A Xerox vezető helyen az IDC MarketScape jelentésben az intelligens többfunkciós nyomtatók szolgáltatói között

Az „IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment” című jelentésben a Xerox a vezetők kategóriájában szerepel.
A Xerox nemrég vezető helyre került az IDC 2013-as MarketScape felmérésében az intelligens MFP-k kategóriájában. A Xerox másodszor érte el ezt a helyezést. A jelentés szerint a Xerox legjelentősebb fejlesztése a többfunkciós nyomtatók területén az elmúlt évben a ConnectKey® technológiai platform bemutatása volt.

„A Xerox évek óta vezeti a nyomtatási és másolási ipart, és most jelentős szereplővé vált az MFP-k piacán is”, mondta el Keith Kmetz, az IDC képalkotási, nyomtatási és dokumentumkezelési programjaiért felelős alelnök. „A Xerox portfóliója, és különösen a ConnectKey, tanúbizonyságot jelent az alapvető szerepről, amelyet a többfunkciós nyomtatók játszanak napjaink üzleti környezetében.”

A ConnectKey technológia a Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásaival együttesen is működik, és a Xerox MPS-eszközeivel integrálható. Ennek nagy a jelentősége, mivel a Xerox vezetőként kapott elismerést a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatások piacán, és intelligens többfunkciós nyomtatói lényeges szerepet játszanak ezen szolgáltatások biztosításában. A Xerox többfunkciós nyomtatókhoz és menedzselt nyomtatási szolgáltatásokhoz kapcsolódó értékkínálata hét ügyféligény köré összpontosul. Ezek a költségmegtakarítás (ideális esetben akár 30%), a fenntarthatóság (a nyomtatáshoz kapcsolódó üvegházhatású gázok kibocsátásának csökkentése), a mobilitás (menet közbeni nyomtatás bármely mobileszközről), a biztonság (annak biztosítása, hogy csak a megfelelő személyek férjenek hozzá a megfelelő információkhoz a megfelelő időben), a hatékonyság (az IT munkaterhelésének csökkentése és a munkatársak idejének takarékos kezelése), az információkra való rálátás (dokumentumelemzés) és a munkafolyamatok (az eljárások optimalizálása). A Xerox több mint 50 szoftveres megoldással rendelkezik, amely hitelesített módon használható a többfunkciós nyomtatókkal. A szoftverkínálat a következő kategóriákat tartalmazza: költséggazdálkodás/biztonság/hitelesítés, eszközkezelés, dokumentumkezelés, dokumentumszkennelés, faxküldés, mobilitás, nyomatkezelés és változó adatok kezelése. A megoldások között szerepelnek saját fejlesztésű és külső szoftverek is.

Amikor a versenytársakat arra kérték, nevezzék meg a leginkább és a legkevésbé versenyképes MFP-beszállítókat, a Xerox volt az egyik vállalat, amelyet a legtöbbször említettek a leginkább versenyképes beszállítók között. A versenytársak elismerése azt jelenti, hogy a Xeroxot fenyegetésként látja a piac többi szereplője.

A nyomtatási és másolási piac nagy múltú vezetőjeként a Xerox évek óta szilárd pozícióval rendelkezik a többfunkciós nyomtatók piacán. Márkaneve, K+F kiadásai és marketing-, értékesítési és szolgáltatási tevékenységeinek kiterjedtsége és mélysége bőséges infrastruktúrát jelentenek a Xerox számára, hogy a jövő piacán is vezető helyet töltsön be. Ezenfelül láthatjuk, ahogyan a Xerox kezdeményező szerepet vállal, hogy vezető pozíciót érhessen el az innovatív lehetőségek terén, melyeket a menedzselt nyomtatási és dokumentumkezelési szolgáltatások nyújtanak, valamint az üzleti folyamatok automatizálása és optimalizálása kapcsán.

Örömmel fogadjuk a független, külső féltől származó elemzésekből levezethető meglátásokat és értékeléseket, különösen, ha az IDC-hez hasonló szervezetről van szó – amely a világ vezető technológiai kutató- és tanácsadó-vállalatai közé tartozik. Az IDC MarketScape jelentést értékes eszköznek tekintjük az ügyfelek kezében, akik információkat keresnek a többfunkciós nyomtatókkal, megoldásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban.

IDC MarketScape

Az IDC MarketScape beszállítói elemzési modelljének célja, hogy áttekintést adjon egy adott piac IKT-szolgáltatóinak versenyképességéről.
A kutatási módszertan egy minőségi és mennyiségi tényezőkre is építő, szigorú pontrendszert alkalmaz, melynek eredménye az egyes beszállítók adott piacon elfoglalt pozíciójának grafikus ábrázolása. A képességekre adott pontszám rövid távon értékeli a beszállító termékét, értékesítési módszereit és a stratégia végrehajtását. A stratégiai pontszám a beszállítói stratégiák megfeleltetését értékeli az ügyfelek igényeinek 3–5 éves időtávon. A beszállító piaci részesedését a körök mérete jelöli. A beszállító éves növekedési ütemét az adott piachoz képest egy pozitív, semleges vagy negatív szimbólum jelöli a beszállító neve mellett. A jelen információk külső megosztására vonatkozó engedély 2015. január 20-án jár le.

Copyright 2014 IDC. A felhatalmazás nélküli sokszorosítás tilos. Minden jog fenntartva.

IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment; Keith Kmetz, Alyson Frasco, Sahaja Sarathy; 2013. december, IDC #245058e_Xerox, Mennyiség: 1, lap: A papíralapú központi piac beszállítói elemzése: Versenyelemzés

Díjak és elismerések
A Gartner, az IDC, a Forrester és a Quocirca szerint a Xerox világszinten a legjobb menedzselt nyomtatási szolgáltatásokat nyújtó vállalatok között van.
Xerox irodai termékek
Tekintse meg többfunkciós nyomtatóink kínálatát.Hadd segítsünk megkeresni a megfelelő terméket a tevékenységéhez