Office-produkterSkrivereFargeskriverePhaser 840
Phaser 840

Oversikt


Phaser™ 840

Revolusjonerende ytelse i farger med utrolig enkelhet.

Nå kan du utfordre konkurrentene med slagkraftige farger, uten å få lav hastighet, høye driftskostnader og komplekse vedlikeholdsrutiner med på kjøpet, slik det er med de fleste fargelaserskrivere. Sats på et helt nytt alternativ. En uslåelig kombinasjon av hastighet, kvalitet og kostnadseffektive fargeutskrifter. Det er hele idéen bak fargeskriveren Phaser 840. Med en hastighet på fargeutskrifter opptil det dobbelte av typiske fargelaserskrivere, kan Phaser 840 tilfredsstille de mest krevende og hektiske arbeidsgruppene i nettverket. Basert på en av de mest suksessfylte teknologier i historien om fargeskrivere for arbeidsgrupper, innebærer den smeltevoksbaserte fargeskriveren Phaser 840 et solid steg fremover i fargekvalitet, ytelse og kompromissløs produktivitet.

Alt som har med fargeskriveren Phaser 840 å gjøre er egentlig en studie i avansert teknologi utviklet for å gjøre livet enklere og betydelig mer kostnadseffektivt for enhver arbeidsgruppe med utskriftsjobber i farger. Montering og tilkobling er en lek med denne "plug-and-print" skriveren, klar til innsats rett fra esken. Det er den eneste skriveren i sitt slag med miljøvennlig ColorStix ® smeltevoks . Fyll på mer farge når det passer uten å avbryte utskriftene. Nå er kraftig ytelse og høy oppløsning i farger enkelt å dele mellom brukerne, takket være 840's innebygde 10BaseT Ethernet tilknytning og Web-baserte PhaserLinkTM administrasjonsprogramvare.

Tektronix' neste generasjon av smeltevoksteknologi har nettopp ankommet. Det har aldri eksistert en enklere, mer pålitelig og gjennomført produktiv måte å tilføre nettverket ditt farger på.

Fargeteknologi med høy ytelse

Den neste generasjonen av Tektronix' smeltevoksteknologi tilbyr en uslåelig kombinasjon av kvalitet (opptil 1200 dpi oppløsning) og hastighet, med 6 fargesider i minuttet i standardmodus og 10 sider I minuttet i FastColor. Selv transparenter skrives ut i farger med en hastighet på 5 sider i minuttet.

To sider av hver eneste fargehistorie

Valgfri innebygd automatisk dupleks gir rask tosidig utskrift med kort papirbane.

Mest konsistent fargekvalitet

Med Tektronix smeltevoks oppnår du briljant fargekvalitet side etter side, jobb etter jobb, dag etter dag på både papir og spesielle media.

Full pakke med tilleggsutstyr

Produktivitetsøkende funksjoner som jobbhusking og brukerprofil, fjernstyrte utskrifter, epost-meldinger om skriverens status, samt TekColor Dynamic Colour Correction, er tilgjengelige for å gi Phaser 840 enda høyere verdi for kundene.