Xerox positioneret som førende i IDC MarketScape for leverandører af smarte multifunktionsprintere

I "IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment (amerikansk evaluering af smarte multifunktionsprintere), "Xerox positioneres i den førende kategori.
Xerox blev for nylig udnævnt som førende i IDC MarketScape-rapporten 2013 om smarte MFP-maskiner; det er anden gang, Xerox har opnået denne position. Ifølge rapporten var lanceringen af ConnectKey®-teknologiplatformen den mest betydningsfulde udvikling for Xerox-multifunktionsprintere (MFP-maskiner) i løbet af det år, der er gået.

"Xerox været førende i print- og kopibranchen i mange år og er nu en af de store aktører på markedet for MFP-maskiner," sagde Keith Kmetz, vice president for IDC's billedbehandlings-, print- og dokumentløsningsprogrammer. "Xerox’ portefølje, især ConnectKey, er et vidnesbyrd om den væsentlige rolle, som MFP-maskiner spiller i erhvervslivet i dag."

ConnectKey-teknologien fungerer også sammen med Xerox' MPS-initiativer og kan integreres med Xerox' MPS-værktøjssæt. Dette er vigtigt, da Xerox er blevet anerkendt som førende på markedet for Managed Print & Document Services, og virksomhedens smarte MFP-maskiner spiller en integreret rolle i leveringen af disse services. Xerox' værditilbud inden for MFP og MPS er centreret omkring syv arbejdsmæssige kundebehov: omkostningsbesparelser (ideelt op til 30 % besparelser), bæredygtighed (nedsættelse af CO2-aftrykket af deres printdrift), mobilitet (mulighed for at printe på farten fra alle mobile enheder), sikkerhed (sikkerhed for, at kun de rigtige personer får adgang til de rigtige informationer på det rigtige tidspunkt), produktivitet (begrænsning af arbejdsmængden på IT-området og besparelse af medarbejdernes tid), indblik (dokumentanalyser) og arbejdsgange (strømlining af arbejdsprocesserne). Xerox har over 50 software-løsninger, som er certificerede til brug sammen med Xerox' MFP-platform. Software-kategorierne omfatter omkostningskontrol/sikkerhed/brugergodkendelse, maskinstyring, dokumentstyring, dokumentscanning, fax-løsninger, mobilitet, outputstyring og variable data. Løsningerne omfatter et udvalg af tilbud udviklet af Xerox og tredjeparter.

Når konkurrenterne blev bedt om at identificere de mest og de mindst konkurrencedygtige MFP-leverandører, var Xerox en af de virksomheder, der oftest blev nævnt som den mest konkurrencedygtige leverandør. Denne anerkendelse af konkurrencedygtighed viser, at Xerox opfattes som en trussel af andre leverandører på dette marked.

Som en veletableret førende leverandør inden for udskrivning og kopiering har Xerox haft et solidt fodfæste på markedet for multifunktionsprintere i mange år. Xerox' brand, investering i forskning & udvikling og virksomhedens brede spændvidde inden markedsføring/salg/service og dybde giver Xerox en omfattende infrastruktur til også at være førende på markedet i fremtiden. Desuden oplever vi, at Xerox tager initiativ til at skabe en lederposition inden for transformative muligheder, som også udtrykkes i Managed Print and Document Services og automatisering og optimering af forretningsprocesser.

Vi sætter pris på den indsigt og evaluering, som erhverves fra uvildige analyser af tredjeparter, ikke mindst fra en organisation som IDC, der er en af verdens førende virksomheder inden for teknologi, forskning og rådgivning. Vi betragter IDC MarketScape-rapporten som et værdifuldt redskab for kunder, der søger oplysninger om multifunktionsprintere, løsninger og services.

IDC MarketScape

IDC MarketScapes leverandør-analysemodel er beregnet til at give et overblik over, hvor konkurrencedygtige ICT-leverandørerne er på et givet marked. Forskningsmetodikken bruger en grundig scoringsmetode, der er baseret på både kvalitative og kvantitative kriterier, som resulterer i en enkelt grafisk illustration for hver leverandørs placering inden for et givet marked. Scoren for kapacitet måler leverandørens produkt, effektuering af markedsinitiativer og forretningsførelse på kort sigt. Scoren for strategi måler, hvor godt leverandørens strategier er afstemt efter kundernes behov i en periode på 3 til 5 år. Leverandørens markedsandel er repræsenteret ift. cirklernes størrelse. Leverandørens vækstrate år for år ift. det givne marked er angivet med et plus, en streg eller et minus ud for leverandørens navn. Tilladelsen til at dele disse oplysninger eksternt udløber den 20. januar

Copyright 2014 IDC. Gengivelse er forbudt, medmindre der er givet tilladelse. Alle rettigheder forbeholdes.

IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment; Keith Kmetz, Alyson Frasco, Sahaja Sarathy; December 2013, IDC #245058e_Xerox, Bind: 1, fane: Vendors Hardcopy Core Market Analysis: Competitive Analysis

Kontakt

+ 45 8817 8817
Åbningstider: 08.00-17.00

Priser og anerkendelse
Gartner, IDC, Forrester og Quocirca placerer Xerox i øverste række af forhandlere af Managed Print Services (MPS) i verden.
Xerox-kontorprodukter
Se alle vores multifunktionsprintere Lad os hjælpe dig med at finde det rigtige produkt til din virksomhed