre szabhatóak azáltal, hogy számos szoftveres megoldás alkalmazható rajtuk. A támogatott szoftverfunkciók nyomtatótípusonként eltérőek lehetnek.

Többfunkciós/all-in-one nyomtatók