Xeroxin tuotteet ja ratkaisut

Toimistotulostimet

Saat erinomaista tulostuslaatua, tuottavuutta ja helppokäyttöisyyttä Xeroxin väri- ja mustavalkotoimistotulostimilla. Ympäristöystävälliset ColorQube-värivahatulostimet ja palkitut Phaser-värilaser- ja mustavalkotulostimet antavat useita toimiston tulostustarpeet täyttäviä toimintoja.

Monitoimitulostimet

Riittääkö pelkkä tulostaminen? Valitse omasi kattavasta valikoimasta toimiston monitoimilasertulostimia ja -värivahatulostimia. Ne antavat kopiokoneen, tulostimen, skannerin ja faksin toiminnot yhdessä laitteessa. WorkCentre-monitoimilasertulostimien väri- ja mustavalkomallit sekä ColorQube-monitoimivärivahatulostimet antavat kustannussäästöjä ja lisäävät toimiston tehokkuutta.

Tuotantotulostimet ja digitaaliset painokoneet

Arkkituotantotulostimet sopivat erinomaisesti graafiseen viestintään sekä painotalojen nopeaan, suurten painomäärien sovelluksiin kuten julkaisuun, transaktiotulostukseen, tarvetulostukseen ja täsmämarkkinointiin. Suurten painomäärien digitaaliset painokoneemme sekä tuotantotulostimemme ja -kopiokoneemme yhdistävät eloisat värilliset, mustavalkoiset tai lisävärit nopeuteen ja tuottavuuteen.

Raina- ja jatkolomaketulostimet

Xerox antaa laajan valikoiman rullapainotekniikkaa, mukaan lukien vedetön mustesuihku ja vesipohjainen mustesuihku, joilla saadaan eloisia värejä ja värijauhepohjaista säteilykiinnitystä mustavalkoisena. Rullapainovalikoimaamme kuuluu useita eri tulostusnopeuksia, kuvanlaatuja sekä syöttö-, viimeistely- ja materiaalivaihtoehtoja tarpeidesi täyttämiseksi.

Suuri koko

Suurkokotulostimet ja kopiokoneet tarjoavat korkeaa laatua ja joustavuutta tekniikan, arkkitehtuurin, graafisen alan ja muuhun suurkokoiseen tulostukseen.