Xerox® DocuShare® Flex

Omfattende cloud-indholdsstyring for små og mellemstore virksomheder samt afdelinger.

Xerox® DocuShare® Flex er en cloud-baseret indholdsstyringsløsning, der giver din organisation mulighed for at hente, udtrække og behandle oplysninger, så de omdannes til brugbar viden, og du kan arbejde smartere, hurtigere og mere produktivt.

DocuShare® Flex tilbyder alle de fundamentale arkiveringsfunktioner, som små og mellemstore virksomheder (SMV'er) måtte have brug for, f.eks. fil- og opgavestyring. Flex byder også på avancerede funktioner til at støtte afdelinger i de største organisationer, såsom dokumentannotation og -redigering, forretningsprocesautomatisering og tilslutning til line-of-business-systemer.
Indlæs brochure


De vigtigste funktioner

 • Leveres til den splinternye DocuShare-cloud-platform, som er forbedret og SaaS-baseret og samtidig er prisgunstig, hurtig at installere og nem at administrere
 • Scanning til skyen og smart dokumentvisning online med annotation, redigering af følsomme oplysninger og opslag i databasen med intelligent mærkning af dokumenter
 • Intuitive værktøjer til professionelle brugere for at automatisere de daglige processer, som er integreret med line-of-business-systemer
 • Muligheder for navngivet eller parallel brugerlicens og kryptering af indhold for øget datasikkerhed
 • Ekstramodul til avanceret, automatisk registrering fra Xerox multifunktionsprintere, mobile enheder eller via upload eller træk-og-slip fra dit skrivebord
Nutidens arbejdsplads omdannes til en ægte digital og mobil arbejdsplads. Virksomheder i alle størrelser kæmper dagligt med at administrere digitale dokumenter og papirdokumenter samt indhold og opgaver og er under stort pres for at levere en ægte digital oplevelse til kunderne, som skal have dækket deres forretningsbehov, og til medarbejderne, så de kan udføre det daglige arbejde.

De største udfordringer

 • Ifølge Association of Imaging and Information Management (AIIM) beskæftiger virksomhederne sig med stadig flere papirdokumenter og digitale dokumenter.
 • Det er en udfordring at registrere dette indhold og udvinde data fra det.
 • Små og mellemstore virksomheder samt afdelinger er nødt til at automatisere deres papirtunge processer, men de mangler ressourcerne til at indføre komplekse løsninger.
 • Ifølge en undersøgelse bestilt af Xerox er der mange små og mellemstore virksomheder, der spilder tid på papirbaserede arbejdsgange og prøver at forbedre effektiviteten.
Xerox® DocuShare® Flex er cloud-baseret indholdsstyring, som er hurtigt at installere og kan levere alle de egenskaber, en lille eller mellemstor virksomhed eller en afdeling kræver for at klare udfordringer med indhold — uden yderligere IT-ressourcer. Flex er sikker, skalerbar, let at konfigurere og kan håndtere grundlæggende og avancerede udfordringer.
 • Hurtig installation — i stedet for uger eller måneder kan du nøjes med at bruge et par dage på at implementere DocuShare® Flex.
 • Mindre afhængighed — med den sikre og private hostinginfrastruktur i Microsoft Azure® samt den automatiske skalering og de avancerede overvågningsfunktioner i DocuShare® Flex kan din IT-afdeling fokusere på virksomhedsinnovation i stedet for serveradministration.
 • Nem at bruge — en moderne, intuitiv grænseflade betyder hurtig indførelse og færre krav til træning.

Hvorfor vælge Xerox?

 • En helstøbt digital løsning fra Xerox — DocuShare® Flex kan integreres med Xerox-multifunktionsprintere (MFP'er) for at levere komplette digitale løsninger, der kan hente, administrere og behandle indhold via en effektiv arbejdsproces.
 • Scanning til skyen i ét trin — scanning med DocuShare® Flex benytter Xerox® ConnectKey®-teknologi til problemfri hentning fra Xerox MFP’er.
 • Integreret registrering fra mange kilder — Tilbehørsmodul til registrering til Xerox® DocuShare® Flex gør det også muligt at registrere i skyen fra Xerox multifunktionsprintere, mobile enheder eller via træk-og-slip fra skrivebordet på din pc
 • Samtidig brugerlicens som tilvalg og kryptering for ekstra sikkerhed
Xerox' prisvindende kopimaskiner, printere og multifunktionsmaskiner inkluderer fleksible platforme, der passer til en række softwareløsninger. Softwarefunktionalitet kan variere efter produktmodel. Kontakt din salgskonsulent for at få detaljerede oplysninger om kompatibilitet.

Multifunktionelle / Alt-i-et-printere