WorkCentre™

3615

Fekete-fehér többfunkciós nyomtató

 • Másolás, nyomtatás, szkennelés, fax, e-mail
 • A Secure Print funkció megóvja az érzékeny dokumentumok biztonságát

PDF-letöltések

Demo megtekintése

Videó megtekintése

 • WorkCentre 3615 slide1
 • WorkCentre 3615 slide2
 • WorkCentre 3615 slide3

WorkCentre 3615

A másolásra, nyomtatásra, szkennelésre, e-mailezésre és faxolásra képes Xerox WorkCentre 3615 fekete-fehér többfunkciós nyomtató teljes termelékenységi eszköztárat kínál egyetlen erőteljes eszközben. Kategóriájában a legjobb sebesség, nyomtatási felbontás és papírkapacitás, melyek segítségével professzionális küllemű dokumentumokat hozhat létre gyorsan.

Gyors áttekintés

Modell 3615V_DN
Nyomtatási sebesség akár 45 lap/perc
Csatlakoztathatóság 10/100/1000 BaseT Ethernet, Nagy sebességű USB 2.0, USB Direct Print (opcionális: Wi-Fi)
Kétoldalas kimenet Alapkiépítésben
Terhelhetőség Akár 110 000 nyomat/hónap1
Alap papírkapacitás 700 lap
Maximális papírkapacitás 2 350 lap
Részletes műszaki adatok
Következő lépések
A doboz tartalma
 • Festékkazetta (kapacitás: 5900 oldal2)
 • Dobkazetta
 • Tápkábel
 • Fax-kábel
 • Szoftverek és dokumentáció
 • MEGJEGYZÉS: Előfordulhat, hogy bizonyos részek a berendezéstől külön kerülnek szállításra

Termelékenység és papírkezelés

WorkCentre 3615 – Termelékenység és papírkezelés


Termelékenység és papírkezelés

A WorkCentre 3615 többfunkciós nyomtató egy teljes termelékenységi eszköztárat kínál egyetlen eszközben, így nap mint nap hatékonyabban dolgozhat.

 1. A 60 lapos automatikus kétoldalas lapadagoló kétoldalas dokumentumok beolvasására képes másoláshoz, szkenneléshez és faxoláshoz.

 2. A WorkCentre 3615 készülék 109 mm (4,3 hüvelyk) méretű érintőképernyője világos utasításokat és súgóképernyőt kínál a gép mellett műveletek optimalizálása érdekében.

 3. Könnyen hozzáférhető USB-portja támogatja a gyors nyomtatást bármely szabványos USB-memóriaeszközről, illetve az ezekre történő szkennelést.

 4. 250 lapos tálca teljes érzékelővel.

 5. A 150 lapos többcélú tálca 76 x 127 mm és 216 x 356 mm (3 x 5 hüvelyk és 8,5 x 14 hüvelyk) közti hordozóméreteket kezel.

 6. A WorkCentre 3615 normál papírkapacitása az 550 lapos tálcával összesen 700 lap.

 7. Az akár három opcionális 550 lapos papírtálcával a teljes papírkapacitás 2350 lap.

 8. Az opcionális állványban tárolhatók a festékkazetták, a papír és más tartozékok.

 9. Az opcionális Wi-Fi hálózati adapterrel oda helyezheti a WorkCentre 3615 készüléket, ahol szüksége van rá.

Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség

WorkCentre 3615 – Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség
Sebesség, szkennelés és nyomtatási minőség

A kategóriájában a legjobb sebességnek*, nyomtatási felbontásnak és hordozókapacitásnak köszönhetően elfoglalt irodája várakozás nélkül készíthet professzionális kinézetű nyomtatott anyagokat.

Sebességre alkotva.

Akár 45 lap/perc sebességű nyomtatás – kategóriájában a leggyorsabb fekete-fehér nyomtatás*. Az első oldal nyomtatása 6,5 másodperc alatt megtörténik.

Valódi többfunkciós működés.

A WorkCentre 3615 intuitív, 109 mm (4,3 hüvelyk) méretű színes érintőképernyőjén beprogramozhatja a következő munkát, amíg az előző még fut.

Digitalizáljon... és egyszerűsítsen.

A nehézkes nyomtatott űrlapokat és dokumentumokat egyszerűen hordozható digitális fájlokká alakíthatja. Élvezze az extra kényelmet, hogy digitális fájljait automatikusan megoszthatja e-mailben. Fájljait elküldheti egy hálózati mappába, vagy exportálhatja bármely USB-memóriaeszközre.

Tűéles részletek.

Alkosson tűéles és tiszta dokumentumokat akár 1200 x 1200 dpi valódi nyomtatási felbontással. Nyomtatott anyagai soha nem mutattak ilyen jól.

*Hasonló termékekhez képest 2013 szeptemberében.

Funkciók

A WorkCentre 3615 funkciói Erőteljes funkciók megtakarításra tervezve

A fejlett eszközök növelik a biztonságot, és papírt, energiát és időt takarítanak meg.

Használjon kevesebb papírt.

Drámaian csökken majd a papírfelhasználása és az ehhez kapcsolódó költségek az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően. Az N-up nyomtatással ezenkívül több oldalt is nyomtathat egy lapra – hasznos funkció prezentációk kiosztásakor.

Nagyobb hatékonyság.

Az extra kapacitású festékkazettákkal kevesebb időt tölthet a tartozékok betöltésével, és többet a valódi munkavégzéssel.

Biztonságban tudhatja az információit.

A biztonságos nyomtatás megóvja bizalmas dokumentumait: a felhasználóknak a nyomtatáshoz meg kell adniuk a személyes azonosítójukat a készüléken.

Kisebb energiafogyasztás.

Az egyedülálló Xerox EA® festék jóval alacsonyabb hőmérsékleten rögzül a hagyományos festékekhez képest, akár 20%-kal csökkentve az áramfogyasztást és akár 35%-kal a széndioxid-kibocsátást.

Megtakarítások egyben.

A WorkCentre 3615 egyetlen, értékteli eszközben kínálja egy másoló, egy nyomtató, egy szkenner és egy fax előnyeit, megtakarítást hozva az energia és a tartozékok költségén.

Mobil nyomtatás, Wi-Fi és távoli vezérlés

Dolgozzon bárhonnan

Menet közben is nyomtathat a WorkCentre 3615 nyomtatóra, és egy webböngészőből távolról is kezelheti.

WorkCentre 3615 mobil nyomtatás, Wi-Fi és távoli vezérlés


Nyomtasson bárhol és bármikor.

Az Apple® AirPrint™ segítségével közvetlenül mobil iOS-készülékéről nyomtathat ki e-maileket és fontos irodai dokumentumokat, ha a munkahelyi Wi-Fi hálózatra kapcsolódik.

Ha pedig a telephelyen kívül dolgozik, a Xerox® PrintBack segítségével az irodában nyomtathatja ki a dokumentumokat, így azok már Önre várnak, amikor visszatér.

Szabadság, vezeték nélkül.

Az opcionális Wi-Fi segítségével a WorkCentre 3615 munkára kész, bárhol is legyen rá szükség.

Kezelés webböngészőből.

Az eszköz adminisztrációját a Xerox® CentreWare® IS segítségével távolról is elvégezheti bármely számítógépről, amely csatlakozik az internetre.

Értékelések és díjak

KiadványAjánlat/díjDátum


PCMag.com


PCMag.com gave the WorkCentre 3615DN 4.5 out of 5 stars and an "Editor’s Choice" rating for the workhorse monochrome multifunction printer. The WorkCentre 3615DN is "suitable as a workhorse MFP in a small to mid-size office. It has excellent paper capacity for a printer of its class," says Samara Lynn, a lead networking and business analyst for PCMag.March
2014


PC Magazine


The WorkCentre 3615/DN multifunction printer received the PC Magazine "Editors' Choice" distinction for heavy-duty use in small to midsize workgroups. The monochrome multifunction printer's duty cycle, input capacity and fast speed helped it edge out the competition to earn 4.5 out of 5 stars and the PC Mag.com editors’ rating of "Excellent."


November
2013

1Bármely hónapban várható havi kapacitás. Rendszeresen nem tartható fenn.

2Átlagos szabványos oldalak. A névleges nyomatszám megfelel az ISO/IEC 19752 szabványnak. A nyomatszám a kép, a fedettség és a nyomtatási mód függvényében változik.