Xerox e призната за лидер в IDC MarketScape при доставчиците на интелигентни многофункционални устройства

В „IDC MarketScape: U.S. Smart Multifunction Peripheral 2013 Vendor Assessment“ Xerox е поставена в категорията на лидерите.
Xerox наскоро бе наречена лидер в доклада за интелигентни МФУ на IDC MarketScape за 2013 г.; за втори път Xerox постига тази позиция. Според доклада, най-значимото развитие за мултифункционалните устройства (МФУ) на Xerox за дейността през изминалата година беше въвеждането на технологичната платформа ConnectKey®.

„Xerox е начело в индустрията за печат и копиране от години, а сега те са основен играч на пазара на МФУ“, каза Кейт Кметц, вицепрезидент на отдел „Услуги и решения за копирни периферни устройства“ в IDC. „Портфолиото на Xerox, особено ConnectKey, е свидетелство за съществената роля, която МФУ играят в днешната бизнес среда.“

Технологията ConnectKey също работи във връзка с инициативите Xerox MPS и се интегрира с набора от инструменти Xerox MPS. Това е от значение, тъй като Xerox бе призната за лидер на пазара на управлението на печатни услуги и документи, а нейните интелигентни мултифункционални устройства играят основна роля при предоставянето на тези услуги. Стойността на предложението за МПУ и МФУ на Xerox е центрирана около седем работни изисквания на клиентите - намаляване на разходите (в идеалния случай до 30%), устойчивост (понижаване на въглеродния отпечатък на печатните операции), мобилност (възможност за отпечатване в движение от всички мобилни устройства), сигурност (гарантиране, че само най- подходящите хора имат достъп до точната информация в точното време), производителност (намаляване на IT натоварването и спестяване на време на служителите), интуитивност (анализи на документи) и работния поток (рационализиране на процесите). Xerox има над 50 софтуерни решения, сертифицирани за използване с платформата на МФУ. Софтуерните категории включват контрол на разходите/сигурност/удостоверяване, управление на устройства, управление на документи, сканиране на документи, факс решения, мобилност, управление на производството и променливи данни. Решенията включват набор от разработени от Xerox и трети страни предложения.

Когато конкурентите бяха помолени да идентифицират най-много и най-малко конкурентни доставчици на МФУ, Xerox бе една от компаниите, най-често споменавана като най-конкурентен доставчик. Това конкурентно признание показва, че Xerox се възприема като заплаха от другите доставчици на този пазар.

Като дългогодишен утвърден лидер на пазара за печат и копиране, Xerox е имала солидна опора на пазара на МФУ в продължение на много години. Нейната марка, разходите за научноизследователска и развойна дейност, и голямата обхватност на маркетинга/продажбите/обслужването даде на Xerox голяма инфраструктура да поведе и на пазара в бъдеще. Освен това, ние виждаме Xerox да поема инициативата за обособяване на лидерска позиция в преобразуващи възможности, представени в управляван печат и услуги за документи, както и автоматизация и оптимизация на бизнес процесите.

Ние ценим прозрението и оценката, получени от независим анализ на трета страна, особено от организация като IDC - една от световните водещи компании за технологични изследвания и консултантски дейности. Ние гледаме на доклада на IDC MarketScape като ценен инструмент за клиенти, които търсят информация по отношение на мултифункционални устройства, решения и услуги.

IDC MarketScape

Моделът за анализ на търговци на IDC MarketScape е проектиран да предостави преглед на конкурентната годност на доставчици на ИКТ на даден пазар. Методологията на изследването използва строга методология на точкуване въз основа на качествени и количествени критерии, което води до единична графична илюстрация на позицията на всеки оператор в рамките на даден пазар. Оценката на възможностите измерва продукт на търговец, излизането на пазара и бизнес изпълнението в краткосрочен план. Оценката на стратегията измерва припокриването на стратегиите на търговеца с изискванията на клиента в 3- до 5-годишен срок. Пазарният дял на търговеца е представен от размера на кръговете. Годишният темп на растеж на търговеца спрямо даден пазар е посочен с плюс, неутрално или минус до името на търговеца. Лицензът за споделяне на тази информация външно изтича на 20 януари 2015 г.

Aвторско право 2014 IDC. Възпроизвеждането без разрешение е забранено. Всички права запазени.

IDC MarketScape: Оценка на търговците на интелигентни мултифункционални периферни устройства за 2013 г. на САЩ; Кейт Кметц, Алисън Фраско, Сахаджа Сарати; декември 2013, IDC #245058e_Xerox, Том: 1, Раздел: Търговци. Основен анализ на пазара за копиране Конкурентен анализ

Награди и признание
Gartner, IDC, Forrester и Quocirca поставят Xerox в първите редици на доставчиците на управление на печатни услуги по целия свят.
Офис продукти на Xerox
Разгледайте всички наши мултифункционални устройства. Нека да ви помогнем да намерите най-подходящия продукт за вашия бизнес