Xerox termékek és megoldások

Irodai nyomtatók

Kivételes nyomtatási minőség, termelékenység és használhatóság a Xerox színes és fekete-fehér irodai nyomtatóival. A környezetbarát ColorQube színes szilárdtintás nyomtatók és a díjnyertes Phaser színes és fekete-fehér lézernyomtatók számos funkcióval elégítik ki irodai nyomtatási igényeit.

Többfunkciós/all-in-one nyomtatók

A nyomtatáson kívül más funkciókra is szüksége van? Válasszon a többfunkciós irodai lézernyomtatók és a szilárdtintás többfunkciós nyomtatók kínálatából, amelyek másolók, nyomtatók, szkennerek és faxkészülékek is egyben. A WorkCentre többfunkciós színes és fekete-fehér lézernyomtatók és a ColorQube szilárdtintás többfunkciós nyomtatók költségmegtakarítást és irodai hatékonyságot kínálnak.

Ipari nyomtatók és digitális nyomdagépek

A lapadagolásos ipari nyomtatók ideálisak a grafikus kommunikációhoz és a kereskedelmi nyomtatóüzemek nagy sebességű, nagy volumenű nyomtatási feladattípusaihoz, ideértve a könyvkiadást, a tranzakciós nyomtatást, az igény szerinti nyomtatást és a személyes marketinget. Nagy volumenű, digitális nyomdai modelljeink és ipari nyomtatóink és másolóink a vibráló színeket, a fekete-fehér megjelenítést és a színes kiemelést a sebességgel és a hatékonysággal kombinálják.

Folyamatos adagolású nyomtatók

A Xerox folyamatos adagolású tekercses nyomtatási technológiák széles körét kínálja, köztük víz nélküli tintasugaras és vízbázisú tintasugaras nyomtatást az élénk színekért és hagyományos kazettás nyomtatást villanásos beégetéssel a fekete-fehér anyagokhoz. Folyamatos adagolású nyomtatóink kínálata számos nyomtatási sebességet, képminőséget, adagolást, utómunkálati opciót és hordozót tartalmaz, melyekkel kielégíthetők igényei.

Szélesformátumú nyomtatók

A szélesformátumú nyomtatók és másolók kiváló minőségükkel és rugalmasságukkal a mérnöki, tervezői, grafikai és egyéb nagy nyomtatási méretet igényelő digitális feladattípusok igényeit is kielégítik.