Xerox-produkter og -løsninger

Kontorprintere

Få en fremragende printkvalitet, produktivitet og brugervenlighed fra Xerox farve- og sort/hvide kontorprintere. De miljøansvarlige ColorQube Solid Ink farveprintere og prisbelønnede Phaser color laser- og sort/hvide printere tilbyder et udvalg af funktioner, som kan opfylde udskriftbehovene på dit kontor.

Multifunktionelle / Alt-i-et-printere

Har du brug for mere end blot at printe? Vælg fra et komplet sortiment af multifunktions-laserprintere og Solid Ink multifunktionsprintere til kontoret. Så får du en kopimaskine, en printer, scanner og fax-maskine alt i en og samme enhed. WorkCentre farve- og sort/hvide multifunktions-laserprintere og ColorQube Solid Ink multifunktionsprintere giver omkostningsbesparelser og kontoreffektivitet.

Produktionsprintere & digitalprintere

Produktionsprintere med arkfremføring er ideelle til grafisk kommunikation, og de kommercielle printudbyderes udskrivningsapplikationer med høj hastighed og stort volumen, til blandt andet forlagsvirksomhed, transaktionsudskrivning, print-on-demand og én-til-én-markedsføring. Vores digitale storvolumenprintermodeller og produktionsprintere og -kopimaskiner tilbyder en kombination af print i strålende farver, i sort/hvid eller staffagefarver og høj hastighed og produktivitet.

Printere til endeløse baner

Xerox tilbyder et bredt udvalg af printteknologi til rullefremført udskrivning i endeløse baner, herunder vandfri inkjet og vandbaseret inkjet til levende farver og tonerbaseret Flash Fusing til sort/hvidt. Vores sortiment af printere til udskrivning i endeløse baner spænder over mange forskellige printhastigheder, billedkvaliteter, fremføring, efterbehandling og printmedier til at opfylde dine behov.

Bredformat

Printere og kopimaskiner med bredformat leverer høj kvalitet og fleksibilitet til ingeniørarbejde, arkitektarbejde, grafik og andre digitale printapplikationer i bredformat.