Colour Continuous Feed Printers

Colour continuous feed printers featuring waterless inkjet and aqueous inkjet for vivid, high quality colour printing

Colour Continuous Feed Printers

Colour continuous feed printers featuring waterless inkjet and aqueous inkjet for vivid, high quality colour printing

Products

Inkjet/Continuous Feed

Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press

Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press

Rated speed: Up to 250 feet per minute (76 meters per minute), color
Resolution: 600 x 600 dpi; 1200 x 600 dpi
Media size: 511 mm web width
474 mm printing width
Duty cycle: Up to 30 million colour or 68 million mono A4 impressions per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox Trivor 2400 HF Inkjet Press
Inkjet/Continuous Feed

Xerox Impika Reference

Inkjet/Continuous Feed
Xerox Impika Reference
Inkjet/Continuous Feed

Xerox® Impika® Compact

Xerox® Impika® Compact

Rated speed: Up to 127 meters per minute
Resolution: 600 x 360 dpi, 600 x 600 dpi, 600 x 1200 dpi
Media size: 511 mm web width
474 mm printing width
Duty cycle: 4 to 35 million A4 images per month (in CMYK, 600 x 600 dpi resolution)

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox® Impika® Compact
Inkjet/Continuous Feed

Xerox® Trivor® 2400 HD Inkjet Press

Xerox® Trivor® 2400 HD Inkjet Press

Rated speed: Up to 168 metres per minute, colour
Up to 200 metres per minute, mono
Resolution: 600 x 600 dpi; 1200 x 600 dpi (option); 360 x 600 dpi (option); VHQ mode (option, mono only)
Media size: 511 mm web width
474 mm printing width
Duty cycle: Up to 57 million colour or 68 million mono impressions per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox® Trivor® 2400 HD Inkjet Press
Inkjet/Continuous Feed

Xerox® Brenva® HD Production Inkjet Press

Xerox® Brenva® HD Production Inkjet Press

Rated speed: 197 A4 / 182 US Letter sized images per minute
Resolution: 600 x 600 dpi
Media size: Min: 364 x 520 mm
Max: 177.8 x 254 mm
Recommended average monthly volume:
750,000 - 3,000,000 pages per month

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed

Xerox® Rialto® 900 Inkjet Press

Xerox® Rialto® 900 Inkjet Press

Rated speed: Up to 48 m/min
Resolution: 600 x 600 dpi
Media size: Min: 210 mm wide
Max: 250 mm wide
Duty cycle:

Meso me teper
Inkjet/Continuous Feed
Xerox® Rialto® 900 Inkjet Press
Inkjet/Continuous Feed

Xerox Production Press for Plastic Films

Xerox Production Press for Plastic Films

Rated speed: 100 fpm
Resolution: Up to 600 x 600 dpi
Media size: Min: 229 mm
Max: 520 mm
Duty cycle:

Meso me teper

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›