Format i gjerë

High quality and flexibility for engineering, architecture and graphic arts.

Format i gjerë

High quality and flexibility for engineering, architecture and graphic arts.

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›