Tarkastele värivahatuotteita

Värivaha

Väriaineet – ajatellaanpa uudelleen

Värivaha on innovatiivinen, palkittu

Tuoteuutisia ja -arvosteluja

JulkaisuKunniamaininta/Palkinto/TunnustusPäivämäärä


Buyers Laboratory, Inc.


Buyers Laboratory, Inc. (BLI) recently tested the Xerox ColorQube™ 8900X and rated it "highly recommended". They praised the ColorQube 8900 as an economical choice for mid-volume color users, and highlighted its ability to integrate with productivity-enhancing software solutions, "green" features, and simple scanning functions. "The Xerox ColorQube 8900X gave a stellar showing, demonstrating flawless reliability throughout testing."

April 2012


BERTL


Xerox-proprietary solid ink technology received the 2011 BERTL's Best award for Best Eco-Friendly Ink Technology. With solid ink's cartridge-free design and minimal packaging, there is less to manufacture, no empty toner cartridges to dispose of or recycle, and less storage space required than comparable laser devices. In fact, solid ink printers and multifunction printers produce 90 percent less waste during use than comparable laser devices.


October 11, 2011
väritulostustekniikka, joka on saatavissa ainoastaan Xeroxilta. Se keksittiin vuonna 1991 Yhdysvalloissa Wilsonville- nimisessä kaupungissa, Oregonin-osavaltiossa, jossa sitä myös valmistetaan.

Xeroxin värivahaa on helppo käyttää, ja se tuottaa ällistyttävää väritulostuslaatua. Lisäksi se:
 • tuottaa jopa 90 % vähemmän jätettä kuin vastaavat värilasertulostimet.
 • mahdollistaa uskomattoman alhaiset käyttökustannukset.
Värivaha:
 • historia
  • Historia

   1946

   Tektronix perustettiin vuonna 1946 Portlandissa, Oregonissa. Oskilloskooppien, logiikka-analysaattoreiden ja videotestauslaitteiden lisäksi yritys valmistaa kuvankäsittely- ja tulostustekniikoita.

   1986

   Tektronix aloittaa kampanjan asiakkaiden väritulostukseen liittyvän ykkösongelman ratkaisemiseksi: suuret sivukustannukset.

   1986-1991

   Tektronix teki kokeiluja lämpömustesuihkulla ja vesipohjaisella musteella. Seuraava testauskohde oli pietsomustesuihku, joka oli värivahaa käyttävän vedettömän mustesuihkutekniikan pohjana ja aiheutti vähemmän ongelmia, esim. läpinäkyvyyttä tai paperin käpristymistä.
  • Historia

   1991

   Tektronix toi markkinoille ensimmäisen värivahatuotteensa: Tektronix Phaser III. Se tulosti noin yhden sivun minuutissa loistavilla, grafiikkalaatuisilla väreillä ja oli tuotteena erittäin onnistunut.

   1999

   Tektronix tuottaa idean ensimmäisestä tabloid/A3-kokoisesta värivahatuotteesta.

   2000

   Xerox ostaa Tektronixin väritulostus- ja kuvankäsittelyosaston.
  • Historia

   2005

   Ensimmäinen A4-kokoinen värivahamonitoimitulostin WorkCentre C2424 saapui markkinoille.

   2007

   Xerox toi markkinoille Phaser 8860 -värivahatulostimen, joka tuotti värisivuja mustavalkosivujen hinnalla.

   2009

   Maailman ensimmäinen tabloid/SRA3-kokoinen värivahamonitoimitulostinsarja ColorQube 9200 mahdollistaa joustavat maksusuunnitelmat, jotta asiakkaat eivät joudu maksamaan paljon vain hiukan väriä sisältävistä sivuista.
  • Historia   Nykytilanne

   Nykyään käytössä on yli miljoona värivahatulostinta, ja tuhannet asiakkaat tulostavat niillä yli kuusi miljardia sivua vuosittain. Joka vuosi Xerox pyrkii alentamaan käyttökustannuksia ja parantamaan samalla suorituskykyä ja laatua. Vaikka värivahatekniikka kehitettiin alun perin grafiikkamarkkinoille, se haluttiin pian tavalliseen toimistokäyttöön sen yksinkertaisuuden ja helppokäyttöisyyden tähden.
 • kestävä kehitys
 • käyttökustannusetu

Värivaha
 

Värivahatekniikan ainutlaatuisuuden ymmärtämiseksi on aloitettava itse värivahasta.

Värivaha on valmistettu myrkyttömästä, hartsipohjaisesta, väriliitujen kaltaisesta polymeeristä. Värivahapuikkojen käsittely on turvallista eivätkä ne likaa vaatteitasi.

Tarkka valmistusprosessi varmistaa värien yhdenmukaisuuden puikosta puikkoon ja sivusta sivuun. Kaikki värivaha tarkastetaan 100-prosenttisesti.

Katso, miten helppo värivahapuikot on ladata

Syaani, magenta, keltainen ja musta värivahapuikko on numeroitu selvästi ja muotoiltu erityisesti siten, että ne sopivat vain oikeisiin latausaukkoihin.

Voit ladata useita värivahapuikkoja pitkäaikaista keskeytymätöntä tulostusta varten ja lisätä vahaa milloin tahansa.

Koska värivahapuikko on kasetiton, sen pakkaus sopii helposti työpöydän laatikkoon. Jäljelle ei siten jää kasetteja, jotka pitäisi kierrättää.

 

Ero

Värivahan todelliset edut ovat sen erot laser- ja mustesuihkutekniikoihin nähden. Värivaha tarjoaa seuraavat edut:

Yhdenmukaisempi tulostuslaatu sivusta toiseen ja kaikilla papereilla, myös uusiopaperilla

(ain englanniksi)

Helpompi käyttää : värivahan lisäys on helppoa ja siistiä.

Vähemmän jätteitä – ei kierrätettäviä värikasetteja ja paljon vähemmän pakkausmateriaalia.

Alhaiset käyttökustannukset verrattuna värilasertulostustekniikkaan.

(ain englanniksi)

Paperi pysyy suorana eikä käpristy kuten mustesuihku- tai lasertulostimilla voi usein käydä.

Nopeampi kuin mustesuihkutekniikka.

Ei vaadi erityisiä paperilaatuja toisin kuin jotkut mustesuihkutulostimet.

Tulostaa laajemman väriskaalan kuin useimmat värilaserlaitteet.

Vähemmän osia – vähemmän ongelmia.

Muut valmistajat eivät ole keksineet keinoja kilpailla värivahan kanssa ja ovat ehkä siksi levittäneet siitä väärää tietoa.


Kestävä kehitys

 • Värilasertulostustekniikkaan verrattuna värivaha tuottaa jopa 90 % vähemmän tulostusjätettä, koska laitteessa ei ole hävitettäviä kasetteja ja siinä on huomattavasti vähemmän pakkausmateriaalia.


  Kasetiton rakenne ja vähäinen pakkausmateriaali tuovat myös seuraavat edut:
  • menos material de fabricación
  • menos espacio para almacenaje
  • transporte más eficiente

 • Katso video värivahan ympäristöeduista. (vain englanniks)  "Värivaha syntyi täällä Oregonissa, ja otamme ympäristövastuumme erittäin vakavasti."

  –Jim Rise, president, Xerox North American Resellers, tunnetaan myös "värivahan isänä"
 • Jos miljoona ColorQube-monitoimitulostinta korvaisi miljoona laserlaitetta:  Säästö vastaisi vuoden sähköjä koko San Franciscon alueen koteihin.
  Se olisi sama kuin jos 450 000 autoa poistettaisiin liikenteestä.
  Maailman ympäri ulottuvan nauhan kokoinen määrä laserkulutusjätettä poistuisi.
 • Värivaha ei ole ainoastaan kasetiton, vaan sertifioinnin mukaan se sisältää 30 % luonnosta saatavaa uusiutuvaa materiaalia (sertifiointi: National Association of Printing Ink Manufacturers, NAPIM).
  Laitteen pakkaus on valmistettu uusiomateriaalista. Pakkauksen pohja on valmistettu 100 -prosenttisesti uusiomateriaalista ja pakkaus 45-prosenttisesti uusiomateriaalista. 100 % pakkausmateriaalista voidaan kierrättää paikallisesti. • Värivaha tulostuu kauniisti tavalliselle ja uusiopaperille, mukaan lukien Xeroxin kierrätetty yrityspaperi.

 • Värivahatulostusprosessista pyrittiin tekemään mahdollisimman tehokas:  Kuvankäsittelyprosessi siirtää värivahan paperille lähes 100-prosenttisesti..

  Helppokäyttöiset EarthSmart-tulostusajurin asetukset mahdollistavat ympäristöä eniten säästävien vaihtoehtojen valinnan.
  Intelligent Ready -tekniikka helpottaa energiankulutuksen vähentämistä opettelemalla työryhmäsi käyttötottumukset ja siirtämällä laitteen alhaisempaan virrankulutustilaan seisokkiaikoina.
 • Värivahatulostimet täyttävät tiuka ENERGY STAR- ja EcoLogo-vaatimukset.

  Lue lisää värivahan ympäristöeduista:
 • Joillakin värivahatuotteilla on osoitettu olevan alhaisempi energiainvestointi tuotteen koko käyttöiän aikana kuin vastaavilla lasertulostimilla. Koko käyttöiän aikainen energia käsittää tulostimen käyttöiän aikana raaka-aineisiin, valmistukseen, kuljetukseen, käyttöön ja elinkaaren lopussa tapahtuvaan hävittämiseen investoidun energian.

 • Säästä paperia

  Värivahatulostimien mukana toimitetaan maksutta GreenPrint-ohjelmisto. Se havaitsee automaattisesti tarpeettomat sivut, kuten sivut, joilla on pelkkä verkko-osoite, ja antaa käyttäjän valita tulostettaviksi halutut sivut. Tämä vähentää paperin ja värivahan käyttöä.  Valitse kaksipuolinen tulostus, jonka avulla voit vähentää paperin kulutusta entisestään.
 • Näe miten värivahatekniikka auttaa yrityksiä saavuttamaan kestävän kehityksen tavoitteensa.
  Ohiossa sijaitseva Medical Mutual -yritys tietää, että Xeroxin ColorQube on oikea valinta liiketoiminnan, ympäristön ja jäsenten kannalta.
  (vain englanniks)


  (vain englanniks)

Tulosta enemmän väriä edullisemmin


 • Kasetiton värivaha alentaa käyttökustannuksia vähentämällä vaihdettavien osien määrää huomattavasti. Siksi pystymme tarjoamaan edullisempia värisivuhintoja.

  "Värivahakirjoitusjärjestelmä on paljon yksinkertaisempi verrattuna xerografiaan, koska käytössä on vähemmän liikkuvia osia ja vähemmän vaihdettavia tarvikkeita, mikä merkitsee alhaisempia kokonaiskäyttökustannuksia."

  – InfoTrends
  (vain englanniks)
  Jos tulostat runsaasti värisivuja, Xeroxin värivaha- ja monitoimitulostimet voivat auttaa sinua saavuttamaan huomattavia säästöjä 70 prosentille päivittäin tulostamiasi värisivuja. Saat erinomaisen vastineen rahoille sekä kokonaiskäyttökustannukset, joita on vaikea päihittää.


 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.
  Jos pidät sivumittariin perustuvan laskutuksen helppoudesta, Hybrid Color Plan on oikea valinta. Se luokittelee asiakirjat sen mukaan, miten paljon väriä niihin on todellisuudessa käytetty. Enää ei tarvitse maksaa täyden värisivun hintaa vain vähän väriä sisältävistä asiakirjoista.

  Hybrid Color Plan -sopimuksen kolme tasoa:


  Musta + hyötyväri.
  Laskutetaan mustavalkohinnalla.


  Päivittäisväri.
  Laskutetaan hiukan mustavalkohintaa suuremmalla hinnalla.


  Tehoväri.
  Laskutetaan markkinoiden nykyisellä värisivuhinnalla.
  Hybrid Color Plan -sopimuksia on saatavissa näille tuotteille:
 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.
  Toimiston tyypillinen värinkäytön jakauma
  Toimiston väriasiakirjat voidaan luokitella sen mukaan, kuinka paljon väriä niihin on käytetty. Xeroxin tutkimusten mukaan tyypillisessä toimistoympäristössä tulostettujen väriasiakirjojen jakauma on seuraava:

  30% hyötyväriä

  Musta + hyötyväri.
  Laskutetaan mustavalkohinnalla.

  Hybrid Color Plan -sopimuksia on saatavissa näille tuotteille:
 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.
  Toimiston tyypillinen värinkäytön jakauma
  Toimiston väriasiakirjat voidaan luokitella sen mukaan, kuinka paljon väriä niihin on käytetty. Xeroxin tutkimusten mukaan tyypillisessä toimistoympäristössä tulostettujen väriasiakirjojen jakauma on seuraava:

  40% päivittäisväriä

  Päivittäisväri.
  Laskutetaan hiukan mustavalkohintaa suuremmalla hinnalla.

  Hybrid Color Plan -sopimuksia on saatavissa näille tuotteille:
 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.
  Toimiston tyypillinen värinkäytön jakauma
  Toimiston väriasiakirjat voidaan luokitella sen mukaan, kuinka paljon väriä niihin on käytetty. Xeroxin tutkimusten mukaan tyypillisessä toimistoympäristössä tulostettujen väriasiakirjojen jakauma on seuraava:

  30% tehoväriä

  Tehoväri.
  Laskutetaan markkinoiden nykyisellä värisivuhinnalla.

  Hybrid Color Plan -sopimuksia on saatavissa näille tuotteille:
 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.
  Katso näiden työkalujen avulla, miten paljon voit säästää ColorQube Hybrid Color Plan -sopimuksella.
  ColorQube 9300 -sarja

  Hybrid Color Plan -sopimuksia on saatavissa näille tuotteille:
 • Tarjoamme kaksi eri tapaa säästää rahaa väritulostuksessa riippuen siitä, minkä värivahatulostinmallin valitset.

  Jos haluat ostaa värivahapuikkoja sitä mukaan kuin tarvitset niitä etkä ole valinnut mittarilukemiin perustuvaa sopimusta, harkitse maksua kulutuksen mukaan. Saat väriä mustavalkohintaan.

  (vain englanniks)
  Maksu kulutuksen mukaan:
 • Näe miten asiakkaamme säästävät rahaa värivahalla.

  Ohiossa oleva Medical Mutual tekee enemmän jäsenilleen lisäämällä tehokkuutta ja alentamalla tulostuskustannuksia. (vain englanniks)
  (vain englanniks)


  Case-esimerkkejä : Steyr University
  (vain englanniks)
  Case-esimerkkejä:
  (vain englanniks)

Helppokäyttöisyys

ColorQube tekee vaikutuksen. (vain englanniks)

Värivahatulostimia käytettäessä ei tarvita suurikokoisia värikasetteja eikä kiinnityslaitteita, kiinnitysöljyä tai kuvankäsittely-yksiköitä, joita käytetään tyypillisessä värilasertulostimessa.

Värivahapuikkojen lisäksi ainoa vaihdettava osa on ylläpitoyksikkö, joka kestää kymmenien tuhansien sivujen ajan ja joka joudutaan vaihtamaan vain muutaman kerran tulostimen käyttöiän aikana. Päinvastoin kuin monissa lasertulostinosissa, käyttäjä voi vaihtaa sen itse tarvitsematta soittaa huoltoon.