WorkCentre™

3615

Fekete-fehér többfunkciós nyomtató

 • Másolás, nyomtatás, szkennelés, fax, e-mail
 • A Secure Print funkció megóvja az érzékeny dokumentumok biztonságát

PDF-letöltések

Demo megtekintése

Videó megtekintése

 • WorkCentre 3615 slide1
 • WorkCentre 3615 slide2
 • WorkCentre 3615 slide3

WorkCentre 3615

A másolásra, nyomtatásra, szkennelésre, e-mailezésre és faxolásra képes Xerox WorkCentre 3615 fekete-fehér többfunkciós nyomtató teljes termelékenységi eszköztárat kínál egyetlen erőteljes eszközben. Kategóriájában a legjobb sebesség, nyomtatási felbontás és papírkapacitás, melyek segítségével professzionális küllemű dokumentumokat hozhat létre gyorsan.

Gyors áttekintés

Modell 3615V_DN
Nyomtatási sebesség akár 45 lap/perc
Csatlakoztathatóság 10/100/1000 BaseT Ethernet, Nagy sebességű USB 2.0, USB Direct Print (opcionális: Wi-Fi)
Kétoldalas kimenet Alapkiépítésben
Terhelhetőség Akár 110 000 nyomat/hónap1
Alap papírkapacitás 700 lap
Maximális papírkapacitás 2 350 lap
Részletes műszaki adatok
Következő lépések
A doboz tartalma
 • Festékkazetta (kapacitás: 5900 oldal2)
 • Dobkazetta
 • Tápkábel
 • Fax-kábel
 • Szoftverek és dokumentáció
 • MEGJEGYZÉS: Előfordulhat, hogy bizonyos részek a berendezéstől külön kerülnek szállításra

Termelékenység és papírkezelés

WorkCentre 3615 – Termelékenység és papírkezelés


Termelékenység és papírkezelés

A WorkCentre 3615 többfunkciós nyomtató egy teljes termelékenységi eszköztárat kínál egyetlen eszközben, így nap mint nap hatékonyabban dolgozhat.

 1. A 60 lapos automatikus kétoldalas lapadagoló kétoldalas dokumentumok beolvasására képes másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz.

 2. A WorkCentre 3615 készülék 109 mm (4,3 hüvelyk) méretű érintőképernyője világos utasításokat és súgóképernyőt kínál a gép mellett műveletek optimalizálása érdekében.

 3. Könnyen hozzáférhető USB-portja támogatja a gyors nyomtatást bármely szabványos USB-memóriaeszközről, illetve az ezekre történő szkennelést.

 4. 250 lapos tálca teljes érzékelővel.

 5. A 150 lapos többcélú tálca 76 x 127 mm és 216 x 356 mm (3 x 5 hüvelyk és 8,5 x 14 hüvelyk) közti hordozóméreteket kezel.

 6. A WorkCentre 3615 normál papírkapacitása az 550 lapos tálcával összesen 700 lap.

 7. Az akár három opcionális 550 lapos papírtálcával a teljes papírkapacitás 2350 lap.

 8. Az opcionális állványban tárolhatók a festékkazetták, a papír és más tartozékok.

 9. Az opcionális Wi-Fi hálózati adapterrel oda helyezheti a WorkCentre 3615 készüléket, ahol szüksége van rá.

Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség

WorkCentre 3615 – Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség
Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség

A kategóriájában a legjobb sebességnek*, nyomtatási felbontásnak és hordozókapacitásnak köszönhetően elfoglalt irodája várakozás nélkül készíthet professzionális kinézetű nyomtatott anyagokat.

Sebességre alkotva.

Akár 45 lap/perc sebességű nyomtatás – kategóriájában a leggyorsabb fekete-fehér nyomtatás*. Az első oldal nyomtatása 6,5 másodperc alatt megtörténik.

Valódi többfunkciós működés.

A WorkCentre 3615 intuitív, 109 mm (4,3 hüvelyk) méretű színes érintőképernyőjén beprogramozhatja a következő munkát, amíg az előző még fut.

Digitalizáljon... és egyszerűsítsen.

A nehézkes nyomtatott űrlapokat és dokumentumokat egyszerűen hordozható digitális fájlokká alakíthatja. Élvezze az extra kényelmet, hogy digitális fájljait automatikusan megoszthatja e-mailben. Fájljait elküldheti egy hálózati mappába, vagy exportálhatja bármely USB-memóriaeszközre.

Tűéles részletek.

Alkosson tűéles és tiszta dokumentumokat akár 1200 x 1200 dpi valódi nyomtatási felbontással. Nyomtatott anyagai soha nem mutattak ilyen jól.

*Hasonló termékekhez képest 2013 szeptemberében.

Funkciók

A WorkCentre 3615 funkciói Erőteljes funkciók megtakarításra tervezve

A fejlett eszközök növelik a biztonságot, és papírt, energiát és időt takarítanak meg.

Használjon kevesebb papírt.

Drámaian csökken majd a papírfelhasználása és az ehhez kapcsolódó költségek az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően. Az N-up nyomtatással ezenkívül több oldalt is nyomtathat egy lapra – hasznos funkció prezentációk kiosztásakor.

Nagyobb hatékonyság.

Az extra kapacitású festékkazettákkal kevesebb időt tölthet a tartozékok betöltésével, és többet a valódi munkavégzéssel.

Biztonságban tudhatja az információit.

A biztonságos nyomtatás megóvja bizalmas dokumentumait: a felhasználóknak a nyomtatáshoz meg kell adniuk a személyes azonosítójukat a készüléken.

Kisebb energiafogyasztás.

Az egyedülálló Xerox EA® festék jóval alacsonyabb hőmérsékleten rögzül a hagyományos festékekhez képest, akár 20%-kal csökkentve az áramfogyasztást és akár 35%-kal a széndioxid-kibocsátást.

Megtakarítások egyben.

A WorkCentre 3615 egyetlen, értékteli eszközben kínálja egy másoló, egy nyomtató, egy szkenner és egy fax előnyeit, megtakarítást hozva az energia és a tartozékok költségén.

Mobil nyomtatás, Wi-Fi és távoli vezérlés

Dolgozzon bárhonnan

Menet közben is nyomtathat a WorkCentre 3615 nyomtatóra, és egy webböngészőből távolról is kezelheti.

WorkCentre 3615 mobil nyomtatás, Wi-Fi és távoli vezérlés


Nyomtasson bárhol és bármikor.

Az Apple® AirPrint™ segítségével közvetlenül mobil iOS-készülékéről nyomtathat ki e-maileket és fontos irodai dokumentumokat, ha a munkahelyi Wi-Fi hálózatra kapcsolódik.

Ha pedig a telephelyen kívül dolgozik, a Xerox® PrintBack segítségével az irodában nyomtathatja ki a dokumentumokat, így azok már Önre várnak, amikor visszatér.

Szabadság, vezeték nélkül.

Az opcionális Wi-Fi segítségével a WorkCentre 3615 munkára kész, bárhol is legyen rá szükség.

Kezelés webböngészőből.

Az eszköz adminisztrációját a Xerox® CentreWare® IS segítségével távolról is elvégezheti bármely számítógépről, amely csatlakozik az internetre.

Értékelések és díjak

KiadványAjánlat/díjDátum


Xerox office technology devices and solutions have won numerous awards from third party vendors such as BLI, Frost and Sullivan, and Better Buys for Business. This video highlights those awards as well as our placement as a leader in the IDC MarketScape 2014-2015 Smart MFP report, the third time Xerox has achieved this position.
Videó megtekintése 

2014-2015


PCMag.com


PCMag.com gave the WorkCentre 3615DN 4.5 out of 5 stars and an "Editor's Choice" rating for the workhorse monochrome multifunction printer. The WorkCentre 3615DN is "suitable as a workhorse MFP in a small to mid-size office. It has excellent paper capacity for a printer of its class," says Samara Lynn, a lead networking and business analyst for PCMag.


March
2014


PC Magazine


The WorkCentre 3615/DN multifunction printer received the PC Magazine "Editors' Choice" distinction for heavy-duty use in small to midsize workgroups. The monochrome multifunction printer's duty cycle, input capacity and fast speed helped it edge out the competition to earn 4.5 out of 5 stars and the PC Mag.com editors' rating of "Excellent."


November
2013

1Bármely hónapban várható havi kapacitás. Rendszeresen nem tartható fenn.

2Átlagos szabványos oldalak. A névleges nyomatszám megfelel az ISO/IEC 19752 szabványnak. A nyomatszám a kép, a fedettség és a nyomtatási mód függvényében változik.