Xerox CiPress Continuous Feed Printers

Produce more jobs and deliver outstanding image quality with Waterless Inkjet CiPress continuous feed printers

Xerox CiPress Continuous Feed Printers

Produce more jobs and deliver outstanding image quality with Waterless Inkjet CiPress continuous feed printers

Other products and servicesKa ardhur koha të jesh i lirë...

Teknologjia Xerox® ConnectKey® adaptohet ndaj biznesit dhe funksionon kudo ku punoni dhe ju.
E kjo është gjeniale.
Transformo vendin tënd të punës ›