Bekijk vaste inkt producten

Vaste inkt

Het wordt tijd om uw inkt te heroverwegen

Vaste inkt is een innovatieve, bekroonde

Nieuws en besprekingen

PublicatieCitaat/OnderscheidingDatum


Buyers Laboratory, Inc.


Buyers Laboratory, Inc. (BLI) recently tested the Xerox ColorQube™ 8900X and rated it "highly recommended". They praised the ColorQube 8900 as an economical choice for mid-volume color users, and highlighted its ability to integrate with productivity-enhancing software solutions, "green" features, and simple scanning functions. "The Xerox ColorQube 8900X gave a stellar showing, demonstrating flawless reliability throughout testing."

April 2012


BERTL


Xerox-proprietary solid ink technology received the 2011 BERTL's Best award for Best Eco-Friendly Ink Technology. With solid ink's cartridge-free design and minimal packaging, there is less to manufacture, no empty toner cartridges to dispose of or recycle, and less storage space required than comparable laser devices. In fact, solid ink printers and multifunction printers produce 90 percent less waste during use than comparable laser devices.


October 11, 2011
technologie voor kleurenafdrukken die alleen bij Xerox beschikbaar is. Het werd in 1991 uitgevonden in Wilsonville, Oregon, VS, waar het tegenwoordig wordt geproduceerd.

Vaste inkt van Xerox is gemakkelijk te gebruiken en produceert kleurenafdrukken van verbluffende kwaliteit. Bovendien:
 • Produceert het tot 90% minder printafval dan vergelijkbare kleurenlaserprinters.
 • Zorgt het voor ongelofelijk lage totale eigendomskosten.
Vaste inkt:
 • geschiedenis
  • Geschiedenis

   1946

   Tektronix wordt opgericht in Portland, Oregon, VS. Behalve oscilloscopen, logische analysatoren en videotestapparatuur ontwikkelen ze ook beeldvormings- en printtechnologieën.

   1986

   Tektronix begint aan een reis om de belangrijkste klacht van klanten over kleurenafdrukken aan te pakken: de hoge kosten per pagina.

   1986-1991

   Tektronix experimenteert met thermische inkjet gelimiteerd tot watergebaseerde inkten. En piëzo-inkjet, die de basis van de waterloze, vaste inktechnologie vormde en minder problemen zoals doorlopen van inkt of papierkrulling veroorzaakt.
  • Geschiedenis

   1991

   Tektronix introduceert zijn eerste vaste inktproduct: Tektronix Phaser III. Het print ongeveer 1 pagina per minuut in schitterende kleuren van grafische-kunstkwaliteit en is een groot succes.

   1999

   Tektronix conceptualiseert zijn eerste vaste inktproduct in tabloid-/A3-formaat.

   2000

   Xerox neemt de Color Printing and Imaging Division van Tektronix over.
  • Geschiedenis

   2005

   De eerste multifunctionele vaste inktprinter in Letter-/A4-formaat, de WorkCentre C2424, wordt op de markt gebracht.

   2007

   Xerox introduceert de vaste inktprinter Phaser 8860, die kleurenpagina's voor dezelfde prijs als zwart-witpagina's produceert.

   2009

   's Werelds eerste multifunctionele vaste inktprinter in tabloid-/SRA3-formaat, de ColorQube 9200-reeks, maakt flexibele prijsplannen mogelijk, zodat klanten niet veel betalen voor weinig kleur op één pagina.
  • Geschiedenis   Heden

   Tegenwoordig worden er meer dan 1 miljoen vaste inktmachines gebruikt door duizenden klanten die elk jaar meer dan 6 miljard pagina's produceren. Xerox streeft er elk jaar naar de gebruikskosten te verlagen en tegelijkertijd de prestaties en kwaliteit te verbeteren. Hoewel vaste inkttechnologie oorspronkelijk voor de grafische-kunstmarkt werd ontwikkeld, vonden algemene kantoorgebruikers het al snel aantrekkelijk vanwege zijn eenvoud en gebruiksgemak voor iedereen.
 • duurzaamheid
 • gebruikskostenvoordeel van vaste inkt

De inkt
 

Om echt te kunnen begrijpen wat vaste inkttechnologie zo bijzonder maakt, moet u bij de inkt zelf beginnen.

Vaste inkt wordt gemaakt van een niet-giftige, op hars gebaseerde polymeer, vergelijkbaar met een kleurkrijtje. Vaste inktblokjes zijn veilig te hanteren en kunnen niet worden gemorst, lekken of vlekken op uw kleding maken.

Strenge productieregels verzekert dat kleuren van blokje tot blokje en van pagina tot pagina consistent zijn. 100% van alle inkt wordt geïnspecteerd.

Kijk hoe eenvoudig het is om vaste inktblokjes te laden

De vaste inktblokjes cyaan, magenta, geel en zwart zijn duidelijk genummerd en speciaal gevormd zodat ze gemakkelijk in de juiste sleuven kunnen worden geladen.

U kunt meerdere vaste inktblokjes laden voor langdurig, ononderbroken printen en de inkt op elk moment aanvullen.

Vanwege het cartridgeloze ontwerp van vaste inkt is de verpakking klein genoeg om gemakkelijk in uw bureaula te passen. En er is geen cartridge om leeg te maken of weg te gooien.

 

Het verschil

De echte voordelen van vaste inkt liggen in zijn verschil met laser- en inkjettechnologie. Dit zijn de sterke punten van vaste inkt:

Consistentere printkwaliteit pagina na pagina en op elk medium, inclusief gerecycled papier.

(alleen beschikbaar in het Engels)

Gemakkelijker te gebruiken aangezien er geen cartridges geladen en verwijderd hoeven te worden en er dus niet geknoeid kan worden.

Minder afval aangezien er geen cartridges en veel minder verpakkingsmaterialen weggegooid hoeven te worden.

Lage gebruikskosten vergeleken met kleurenlasertechnologie.

(alleen beschikbaar in het Engels)

Geen omkrulling of kreuken waar inkjet- en kleurenlaserprinters vaak wel last van hebben.

Sneller dan inkjettechnologie.

Geen speciaal papier nodig, in tegenstelling tot bij bepaalde inkjetprinters.

Print een breder kleurenspectrum dan de meeste kleurenlasermachines.

Minder onderdelen zodat er minder fout kan gaan.

Andere fabrikanten weten niet hoe ze moeten concurreren met de vaste inkttechnologie en verspreiden misschien foutieve informatie hierover.


Duurzaamheid

 • Vergeleken met kleurenlasertechnologie produceert vaste inkt tot 90% minder printafval, omdat er geen cartridges en minder verpakkingsmaterialen zijn die moeten worden weggegooid.


  Het cartridgeloze ontwerp en de minimale verpakking zorgen er ook voor dat:
  • er minder hoeft te worden geproduceerd
  • er minder opslagruimte nodig is
  • de transportefficiëntie beter is

 • Bekijk een video over de milieuvoordelen van vaste inkt.
  (alleen beschikbaar in het Engels)  "Vaste inkt is hier in Oregon geboren, en we nemen onze toewijding aan het milieu erg serieus."

  –Jim Rise, president, Xerox North American Resellers, ook bekend als "De vader van vaste inkt"
 • Als 1 miljoen multifunctionele ColorQube printers 1 miljoen lasermachines zouden vervangen, dan:  Zou er een jaar lang elektriciteit kunnen worden geleverd aan voldoende woningen om alle inwoners van San Francisco in onder te brengen.
  Zou het net zijn alsof 450.000 auto's van de weg waren gehaald.
  Zou een stapel weggegooide laserverbruiksartikelen die net zo lang als de evenaar zou zijn, worden geëlimineerd.
 • Vaste inkt is niet alleen cartridgeloos, maar ook door de NAPIM (National Association of Printing Ink Manufacturers) gecertificeerd dat het tenminste 30% biologisch verkregen hernieuwbaar materiaal bevat.
  De verpakking is gemaakt van afvalproducten. Het bakje is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en de doos van 45% gerecycled materiaal. 100% van de verpakking kan lokaal worden gerecycled. • Vaste inkt print prachtig op gewoon papier en gerecycled papier, inclusief Xerox Business Recycled Paper.

 • Het printproces met vaste inkt is zodanig ontworpen dat het zo efficiënt mogelijk is:  Het beeldvormingsproces produceert een inkt-naar-pagina overdracht van vrijwel 100%.

  Gebruiksvriendelijke EarthSmart printerdriverinstellingen laten u de meest milieubewuste printopties selecteren.
  Intelligent Ready technologie helpt u om stroomverbruik te optimaliseren door de gebruikspatronen van uw werkgroep te leren en tijdens inactiviteit naar een energiebesparingsmodus over te schakelen.
 • Vaste inktprinters voldoen aan strenge criteria om kwalificaties van ENERGY STAR en EcoLogo te ontvangen.

  Kom meer te weten over de milieuvoordelen van vaste inkt:

  (alleen beschikbaar in het Engels)


  (alleen beschikbaar in het Engels)
 • Van sommige vaste inktproducten is aangetoond dat ze een lagere investering in totale levensduurenergie hebben dan vergelijkbare laserprinters. Totale levensduurenergie omvat de energie die gedurende de levenscyclus van de printer wordt geïnvesteerd in grondstoffen, productie, transport, klantengebruik en weggooien aan het einde van de levensduur.

 • Bespaar papier

  GreenPrint software wordt gratis meegeleverd bij vaste inktprinters. Het detecteert automatisch onnodige pagina's, zoals pagina's waarop alleen een webadres staat en laat u de pagina's selecteren die u moet printen, zodat u papier- en inktverbruik reduceert.  Kies voor dubbelzijdig (tweezijdig) printen om papierverbruik nog verder te reduceren door beide zijden van een pagina te gebruiken.
 • Zie hoe vaste inkttechnologie organisaties helpt hun duurzaamheidsdoelen te bereiken.
  Medical Mutual of Ohio weet dat Xerox ColorQube juist is voor zijn bedrijf, het milieu en zijn leden.
  (alleen beschikbaar in het Engels)


  (alleen beschikbaar in het Engels)

Print meer kleur voor minder


 • Cartridgeloze vaste inkt verlaagt de gebruikskosten door het aantal onderdelen dat klanten moeten vervangen, aanzienlijk te reduceren. Daarom kunnen we kleurenpagina's tegen een lagere prijs aanbieden.

  "Het (vaste inkt) schrijfsysteem is veel minder ingewikkeld dan xerografie, met minder bewegende onderdelen en minder vervangbare artikelen, wat potentieel lagere algehele bedrijfskosten betekent."

  – InfoTrends
  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Als u veel kleurenpagina's print, kunnen vaste minktprinters en multifunctionele printers van Xerox u helpen een aanzienlijke besparing te realiseren op 70% van de kleurenpagina's die u elke dag print. U krijgt uitzonderlijke waarde, met totale eigendomskosten die moeilijk te overtreffen zijn.


 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Als u van de eenvoud van gespecificeerde facturen houdt, is het Flexibel Prijsschema voor u. Hierbij worden documenten geclassificeerd op basis van de daadwerkelijk gebruikte hoeveelheid kleur. U betaalt nooit meer kleurrijke prijzen voor kleurarme documenten.

  De drie niveaus van het Flexibel Prijsschemma:


  Zwart + nuttige kleur.
  Gefactureerd op het tarief voor alleen zwart.


  Alledaagse kleur.
  Lets hoger gefactureerd dan het tarief voor alleen zwart.


  Expressieve kleur.
  Gefactureerd op het huidige markttarief voor kleur.
  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  30% nuttige kleur

  Zwart + nuttige kleur.
  Gefactureerd op het tarief voor alleen zwart.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  40% alledaagse kleur

  Alledaagse kleur.
  Lets hoger gefactureerd dan het tarief voor alleen zwart.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Typische kleurverdeling in kantoordocumenten
  Kantoordocumenten in kleur kunnen worden geclassificeerd aan de hand van de gebruikte hoeveelheid kleur. Uit onderzoek van Xerox blijkt dat de verdeling van kleurendocumenten in een doorsneekantoor ongeveer als volgt is:

  30% expressieve kleur

  Expressieve kleur.
  Gefactureerd op het huidige markttarief voor kleur.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.
  Gebruik deze hulpmiddelen om te zien hoeveel u kunt besparen met een Flexibel prijsschema voor de ColorQube.

  Flexibele prijsschemas zijn beschikbaar voor deze producten:
 • We bieden twee manieren om geld te besparen op kleurenafdrukken, afhankelijk van welk model vaste-inktprinter u kiest.

  Als u liever vaste inktblokjes koopt wanneer u ze nodig hebt zonder een gespecificeerd contract te hebben, overweeg dan losse inkoop. U krijgt kleur voor dezelfde prijs als zwart-wit.

  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Koop losse verbruiksartikelen voor de:
 • Zie hoe onze klanten geld besparen met vaste inkt.

  Medical Mutual of Ohio doet meer voor zijn leden door de efficiëntie te verbeteren en printkosten te verlagen. (alleen beschikbaar in het Engels)
  (alleen beschikbaar in het Engels)


  Case study : Steyr University
  (alleen beschikbaar in het Engels)
  Case study:
  (alleen beschikbaar in het Engels)

Gebruiksgemak

ColorQube doet de branche versteld staan. (alleen beschikbaar in het Engels)

Met vaste inktprinters zijn er geen grote, logge printcartridges of fusers, fuserolie of beeldvormingseenheden die in een typische kleurenlaserprinter te vinden zijn.

Behalve vaste inktblokjes is het enige andere vervangbare onderdeel een onderhoudsrol/reinigingseenheid, die tienduizenden pagina's meegaat en gedurende de levensduur van uw machine slechts een paar keer hoeft te worden vervangen. U kunt deze zelf vervangen zonder dat er een servicebezoek nodig is, in tegenstelling tot bij vele laserprinteronderdelen.