Másolók

A digitális technológia fejlődésének köszönhetően a másolók ma már többfunkciósak, lehetőséget nyújtanak faxolásra, lapolvasásra és nyomtatásra. A Xerox fekete-fehér másolói és többfunkciós nyomtatói arra szolgálnak, hogy teljesítsék minden irodai szükségletét.

A Xerox másolók robusztus gépek könnyen kezelhető interfészekkel, a nehezebb papírt is jól kezelő adagolóval, nagyobb papírkapacitással és olyan eszközökkel, amelyek lehetővé teszik a hozzáférés korlátozását és a használat nyomon követését a költségtakarékosság érdekében. A munkacsoportja volumeneinek kezelésére tervezett Xerox másolók automatizálhatják az ismétlődő folyamatokat és személyre szabhatják a munkafolyamatokat. S a bizalmas adatok védve maradnak a hálózatában az olyan másolási jellemzőknek köszönhetően, mint a hálózati hitelesítés, a nyomtatási és lapolvasási kódolás a biztonságos adatátvitelhez és a kép felülírás.

Keresse a robusztus fekete-fehér másolókat a különböző papírméretekhez és sebességekhez! Élvezze a professzionális minőségű másoló teljesítményt!

 
Xerox_Mobile_Express_Driver_Campaign
 opb_product_return=HASH(0x19125ae0)