Xerox ConnectKey Share to Cloud Connects Xerox Multifunction Printers with Cloud Services Through Scan to Cloud Functionality

Xerox® ConnectKey® Share to Cloud

A Xerox ConnectKey Share to Cloud hatékony dokumentumszkennelési funkciókat kínál a szervezetek számára, népszerű felhőszolgáltatásokkal és e-mail küldéssel összekötve a Xerox többfunkciós nyomtatóit.

Egyszerűsége teszi igazán hatékonnyá. A ConnectKey Share to Cloud a felhőalapú technológiák minden előnyét biztosítja a Xerox ConnectKey többfunkciós nyomtatók és mobileszközök számára. Szkennelje be dokumentumait a többfunkciós nyomtató érintőképernyője segítségével, és a ConnectKey Share to Cloud megoldás átalakítja a fájlt, majd elküldi a kiválasztott felhőszolgáltatásba.

Legfőbb jellemzői

Kapcsolódás a felhőhöz
 • A felhasználók közvetlenül e-mailbe szkennelhetik a papíralapú dokumentumokat, majd mellékletként elküldhetik őket.
 • A legnépszerűbb felhőszolgáltatásokhoz képes csatlakozni; ilyen az Evernote, a SharePoint Online, a Dropbox, a Salesforce.com, és az Office 365.
 • A munkatársak bármikor és bárhol hozzáférhetnek legfontosabb dokumentumaikhoz mobileszközeiken.
 • A felhőtárhely fájlstruktúrájában való navigáció egyszerű tárolást tesz lehetővé, és a szkennelt fájlok egyszerű lekérését.
 • Szabványos iparági protokollokon (LDAP/SMTP) keresztül támogatja az e-mailes és könyvtárszolgáltatásokat.
Dokumentummegőrzés
 • A szkennelt dokumentumokat teljes mértékben szerkeszthető szöveges dokumentumokká, táblázatokká és kereshető PDF-állományokká alakíthatja.
 • Automatikus fájlfelosztás és kvótaértesítések segítségével véd a visszadobott fájlokkal szemben, és biztosítja, hogy minden fájl eljusson a megfelelő helyre.
 • A karakterfelismerés végezhető a felhőben, így nem kell további szervertechnológiát telepíteni.
 • A Microsoft Office-dokumentumokat megoszthatja az ügyfelek munkatársaival, és a papíralapú pénzügyi adatokat Microsoft Excel-formátumra alakíthatja a pénzügyi modellezés és elemzés céljából.
Egyszerű használat
 • A Xerox többfunkciós nyomtató intuitív felhasználói felületét bárki könnyedén használhatja.
 • Szerver nélküli telepítés – nincs szükség IT-infrastruktúrára, és nem kell szoftvereket telepíteni a többfunkciós nyomtatóra.
Fájlszinkronizálás
 • A papíralapú információkat feltölti, és a szkennelt fájlokat automatikusan szinkronizálja az asztali számítógépével.
 • SSL-technológiával biztosítja a dokumentumok biztonságát.

Értékelések és díjak

KiadványAjánlat/díjDátum


Buyer's Lab (BLI)


BLI named Xerox's line of document imaging solutions, including ConnectKey Share to Cloud, their Winter 2015 Pick for 2015 Document Imaging Solutions Line of the Year. "For the second year in a row, the broad range of solutions Xerox makes available to its customers helped propel it to the front of the pack among imaging OEMs according to our judging criteria."
View the award brochure (PDF, 3 MB)
View the award certificate (PDF, 385 KB)
View the article reprint (PDF, 300 KB)

Watch video (3:39)

Winter 2015


Buyer's Lab (BLI)


BLI named Xerox ConnectKey Share to Cloud their Summer 2013 Pick for Outstanding Achievement in Innovation. They noted ConnectKey Share to Cloud's robust document processing features and cloud storage services. "While traditional middleware packages also support such document conversion, the Xerox solution does not require any costly, complex server-side software at the customer site."
View the award certificate (PDF)
View the article reprint (PDF)


Summer 2013
A nagy papírigényű irodák legfőbb kihívásai a magas költségek, a hibák, a pontatlanságból fakadó eltérések és a korábbi dokumentumok újbóli létrehozásával járó nehézségek.

A legfőbb kihívások

 • A mobil munkatársaknak út közben is hozzá kell férniük dokumentumaikhoz.
 • A legtöbb dokumentumtár esetében az IT-részlegek és az SMB-rendszergazdák rengeteg pénzt költenek a szerverekre és a felszerelésekre, és számtalan munkaórát töltenek a kiépítéssel, a karbantartással és a támogatással.
 • A vállalatoknak gondoskodni kell a felhőbe szkennelt bizalmas dokumentumok biztonságáról.
Hozzáférés bármikor és bárhol
 • A ConnectKey Share to Cloud segítségével az irodai munkatársak az eddig papírra korlátozott információkat szerkeszthető digitális tartalommá alakíthatják.
 • Menet közbeni hozzáférést biztosít a fontos fájlokhoz és dokumentumokhoz bármikor és bárhol, mobileszközökről is.
Csökkenti az IT-részleg terheit.
 • A ConnectKey Share to Cloud egy szerver nélküli alkalmazás többfunkciós nyomtatók számára a helyszínen telepített szoftver nélkül.
 • Az IT-részlegnek nem szükséges elvégeznie a telepítést, a karbantartást és a támogatást.
 • Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően kevesebb felhasználói képzés szükséges.
Biztonság, amelyre számíthat
 • Használja a többfunkciós nyomtató felhasználói fiókjait, legyenek azok hálózati azonosítók, PIN-kódok vagy azonosítókártyák.
 • A többfunkciós nyomtató felhasználói fiókjait a felhőszolgáltatás korábban megadott fiókjaihoz rendeli az optimalizált munkamenet érdekében.
 • A Xerox ConnectKey többfunkciós nyomtató és a felhőszolgáltatások közti adatkommunikációt SSL-technológiával titkosítja a teljes biztonság érdekében.

Miért éppen a Xerox?

Íme egy példa arra, hogyan növeli egy munkacsoport hatékonyságát és kényelmét a ConnectKey Share to Cloud.
 1. Sue beszkennel egy papíralapú számlát a munkacsoport többfunkciós nyomtatóján. A számla automatikusan megjelenik a csapat biztonságos Dropbox-mappájában MS Word-fájlként.
 2. Adam ezt követően a számítógépén megtekinti a számlát, és ellenőrzi a pontosságát. Módosítja az ügyfél mobiltelefonszámát a számlán. A Xerox Mobile Print használatával közvetlenül az okostelefonjáról kinyomtatja a számlát ügyfele számára.
 3. Az irodában a számítógépe használatával Sue összekapcsolja a munkacsoport Dropbox-mappájában levő Word-fájlt a végleges ajánlattal.
infographic showing MFP communicating with mobile devices through the cloud
A Xerox ConnectKey Share to Cloud segítségével szervezete kihasználhatja a felhőszolgáltatások minden előnyét: mobil hozzáférés a legfontosabb dokumentumokhoz, hatékonyabb munka és együttműködés, valamint könnyebbség az IT-részleg és a költségvetés számára.