Xerox® DocuShare® Flex

Kattava pilvisisällön hallinta pk-yrityksille ja suuryritysten osastoille

Xerox® DocuShare® Flex on pilvipohjainen sisällönhallintaratkaisu, jolla yrityksesi voi tallentaa, kerätä ja käsitellä tietoja ja muuttaa ne hyväksikäytettävään muotoon. Näin työskentely sujuu älykkäämmin, nopeammin ja tuottavammin.

DocuShare® Flex tarjoaa yritysten tarvitsemat perustallennustoiminnot, kuten tiedoston- ja tehtävänhallinnan. Flex tarjoaa myös yritysten eri osastojen tarpeisiin edistyneitä toimintoja, kuten asiakirjojen merkitseminen ja poisto, liiketoimintaprosessien automaatio ja yhteydet eri järjestelmiin.
Lataa esite


Tärkeimmät ominaisuudet

 • Toimitetaan täysin uudella, parannetulla ja SaaS-pohjaisella DocuShare-pilvialustalla, joka voidaan ottaa nopeasti käyttöön, on edullinen ja vaatii vain vähän hallintatoimia
 • Skannaus pilveen, asiakirjojen esikatselu, luottamuksellisten tietojen poistaminen ja tietokantahaku asiakirjojen älykkääseen merkitsemiseen
 • Yrityskäyttäjille päivittäisten prosessien automaatioon tarkoitetut intuitiiviset työkalut, jotka integroidaan omiin järjestelmiin
 • Toiminnot nimetylle tai samanaikaiselle käyttäjälisenssoinnille ja sisällön salaukselle tietosuojan lisäämiseksi
 • Valinnainen tallennusyksikkö edistyneeseen, automaattiseen tallennukseen Xeroxin monitoimitulostimista, mobiililaitteista tai lataamalla tai vetämällä ja pudottamalla työpöydältä
Nykypäivän työpaikka on siirtymässä digitaaliseen ja mobiiliin aikaan. Kaikenkokoisilla yrityksillä on vaikeuksia hallita digitaalisia ja paperiasiakirjoja, sisältöä ja töitä päivittäin. Niiden on tarjottava todella digitaalinen kokemus asiakkaiden liiketoimintatarpeisiin ja työntekijöiden päivittäiseen työhön.

Tärkeimmät haasteet

 • AIIM-yhdistyksen (Association of Imaging and Information Management) mukaan yritykset käsittelevät yhä lisääntyvää paperi- ja digitaaliasiakirjojen määrä.
 • Sisällön tallennus ja tietojen keräys ovat haasteellisia.
 • Yritysten on automatisoitava paperipohjaiset prosessinsa.
 • Xeroxin teettämän tutkimuksen mukaan monet pk-yritykset tuhlaavat aikaa paperipohjaisiin työnkulkuihin ja haluavat siksi lisätä tehokkuutta.
Xerox® DocuShare® Flex on pilvipohjainen, nopeasti käyttöön otettava sisällönhallintatyökalu, joka tarjoaa kaikki yrityksen tai osaston sisällönhallintaan tarvitsemat toiminnot ilman ylimääräisiä IT-resursseja. Flex on suojattu, skaalattava ja helposti konfiguroitava, ja se pystyy käsittelemään niin vaativammat kuin perustarpeetkin.
 • Nopea käyttöönotto — viikkojen tai kuukausien sijasta DocuShare® Flexin käyttöönottoon kuluu vain muutama päivä.
 • Vähemmän riippuvuuksia — suojattu ja yksityinen Microsoft Azure® isännöinti-infrastruktuuri sekä DocuShare® Flexin automaattiskaalaus ja edistyneet valvontatoiminnot antavat IT-tiimeille mahdollisuuden keskittyä liiketoiminnan innovaatioihin palvelimen hallinnoinnin sijasta.
 • Helppokäyttöinen — nykyaikainen, intuitiivinen käyttöliittymä nopeuttaa käyttöönottoa ja vähentää koulutustarpeita.

Miksi valita Xerox?

 • Kattava Xeroxin digitaaliratkaisu — DocuShare® Flex integroituu Xeroxin monitoimitulostimien kanssa tuottaen digitaaliratkaisuja alusta loppuun, jotka tallentavat, hallitsevat ja käsittelevät sisältöä tehokkaassa digitaalisessa työnkulussa.
 • Yksivaiheinen skannaus pilveen — DocuShare® Flex Scan Services -toiminto käyttää Xerox® ConnectKey® -tekniikkaa, jonka avulla se tallentaa tiedot helposti Xeroxin monitoimitulostimilta.
 • Integroitu tallennus monista eri lähteistä — Capture for Xerox® DocuShare® Flex -lisätoiminto mahdollistaa tallennuksen myös pilveen Xeroxin monitoimitulostimista, mobiililaitteista sekä vedä ja pudota -menetelmällä tietokoneen työpöydältä.
 • Valinnainen samanaikainen käyttäjälisensointi ja salaus tietosuojan lisäämiseksi.
Xeroxin palkitut kopiokoneet, tulostimet ja monitoimilaitteet tarjoavat joustavaa toimivuutta ja mahdollistavat lukuisten erilaisten ohjelmistoratkaisujen käytön. Ohjelmistojen toiminnot voivat vaihdella tuotemallista riippuen. Ota yhteyttä paikalliseen myyntiedustajaan, jos haluat tarkempia tietoja yhteensopivuudesta.

Monitoimitulostimet