Xerox bestempeld als toonaangevend in de IDC MarketScape for Smart Multifunction Printer Vendors

In de "IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment" is Xerox bestempeld als toonaangevend.
Xerox is recentelijk bestempeld als toonaangevend in het IDC MarketScape 2013 Smart MFP-rapport; de tweede keer dat Xerox deze positie heeft verworven. Volgens het rapport was de belangrijkste ontwikkeling voor Xerox's MFP's (multifunctionele printers) gedurende het afgelopen jaar de introductie van zijn ConnectKey®-technologieplatform.

"Xerox is al jarenlang een leider in de print- en kopieerindustrie en is nu een grote speler in de MFP-markt", aldus Keith Kmetz, vicepresident van IDC's Imaging, Printing, and Document Solutions Programs. "Xerox’s portfolio, met name ConnectKey, is een bewijs van de essentiële rol die MFP's in de hedendaagse bedrijfsomgeving spelen."

ConnectKey-technologie werkt ook samen met de Xerox MPS-initiatieven en integreert met de Xerox MPS-toolset. Dit is belangrijk omdat Xerox als een leider in de markt van beheerde print- en documentdiensten is erkend en zijn slimme MFP's een integrale rol spelen in de levering van deze diensten. De MFP- en MPS-waardepropositie van Xerox is gericht op zeven werkvereisten van klanten – kostenbesparingen (idealiter tot 30%), duurzaamheid (de ecologische voetafdruk van hun printactiviteiten verlagen), mobiliteit (de mogelijkheid om vanaf alle mobiele apparaten onderweg te printen), beveiliging (verzekeren dat alleen de juiste mensen op het juiste moment toegang hebben tot de juiste informatie), productiviteit (de IT-werkbelasting verlagen en werknemerstijd besparen), inzicht (documentanalyses) en workflows (processen stroomlijnen). Xerox heeft ruim 50 softwareoplossingen die zijn gecertificeerd voor gebruik met zijn MFP-platform. De softwarecategorieën omvatten kostenbeheersing/beveiliging/authenticatie, apparaatbeheer, documentbeheer, documenten scannen, faxoplossingen, mobiliteit, uitvoerbeheer en variabele gegevens. De oplossingen omvatten verschillende aanbiedingen die door Xerox en derden zijn ontwikkeld.

Toen concurrenten werden gevraagd de meest en minst concurrerende MFP-leveranciers te identificeren, was Xerox een van de bedrijven die het vaakst werd genoemd als een meest concurrerende leverancier. Deze erkenning geeft aan dat Xerox als een bedreiging wordt gezien door andere leveranciers in deze markt.

Als lang gevestigde marktleider op het gebied van printen en kopiëren heeft Xerox al jarenlang een sterke positie in de MFP-markt. Vanwege zijn merk, R&D-uitgaven, en breedte en diepte van het marketing/verkoop/diensten-portfolio heeft Xerox meer dan voldoende infrastructuur om ook in de toekomstige markt toonaangevend te zijn. Bovendien zien we dat Xerox het initiatief neemt een leiderschapspositie te verwerven in transformatieve mogelijkheden die zich in beheerde print- en documentdiensten voordoen, evenals de automatisering en optimalisatie van bedrijfsprocessen.

We waarderen het inzicht en de evaluatie van onafhankelijke analyses van derden, met name van een organisatie zoals IDC – een van 's werelds toonaangevende bedrijven in technologisch onderzoek en advies. We zien het IDC MarketScape-rapport als een waardevol hulpmiddel voor klanten die informatie over multifunctionele printers, oplossingen en diensten willen.

IDC MarketScape

Het IDC MarketScape-model voor leveranciersanalyse is ontworpen om een overzicht te bieden van de concurrerende geschiktheid van ICT-leveranciers in een bepaalde markt. Bij het onderzoek wordt een strenge scoremethode gebruikt die op zowel kwalitatieve als kwantitatieve criteria is gebaseerd, wat resulteert in één grafische illustratie van de positie van elke leverancier in een bepaalde markt. De capaciteitenscore meet leveranciersproduct, go-to-market en bedrijfsvoering op de korte termijn. De strategiescore meet afstemming van leveranciersstrategieën op klantbehoeften in een tijdsbestek van 3 tot 5 jaar. De grootte van de cirkels geeft het marktaandeel van de leveranciers aan. De jaarlijkse groeisnelheid van de leverancier met betrekking tot de gegeven markt wordt aangegeven door een plus-, neutraal of minteken naast de naam van de leverancier. De toestemming om deze informatie extern te delen verloopt op 20 januari 2015.

Copyright 2014 IDC. Reproductie is verboden, tenzij hiervoor toestemming is gegeven. Alle rechten voorbehouden.

IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment; Keith Kmetz, Alyson Frasco, Sahaja Sarathy; december 2013, IDC #245058e_Xerox, Volume: 1, Tab: Vendors Hardcopy Core Market Analysis: Competitive Analysis

Contact

Bel: 0800 135 36
Lux: 800 235 36

Maandag - Donderdag 8.30 - 17.00, Vrijdag 8.30 - 16.00

Awards en onderscheidingen
Gartner, IDC, Forrester en Quocirca plaatsen Xerox in de toppositie van Managed Print Services-leveranciers wereldwijd.
Xerox kantoorproducten
Bekijk al onze multifunctionele printers. Wij kunnen u helpen het juiste product voor uw bedrijf te selecteren