Λύσεις και προϊόντα Xerox

Εκτυπωτές γραφείου

Αποκτήστε εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης, παραγωγικότητα και ευκολία χρήσης με τους έγχρωμους και ασπρόμαυρους εκτυπωτές γραφείου της Xerox. Οι περιβαλλοντικά υπεύθυνοι έγχρωμοι εκτυπωτές ColorQube Solid Ink και οι βραβευμένοι έγχρωμοι εκτυπωτές laser και μονοχρωματικοί εκτυπωτές Phaser προσφέρουν μια ποικιλία δυνατοτήτων για να ικανοποιούν τις ανάγκες εκτύπωσης του γραφείου σας.

Πολυλειτουργικοί / Όλα σε ένα εκτυπωτές

Χρειάζεστε περισσότερα από μια εκτύπωση; Επιλέξτε από την πλήρη σειρά των πολυλειτουργικών εκτυπωτών laser γραφείου και πολυλειτουργικών εκτυπωτών Solid Ink που λειτουργούν ως φωτοαντιγραφικό, εκτυπωτής, σαρωτής και μηχάνημα fax, όλα σε ένα. Οι έγχρωμοι και μονοχρωματικοί πολυλειτουργικοί εκτυπωτές laser WorkCentre και οι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές ColorQube Solid Ink προσφέρουν εξοικονόμηση κόστους και αποδοτικότητα στις λειτουργίες γραφείου.

Εκτυπωτές παραγωγής και ψηφιακά πιεστήρια

Οι εκτυπωτές παραγωγής με τροφοδοσία φύλλων είναι ιδανικοί για τις υψηλής ταχύτητας, υψηλού όγκου εφαρμογές εκτύπωσης των παρόχων γραφικών επικοινωνιών και εμπορικής εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων εκδόσεων, εκτύπωσης συναλλαγών, εκτύπωσης κατ' απαίτηση και marketing ένας προς έναν. Τα μοντέλα ψηφιακών πιεστηρίων υψηλού όγκου και οι εκτυπωτές παραγωγής και φωτοαντιγραφικά συνδυάζουν έντονα χρώματα, μονοχρωματική ή έγχρωμη εκτύπωση με υψηλή ταχύτητα και παραγωγικότητα.

Εκτυπωτές συνεχόμενης τροφοδοσίας

Η Xerox προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από τεχνολογία εκτύπωσης συνεχόμενης τροφοδοσίας με ρολό, συμπεριλαμβανομένων συστημάτων ψεκασμού (inkjet) χωρίς νερό και υδατικού inkjet για έντονα χρώματα και γρήγορη σύντηξη που βασίζεται σε toner για μαύρο και άσπρο. Το χαρτοφυλάκιο των εκτυπωτών συνεχόμενης τροφοδοσίας περιλαμβάνει μια ποικιλία από ταχύτητες εκτύπωσης, ποιότητα εικόνων, τροφοδοσία, τελική επεξεργασία και επιλογές μέσων για να ικανοποιούνται οι ανάγκες σας.

Εκτυπωτές μεγάλου φορμά

Οι εκτυπωτές και φωτοαντιγραφικά μεγάλου φορμά παρέχουν υψηλή ποιότητα και ευελιξία για μηχανολογικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές, εφαρμογές γραφικών τεχνών καθώς και άλλες εφαρμογές ψηφιακής εκτύπωσης μεγάλου φορμά.