Production Printers & Digital Presses

Digital press models in full color, monochrome or spot color deliver benchmark print quality and productivity

Production Printers & Digital Presses

Digital press models in full color, monochrome or spot color deliver benchmark print quality and productivity

Products

Production Printers & Digital Presses

Xerox Nuvera 144 MX DPS

Xerox Nuvera 144 MX DPS

– Production MICR printing and finishing
– Image quality that is instantly recognizable by reader/sorters
– Handles wide range of data streams, including LCDS, PCL and IPDS

Meso me teper
Production Printers & Digital Presses
Xerox Nuvera 144 MX DPS

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›