Office-produkterSkrivereSort/hvitt-skrivereDocuPrint N4525
Del denne siden:

 

Raskest i klassen

Bransjeledende utskriftshastighet på 45 spm og førstesideutskrift på kun 4 sekunder. Valgmuligheter mellom ensidige og tosidige utskrifter sikrer arbeidsgruppen maksimal produktivitet.

Utvidet produktivitet

Muligheter for utskrift av ferdige dokumentsett, og strømlinjeforming av arbeidsflyten med egenskaper som "Send Once, RIP Once, Print Many". For de virkelig store oppdragene vil egenskaper som automatisk skuffbytte og påfylling under utskrift sikre avbruddsfri drift.

Bildekvalitet

Med sylskarp bildekvalitet i 1200 dpi og Xerox Quad Dot rastreringsteknologi oppnås knivskarp tekst og bilder i fotokvalitet.

Grafiske egenskaper

Avanserte grafiske egenskaper som utskrift kant-til-kant og utskrift av hefter lar deg produsere nyhetsbrev og brosjyrer med et profesjonelt utseende.

Fleksibilitet i arbeidsgruppen

Med standard 10/100 BaseTX Ethernet, USB og toveis parallell, og med Token Ring, seriell og 10Base2 som valgmuligheter, arbeider N4525 i alle tenkelige miljøer, enten det er Windows NT, Mac OS, UNIX eller OS/2. Ekte Adobe PostScript 3 og emuleringer av PCL5e og PCL6 er standard.

Nyttige funksjoner

Mer enn 20 egenskaper for bekvemmelighet og produktivitet , inkludert sikret utskrift, prøveutskrift, faksvennlig sort og fjernstyrt utskrift ved hjelp av MaiLinX. Resultatet er at du kan utføre mer, raskere og enklere enn noen gang.

Utvidete etterbehandlings-muligheter

Vår mest produktive konfigurasjon inneholder en treskuffers 2.500 arks mater, samt en 3.000 arks etterbehandler/stifter med jobbsamling, stifting og hulling, for å klargjøre jobbene for distribusjon.

Fullstendig bekymringsfri hverdag

Ett år på-stedet garanti, utvidet web-basert support, samt profesjonell telefonsupport for åunngå enhver bekymring.
Programvareløsninger - DocuPrint N4525
Digitalisere . . . Organisere . . . Distribuere . . . Samarbeide

Med digitale dokumenter kan du enkelt opprette og søke i egne dokumenter, bruke dem på nytt og bygge videre på dem. Maksimer maskinvareinvesteringene dine med innovative programvareløsninger fra Xerox og Xerox Business Partners:
  • Kontroller kostnader
  • Del kunnskap
  • Få raskere arbeidsflyt
  • Integrer papirdokumenter og elektroniske dokumenter
  • Håndter og distribuer dokumenter på en effektiv måte
Vis meg programvareløsingene