Xerox-produkter og -løsninger

Xerox-produkter og -løsninger

Desktop-laserprintere

Xerox desktop- og multifunktionsprintere fås i små enheder til individuel eller delt brug. Hvad enten du har brug for farve- eller sort/hvid print eller mere robuste funktioner til sofistikerede dokumentarbejdsgange har alle vores desktopprintere indbygget og pålidelig produktivitet. Xerox desktopprintere er ideelle til hjemmet eller mindre firmaer.

Kontorprintere

Få en fremragende printkvalitet, produktivitet og brugervenlighed fra Xerox farve- og sort/hvide kontorprintere. De miljøansvarlige ColorQube Solid Ink farveprintere og prisbelønnede Phaser color laser- og sort/hvide printere tilbyder et udvalg af funktioner, som kan opfylde udskriftbehovene på dit kontor.

Multifunktionelle / Alt-i-et-printere

Har du brug for mere end blot at printe? Vælg fra et komplet sortiment af multifunktions-laserprintere og Solid Ink multifunktionsprintere til kontoret. Så får du en kopimaskine, en printer, scanner og fax-maskine alt i en og samme enhed. WorkCentre farve- og sort/hvide multifunktions-laserprintere og ColorQube Solid Ink multifunktionsprintere giver omkostningsbesparelser og kontoreffektivitet.

Produktionsprintere & digitalprintere

Produktionsprintere med arkfremføring er ideelle til grafisk kommunikation, og de kommercielle printudbyderes udskrivningsapplikationer med høj hastighed og stort volumen, til blandt andet forlagsvirksomhed, transaktionsudskrivning, print-on-demand og én-til-én-markedsføring. Vores digitale storvolumenprintermodeller og produktionsprintere og -kopimaskiner tilbyder en kombination af print i strålende farver, i sort/hvid eller staffagefarver og høj hastighed og produktivitet.

Inkjet/Fortløbende fremføring

Xerox tilbyder et bredt udvalg af printteknologi til rullefremført udskrivning i endeløse baner, herunder vandfri inkjet og vandbaseret inkjet til levende farver og tonerbaseret Flash Fusing til sort/hvidt. Vores sortiment af printere til udskrivning i endeløse baner spænder over mange forskellige printhastigheder, billedkvaliteter, fremføring, efterbehandling og printmedier til at opfylde dine behov.

Andre produkter og serviceydelserDet er tid til at bryde fri…

Xerox® ConnectKey® Technology tilpasser sig din forretning og arbejder hvor som helst, hvor du er.
Det er smart.
Omdan din arbejdsplads ›