Office-produkterSkrivereFargeskriverePhaser 780

Klare og nøyaktige farger til en så attraktiv pris, at det rett og slett er den A3 laserskriveren du har ventet på.

Fordelene ved å satse på Tektronix prisbelønte fargelaserkvalitet har nettopp blitt enda flere. Fargelaserskriveren Phaser 780 skriver ut i A4, A3 og utfallende A3. Den gir deg nøyaktig de fargene dine applikasjoner krever, enten det er trykknøyaktige prøvetrykk, nyhetsbrev i A3, presentasjoner eller utskrifter fra regneark i stort format. Ekte Adobe® PostScript® 3 sikrer effektiv sidehåndtering og den beste kompatibilitet. Utskrifter i høy hastighet og automatisk fargekalibrering ivaretar konsistente farger fra start til mål. Til vanlige forretningsapplikasjoner sørger TekColorTM automatisk fargekorrigering for optimal fargekvalitet i hvert eneste sideelement. Til applikasjoner med eksakte krav til fargehåndtering, sørger den innebygde "Colour Rendering Dictionary" for å simulere den fargestandarden du ønsker. Du kan til og med spesialtilpasse profiler med PhaserMatchTM ICC programvare, slik at de eksakt passer dine spesifikasjoner.

Phaser 780 gir deg 1200 dpi høyoppløselige farger på et bredt spekter av papirtyper og formater. Skriv ut på vanlig papir eller spesialmedia som bestrøket papir, kort eller Tektronix transparenter. Sidestørrelsene kan variere fra 90 x 140 mm opp til 332 x 485 mm, for utfallende A3.

Utvider du utskriftsmulighetene med Tektronix oppnår du økonomisk gevinst tilbake. I tillegg til den lave innkjøpsprisen, har vi også skrudd ned driftskostnadene. Når du har Phaser 780 i huset, kan du glede deg over A3 fargeutskrifter til en brøkdel av kostnadene i forhold til en fargekopimaskin eller kjøp av tilsvarende tjenester hos et servicebyrå.

Med den nye nettverksskriveren Phaser 780, ivaretar vi Tektronix' tradisjoner med enestående fargekvalitet, allsidighet, pris og ytelse, nå tilgjengelig i en A3 fargelaserskriver.

Nettverksklare utskrifter rett fra esken

10BaseT Ethernet er standard og 100BaseT/10Base2 og Token Ring er valgfritt.

Konfigurert for dine behov

Oppnå funksjonaliteten du behøver i dag og fleksibiliteten arbeidsgruppen din vil kreve i morgen.

Websmart

Funksjoner for utskrifts- og jobbhåndtering, som bruksprofil, jobbhukommelse, fjernstyrt utskrift og skriverstatus via epost holder produktiviteten oppe.

Produktive tilleggsmuligheter

Doble eller tredoble kapasiteten og valg av media med ekstra arkmagasiner. Velger du kopistøtte, kan du i tillegg benytte din Phaser 780 som en praktisk fargekopieringsløsning.