WorkCentre 6655i

WorkCentre 6655i

i-Series slimme multifunctionele kleurenprinter

Specificaties

Model
6655IV/X
Prijzen
€ 2.178
Standaardfuncties
Kopiëren, E-mailen, Faxen, Printen, Scannen
Printsnelheid
Kleur: tot 35 ppm
Zwart: tot 35 ppm
Duty cycle
Tot 100.000 afdrukken per maand1
Maximale printresolutie
2400 x 600 dpi
Duurzaamheid
Gedetailleerde specificaties
Volgende Stappen
WorkCentre 6655i Supplies en accessoires
Contract verbruiksartikelen bestellen

Om verbruiksartikelen inclusief in uw contract te bestellen, gebruik het bestelprogramma Verbruiksmaterialen bestellen. U heeft het serienummer van de machine nodig en de meest recente tellerstand.
Om tijd te besparen is Meter Assistant™ nu beschikbaar, als aanvulling op de COT functionaliteit. Met MeterAssistant wordt het probleem van het doorgeven van handmatig afgelezen tellerstanden opgelost omdat deze automatisch voor U worden geregistreerd.

Klanten die losse verbruiksartikelen kopen

Volledige prijslijst

Configurations

Onderdeelnr.: 6655IV_X

WC 6655i A4 35/35ppm (koopbasis)

€ 2.178,00

€ 2.635,38

Prijsinformatie

* De genoemde prijzen zijn exclusief enige supplies, eventuele extra print kosten of eventuele van toepassing zijnde belastingen en kunnen worden aangepast zonder kennisgeving vooraf. Producten zijn beschikbaar voor zakelijke klanten; afhankelijk van de toepasselijke voorwaarden. Xerox-apparatuur en accessoires zijn geproduceerd in een fabriek gebruikmakende van nieuwe onderdelen en gebruikmakende van onderdelen die aan de prestatienormen van nieuwe onderdelen voorzien.

1Maandelijkse capaciteit verwacht in een willekeurige maand. Er wordt niet verwacht dat dit volume regelmatig wordt gehaald.

2Gemiddeld aantal standaardpagina's. Verbruik in overeenstemming met ISO/IEC 19752. Het verbruik varieert afhankelijk van afbeeldingen, dekkingsgebied en afdrukmodus.