Phaser® 6510 Kleurenprinter

Voor ondernemers die vooruit willen

  • Print altijd en overal vanaf een breed scala aan mobiele apparaten
  • Uitstekende kleurkwaliteit helpt uw bedrijf zich te onderscheiden

Plus “Lifetime Warranty”

Voor blijvende gemoedsrust bieden wij levenslange garantie op geselecteerde printers. . Koop gewoon een volledige set toner in de laatste 60 dagen van de jaarlijkse garantieperiode en verleng daarmee de garantieperiode gratis voor nog een jaar. Meer informatie.

In vogelvlucht

Phaser™ 6510/VN Kleurenprinter

Even voorstellen: de Xerox® Phaser® 6510 kleuren printer – klaar voor gebruik! Schitterende beeldkwaliteit, makkelijk te verbinden, uiterst productief en betrouwbaar, tegen een prijs die u niet de kop kost.

  • Verbluffende resolutie. Kleinere tonerdeeltjes vertalen zich in fijnere details en met 1200 x 2400 echte dpi's zullen uw afdrukken de aandacht trekken en een grotere impact hebben.
  • Uitstekende prestaties. Met printsnelheden tot 28 ppm zijn beide machines uitermate geschikt voor gebruik in een groeiende onderneming.
  • Beveiligd. Houd gevoelige documenten uit handen van onbedoelde ontvangers met de nieuwste beveiligingsfuncties, waaronder IPsec, SNMPv3, IP-filtering en beveiligd printen.
  • Mobiliteit alom. Print e-mails, foto's en belangrijke documenten direct vanaf de meeste uiteenlopende mobiele apparaten, zonder eerst moeizaam verbinding te moeten maken, dankzij Apple® AirPrint®, Google Cloud Print™, Xerox® Print Service Plug in for Android™ en Mopria®.
  • Verbeterde toner. Zowel de Phaser 6510 maakt gebruik van onze nieuwe Xerox® EA tonersamenstelling, die opnieuw is ontwikkeld voor nog betere puntweergave en minder tonerafval. En omdat deze smelt op lagere temperaturen, wordt ook nog eens energie bespaard.
Overzicht | Specificaties | Brochure

Dubbelzijdig printen met de Phaser 6510V_DN

Automatisch 2-zijdig afdrukken op de Phaser 6510 DN configuratie maakt papierbesparing gemakkelijk en geeft uw documenten een professioneel uiterlijk.

Zoek de reseller die het beste aansluit bij uw wensen

Vind een lokale reseller

Grotere werkgroep?

VersaLink C400®: € 75 geld terug en "Lifetime Warranty"

Lees meer

Wilt u meer dan alleen printen?

WorkCentre® 6515: Lifetime Warranty

Lees meer

Lifetime Warranty Offer

“Xerox Lifetime Warranty” betekent dat u herhaaldelijk een gratis Xerox-garantie voor 12 maanden kunt claimen tijdens de bruikbaarheidsduur van een in aanmerking komend apparaat, indien u voldoet aan de voorwaarden (bijvoorbeeld het kopen van specifieke verbruiksartikelen van Xerox), maar het betekent niet dat u een eenmalige garantie van Xerox krijgt voor de bruikbaarheidsduur van het apparaat. Hier vindt u de voorwaarden. Alleen van toepassing op specifieke apparatuur en verbruiksartikelen die in de periode die vermeld is in de voorwaarden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Italië, België, Luxemburg, Nederland, Spanje, Portugal, Zwitserland, Oostenrijk, Zweden, Noorwegen, Denemarken of Finland zijn aangeschaft bij Xerox of de wederverkoper van Xerox in deze locaties. Verbruiksartikelen moeten betrokken worden binnen de Europese Economische Ruimte en Zwitserland. De bruikbaarheidsduur van in aanmerking komende apparatuur wordt vastgesteld door Xerox (en deze kan eindigen nadat het maximum aantal pagina's is bereikt of vanwege de staat waarin het apparaat verkeert of het feit dat het inmiddels is verouderd).

Opmerkingen

  • De volgende modellen maken deel uit van deze aanbieding: 6510V_N,6510V_DN
  • Garantieverlengingen kunnen geclaimd worden via http://www.xerox.be/claimhier