Inkjet/Continuous Feed

Continuous feed printers offering exceptional speed and image quality for on-demand printing and transaction publishing.

Inkjet/Continuous Feed

Continuous feed printers offering exceptional speed and image quality for on-demand printing and transaction publishing.

Products

Inkjet/Continuous Feed

Xerox® 650/1300™

Xerox® 650/1300™

Rated speed: 1232 A4 ipm
91.44 metres per minute
Resolution: 1200 x 600 dpi or 600 x 600 dpi
Media size: Min: 165.1 x 76.2 mm
Max: 495.3 x 711.2 mm
Duty cycle: 30,000,000 images per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox® 650/1300™
Inkjet/Continuous Feed

Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press

Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press

Rated speed: Up to 250 feet per minute (76 meters per minute), color
Resolution: 600 x 600 dpi; 1200 x 600 dpi
Media size: 511 mm web width
474 mm printing width
Duty cycle: Up to 30 million colour or 68 million mono A4 impressions per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›