Black And White Continuous Feed Printers

Black and white continuous feed printers with flash fusing technology for print-on-demand and publishing environments

Black And White Continuous Feed Printers

Black and white continuous feed printers with flash fusing technology for print-on-demand and publishing environments

Products

Inkjet/Continuous Feed

Xerox® 650/1300™

Xerox® 650/1300™

Rated speed: 1232 A4 ipm
91.44 metres per minute
Resolution: 1200 x 600 dpi or 600 x 600 dpi
Media size: Min: 165.1 x 76.2 mm
Max: 495.3 x 711.2 mm
Duty cycle: 30,000,000 images per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox® 650/1300™

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›