Xerox-serviceaftale med forlænget garanti for fuld tryghed

I kan fortsat nyde godt af vores effektive kundeservice, når jeres garanti udløber, ved at købe en Xerox-serviceaftale med forlænget garanti. Det er den bedste måde for jer til at bevare den suveræne printkvalitet og -driftsikkerhed uden uventede regninger.

Support, når, hvor og sådan som I har brug for det
  • Supportmuligheder: For hurtig problemløsning kan I vælge adgang til vores support på nettet døgnet rundt, eller I kan kontakte vores erfarne, flersprogede supportteam pr. telefon.
  • Hurtig problemløsning: Mere end 45% af vores kunders problemer med deres udstyr løses via support på nettet eller telefonen. Så i næsten halvdelen af tilfældene vil jeres produkt være driftsklart igen næsten med det samme.
  • Ubegrænset adgang til Xerox' velkomst- og supportcenter: På nettet og via telefonen.
  • Lynhurtig service hos jer: Hvis der er brug for teknisk service til jeres produkt på stedet, ankommer en af vores Xerox-uddannede teknikere hos jer næste hverdag (i nogle lande endog hurtigere). Alle udgifter til reservedele, arbejde og transport er inkluderet.
Overskuelig og omkostningseffektiv serviceaftale
  • Overskuelig: Én forudbetaling, så det er nemt at lægge budget
  • Omkostningseffektiv: I kan spare op til 80% sammenlignet med udgifterne til arbejde og reservedele blot ved en enkelt reparation
  • Køb direkte hos Xerox eller via jeres forhandler, når jeres garanti er ved at udløbe eller efter garantiens udløb (så længe produktet fungerer korrekt og ikke kræver service)
  • Kan købes til de fleste bordmodeller af Xerox-printere og MFP'er
Fordelene med forlænget garantiservice
Uden forlænget dækningMed forlænget garantiservice
Bekymret for nedetidTryghed med serviceaftale for maksimal oppetid
Uforudsigelige fejl, ukendte omkostningerÉn forudbetaling, der er nem at lægge budget for
Afhænger af, hvilke komponenter der skal skiftes, dyre serviceregningerAlle udgifter til reservedele og tekniker er inkluderet i aftalen
Ingen adgang til support via telefonUbegrænset adgang til fjernsupport
Ved servicetilkald rykker en tekniker ud, så snart det er praktisk muligtAnkommer hos kunden næste hverdag