Xerox produkter og løsninger

Xerox produkter og løsninger

Laserskriver for skrivebordet

Xerox-skrivere og -multifunksjonsskrivere er tilgjengelige i en kompakt størrelse for individuell eller delt bruk. Enten du trenger levende farger eller sort-hvitt-utskrift, eller mer robuste funksjoner for å håndtere avanserte dokument-arbeidsflyter, har alle våre skrivebordsskrivere innebygd produktivitet og pålitelighet du kan stole på. Xerox-skrivere er ideelle for hjemmemiljøer eller i små bedrifter.

Skrivere til kontoret

Få eksepsjonell utskriftskvalitet, produktivitet og brukervennlighet fra Xerox farge og svart-hvitt skrivere til kontoret. Miljøvennlige ColorQube-smeltevoksfargeskrivere og prisbeløntee Phaser-fargelaser og monokrome skrivere har en rekke funksjoner for å møte kontoret utskriftsbehov.

Multifunksjons- / Alt-i-ett-skrivere

Har du behov for mer enn bare å skrive ut? Velg mellom en komplett serie av kontor-multifunksjons laserskrivere og smeltevoks-multifunksjonsskrivere som er din kopimaskin, skriver, skanner og faks i ett. WorkCentre farge- og svart-hvitt-multifunksjons laserskrivere og ColorQube-smeltevoks multifunksjonsskrivere gir kostnadsbesparelser og kontoreffektivitet.

Produksjons- og digitale trykkpresser

Arkmaterproduksjonsskrivere er ideelle for grafisk kommunikasjon og kommersielle trykkeriers høyhastighet, for bruksområder med stor kapasitet, blant annet publisering, transaksjonstrykking, utskrift på forespørsel og en-til-en markedsføring. Våre digitaltrykkmodeller med stor kapasitet og produksjonsskrivere og kopimaskiner kombinerer levende farger, svart-hvitt eller uthevingsfarger med høy hastighet og produktivitet.

Blekk/Løpende mating

Xerox tilbyr et bredt spekter av kontinuerlig matings-utskriftsteknologi, inkludert vannløs inkjet og vandig inkjet for livaktige farger og toner-baserte hurtigfiksering for svart og hvitt. Vår portefølje dekker en rekke utskriftshastigheter, bildekvaliteter, mating, etterbehandling og media-alternativer for å møte dine behov.

Andre produkter og tjenesterDet er på tide bryte løs…

Xerox® ConnectKey®-teknologi kan tilpasses din virksomhet og fungerer der du er.
Det er ikke dårlig.
Forvandle arbeidsplassen ›