Xerox® ConnectKey®

1.5-teknik

Rätt teknik för dagens utmaningar och morgondagens uppgifter

Multifunktionsskrivare med ConnectKey ger både SME-företag och stora organisationer en avgörande konkurrensfördel. Dessa multifunktionsskrivare får jobbet gjort – så att du kan fokusera på ditt jobb istället för på tekniken.

Titta på video ›

En ny nivå av enkelhet.

Multifunktionsskrivare som gör ditt jobb enklare.

ConnectKey är teknik och programvara som anpassar multifunktionsskrivare till ditt arbetssätt.

Med ConnectKey kan du göra mycket mer än bara skriva ut, skanna, faxa och kopiera. Du kan skriva ut nästan var som helst med mobila utskriftsfunktioner. Dessutom kan dokument skannas direkt till molntjänster som Google Drive, Evernote och Microsoft Office 365 för lagring och samarbete.

Du kan utforma enkla program och integrera dem i multifunktionsskrivaren med hjälp av lättanvända verktyg. Ett försäkringsbolag kan till exempel lägga in en funktion i enheten som gör att de kan skanna ersättningsanspråk direkt till sitt betalningssystem med en enkel knapptryckning.

IT-ansvariga kan enkelt hantera ConnectKey-skrivarna och göra program mer tillgängliga för personalen – direkt från enhetens pekskärm. ConnectKey har också ett gemensamt gränssnitt för flera enheter – vilket gör dem enkla att använda.

Och med ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare hålls dina data säkra och skyddade från skadlig programvara med säkerhetslösningar från McAfee.

ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare anpassas till ditt arbetssätt – på resande fot, virtuellt och via molnet – så att du kan fokusera på det viktigaste: din faktiska verksamhet.

Frost & Sullivan Technology Innovation Award

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

Frost & Sullivan gav erkännande till vår tillväxt, innovation och ledarskap genom att ge Xerox 2013 Global Excellence in Technology Innovation Award för ConnectKey. I Frost & Sullivan:s rapport står det bland annat att ConnectKey "utgör ett mycket viktigt framsteg i arbetet med att förbättra dokumentarbetsflöde inom en organisation."

Läs mer om utmärkelsen och titta på en video ›

Hämta faktabladet ›

Teknik som jobbar för dig.‎

Bekvämlighet för sättet du jobbar på idag.

Dagens yrkesfolk behöver kunna arbeta utanför kontoret och normala arbetstider. Därför har ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare fullt integrerade mobil-, skannings- och molnlösningar – så att du alltid har tillgång till kontoret.

Anpassat gränssnitt

Utför viktiga uppgifter direkt på multifunktionsskrivare via stora ikoner och enkla menyer på den intuitiva pekskärmen. Med det här gränssnittet, som är gemensamt för alla ConnectKey-multifunktionsskrivare, kan du byta ordning på tjänster och har viktiga funktioner nära till hands – till exempel en anpassbar skanningsknapp som aktiverar ett komplett arbetsflöde för snabb distribution och arkivering av dokument.

Bli mer mobil

Hjälper dig att få jobbet gjort var som helst från valfri enhet.
 • Skriv ut från iPhone® eller iPad® med inbyggt stöd för Apple AirPrint.
 • Skriv ut från valfri enhet till valfri skrivare med funktionen Xerox Mobile Print – som finns som molntjänst eller serverinstallation.
 • Multifunktionsskrivare med ConnectKey är Mopria™-certifierade. Mopria-certifiering garanterar att du kan skriva ut trådlöst från smarttelefon, surfplatta och andra mobila enheter med Mopria-stöd snabbt och enkelt utan konfiguration. Läs mer ›
 • ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare kan anslutas trådlöst så du kan placera skrivaren där du behöver den utan att behöva tänka på nätverkets infrastruktur. Läs mer om mobila lösningar ›

Skanna smartare

Minska pappersbehovet och lagra viktig information med skanningsfunktioner som förenklar arbetsflöden.
 • Skapa en- eller flersidiga sökbara PDF-filer med hjälp av optisk teckenigenkänning (OCR) så att information aldrig är begränsad till pappersdokument.
 • Med funktionen ConnectKey Share to Cloud kan du skanna dokument till molnbaserade arkiv som Evernote, Dropbox™, Microsoft Office 365, SalesForce.com, Google Docs och Google Drive för konvertering, distribution och arkivering. Läs mer ›
 • ConnectKey for SharePoint skannar filer direkt till Microsoft SharePoint och andra Windows-mappar. Läs mer ›
 • ConnectKey för DocuShare skannar och dirigerar dokument direkt till befintliga DocuShare-samlingar och Windows-mappar. Läs mer ›
ConnectKey – översiktUtforska produktivitet

Arbeta på ditt sätt.‎

Nå nya produktivitetshöjder.

För att kunna hålla produktiviteten uppe är det viktigt att få rätt sorts hjälp. Därför har vi teknik och programvara som gör att du kan jobba snabbare och samarbeta bättre.

Hitta kontakter snabbare

Tillbringa mindre tid på att leta efter kontakter med en förbättrad adressbok som lagrar all e-post, fax och skanningsinformation i en enda kontakt. Förenkla arbetsflöden med "favoriter" som markerar gemensamma destinationer.

Inbyggd support

Minska medarbetarfrustration och nedtid med tillgång till hela Xerox Online Support-databasen på användargränssnittet och skrivardrivrutinen – samma innehåll som företagets supportpersonal har tillgång till – och inbäddade hjälpvideor.

Fjärrstyrning

Hantera skrivarens funktioner från valfri arbetsstation på samma sätt som om du stod framför skrivaren. Lär upp användare via fjärrsupport och konfigurera skrivarinställningarna så att du kan vara säker på att inbyggd säkerhet endast tillåter en behörig åtgärd åt gången för att förhindra att flera fjärrprocedurer utförs samtidigt.

Bättre enhetsdrivrutiner

Prova simulatorn för skrivardrivrutiner ›

Gör det enklare att använda och hantera enheten tack vare en gemensam drivrutinsplattform för alla ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare. Lär upp medarbetarna en gång för flera enheter.

Snabbare inställning av multifunktionsskrivare

Snabba upp installationen genom att enkelt klona befintliga skrivarkonfigurationer och skicka dem till en liknande ConnectKey-mulitfunktionsskrivare. Det är inte bara snabbare, det säkerställer också enhetliga inställningar för att uppfylla säkerhetskrav.

Anpassa dina lösningar

Med den trådlösa tekniken Extensible Interface Platform® (EIP) ) kan du skapa program som kan köras på ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivare utan behov av extra IT-infrastruktur. På så sätt kan du förenkla och anpassa enhetens användbarhet med en rad olika funktioner från stödprogram till skanning.

Xerox enhetshanteringsprogram

Prova simulatorn för CentreWare Internet Services ›

Vårt gratisverktyg för enhetshantering, CentreWare Web, har ett smidigt gränssnitt och gör att du kan fjärruppdatera enheter så att du kan vara ännu mer produktiv. Det har också stöd för McAfee Embedded Alerts. Läs mer ›

Utforska bekvämlighetUtforska säkerhet

Anslut säkert.

Säkerhet som skyddar både data och verksamhet.

Företag blir mer och mer anslutna till omvärlden, och det för med sig ökade risker, även för multifunktionsskrivare. Med ConnectKey kan du äntligen skydda dina multifunktionsskrivare på samma sätt som du skyddar datorer från virus och skadlig programvara, och dessutom kontrollera tillgång till nätverkets slutpunkter så skrivaren är helt säker på nätverket.

McAfee® inbyggd säkerhet

Var säker på att bara godkända, fördefinierade program, kod och filer kan köras på dina Xerox-multifunktionsskrivare – de första inom branschen som skyddar sig själva mot potentiella hot utifrån.

Med ConnectKey är Xerox det första företag som erbjuder McAfee-vitlistning för multifunktionsskrivare. Det innebär att du kan:
 • Identifiera och förhindra obehörig åtkomst
  och manipulering av filer i multifunktionsskrivare och skicka varningar.
 • Ha en enda referenspunkt för övervakning, rapportering och varningsmeddelanden via McAfee Enterprise-säkerhetskonsolen ePolicy Orchestrator och verktygen i Xerox Managed Print Services.
 • Låsa skrivarkonfigurationer för att uppfylla företagsregler och minska behovet av manuella uppdateringar av programvara för att förhindra nya hot.

Få ytterligare, proaktivt dataskydd med McAfee® Integrity Control som integreras i företagets processer och inte skapar problem med åtkomst eller produktivitet.

Integrerad Cisco® TrustSec

Cisco® TrustSec-integrering ger komplett översyn över alla slutpunkter i ConnectKey®-aktiverade multifunktionsskrivare för att se till att IT-säkerhetsprinciper och efterlevnadsregler följs.

Skydd från första dagen

Standardfunktioner som är klara att använda så fort du sätter på den ConnectKey-aktiverade multifunktionsskrivaren.
 • 256-bitars HD-kryptering med bildöverskrivning
 • Säkra utskrifter med radering efter förinställd tid
 • Säker anslutning till extern e-post som krypterar dataöverföring mellan multifunktionsskrivare och externa e-postservrar.

Verifieringskontroll av industristandard

Uppfyll kraven för Common Criteria-certifiering med en enkel granskning för att kontrollera att den inbyggda styrenheten för programvara inte har ändrats.

Läs mer om säkerhet ›

Utforska produktivitetUtforska kostnadsstyrning

Verkliga utmaningar, faktiska besparingar.

Gör mer med mindre.

För att vara konkurrenskraftig är det avgörande att kunna minska kostnaderna. ConnectKey sparar pengar med verktyg som gör att folk kan jobba mer effektivt och kontrollera resurserna som används av multifunktionsskrivaren.

Standardinställda program

Spara pengar på toner och bläck och minska samtidigt utskriftsslöseri med hjälp av standardinställningar – som utskrift av flera sidor på en enda sida, eller utskrift av en användares ID i marginalen istället för på en försättssida – som kan ställas in efter program och användare.

Kontrollera användarbehörigheter

Ta full kontrol över din utskriftsmiljö med detaljerade användarbehörigheter. Alternativ som till exempel färgutskrifter kan specificeras efter användare, grupper, tidpunkt och program. Du kan också bestämma vilka funktioner som ska vara tillgängliga för användare som står framför skrivaren.

Redovisning

Få bättre översikt över organisationens utskriftsaktivitet med inbyggda redovisningsfunktioner. ConnectKey har även jobbaserad nätverksredovisning som kan integreras med tredjepartslösningar för redovisning och fakturering från Xerox Business Partners.

Xerox Earth Smart

Skrivardrivrutinen är standardinställd på dubbelsidig utskrift, och med funktionen Earth Smart kan du välja andra standardinställningar, till exempel att inte skriva ut försättsblad.

Verktyg för att spara energi

ConnectKey®-aktiverade multifunktionsskrivare är kompatibla med energisparlösningar som Cisco® EnergyWise, vilket gör det möjligt att mäta och finjustera energiförbrukning och uppnå betydande kostnadsbesparingar.

Lösningen har bland annat följande funktioner:
 • Energisparfunktioner för nätverksanslutna enheter som Xerox-aktiverade multifunktionsskrivare.
 • Synlighet, kontroll och automatisering – ävervakning och rapportering dygnet runt, enkel konfigurering och tillämpning av säkerhetsprinciper.

Med energisparlösningar från Cisco kan du till exempel ställa in energilägen för multifunktionsskrivaren för att uppnå optimal energibesparing. Du kan också ställa in multifunktionsskrivaren så att den går till viloläge efter 10 minuter, få aktuell information om energiförbrukning och ställa in timeout till lågt energisparläge och viloläge.

ENERGY STAR® -certifiering

Xerox är huvudpartner i det internationella ENERGY STAR®-programmet, och varje ny generation Xerox®-produkter har fler funktioner och förbrukar mindre energi – det sparar pengar för våra kunder och minskar dessutom deras koldioxidavtryck.

Utforska säkerhetConnectKey – översikt

ConnectKey-demonstrationer

Se hur enkelt jobbet kan bli.

 • När ett problem uppstår eller du behöver utbilda användare finns det alltid hjälp inom räckhåll.

 • Snabbare, enklare arbetsflöden med digitala dokument ökar effektiviteten.

 • Håll verksamheten säker med heltäckande skydd för funktionskritiska data, med eller utan IT.

 • Oavsett var eller hur du vill ansluta dig har vi en lösning som håller produktiviteten uppe.

 • Ha koll på kostnader, spara tid och utför vanliga uppgifter mer effektivt.

 • Gör om papper till sökbara PDF-filer som du kan redigera, göra anteckningar i, rätta eller rensa.

 • Ställ in regler för att hjälpa användarna att enkelt fatta miljövänliga, kostnadsmedvetna val.

 • Autentisera användare vid enheten och spåra, mät och analysera MFP-data automatiskt.

Framgångsberättelser

Se hur andra företag använder ConnectKey.

 • ConnectKey har stöd för mobil utbildning för lärare och elever på grundskolan med utskrift och delning på mobila enheter.

 • ConnectKey förenklar IT-hantering och skanning och ger kvalitetstjänster till fler än 80 hotell över hela USA.

 • Xerox Mobile Print och Equitrac Express hjälper en mobiloperatör att spara 30 % på utskriftskostnader.

 • Tack vare ConnectKeys gemensamma användargränssnitt får personalen mer tid at hjälpa studenter och gör att studenter kan göra mer själva.

ConnectKey-aktiverade
multifunktionsskrivare

Rätt lösning för alla arbetsmiljöer.

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655 multifunktionsskrivare

  • Letter/Legal/A4 svartvita utskrifter.
  • Utskriftshastigheter på 45 sidor/min.
  • En bra startenhet för kunder som vill ha säkerhet och arbetsflöden i företagsklass.
  • Perfekt för medelstora arbetsgrupper i olika Letter/A4-miljöer.
  Läs Mer
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655 multifunktionsskrivare med färg

  • Letter/Legal/A4 färgutskrifter.
  • Utskriftshastigheter på 35 sidor/min för färg och svartvitt.
  • Funktioner i företagsklass i en A4-multifunktionsskrivare i färg.
  • Perfekt för mindre företag som vill ha en billig och kompakt A4-multifunktionsskrivare.
  Läs Mer
 • Xerox® ColorQube® 8700 multifunktionsskrivare med färg

  • Letter/Legal/A4 färgutskrifter.
  • Utskriftshastigheter på upp till 44 sidor/min för färg och svartvitt
  • Olika prismodeller tillgängliga för lägre direktinvestering eller lägre total ägandekostnad.
  • Solid Ink-teknik.
  Läs Mer
 • Xerox® ColorQube® 8900 multifunktionsskrivare med färg

  • Letter/Legal/A4 färgutskrifter.
  • Utskriftshastigheter på upp till 44 sidor/min för färg och svartvitt
  • Perfekt för billigare färgutskrifter och lägre total ägandekostnad.
  • Solid Ink-teknik.
  Läs Mer
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955 multifunktionsskrivare

  • Tabloid/A3 svartvitt och färgskanning.
  • Utskriftshastigheter på 45-55 sidor/min
  • Perfekt för medelstora arbetsgrupper i olika miljöer.
  • Använder en rad olika efterbehandlingsalternativ, bland annat hålslagning, ibladning, falsning och häftesproduktion.
  Läs Mer
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890 multifunktionsskrivare

  • Tabloid/A3 svartvitt och färgskanning.
  • Utskriftshastigheter på 65-90 sidor/min
  • Perfekt för avdelningar på större företag.
  • Använder en rad olika efterbehandlingsalternativ, bland annat hålslagning, ibladning, falsning och häftesproduktion.
  Läs Mer
 • Xerox® WorkCentre® 7220/7225 multifunktionsskrivare med färg

  • Tabloid/A3 färgutskrifter
  • Utskriftshastigheter på 20-25 sidor/min för färg och svartvitt
  • Kostnadsmedvetna färgutskrifter
  • Perfekt för mindre företag som vill ha en billig och kompakt A3-multifunktionsskrivare.
  Läs Mer
 • Xerox® ColorQube® 9302/9303 multifunktionsskrivare med färg

  • Tabloid/A3 färgutskrifter.
  • Utskriftshastigheter på upp till 45-55 sidor/min (färg), 55-60 sidor/min (svartvitt).
  • Perfekt för billigare färgutskrifter och lägre total ägandekostnad.
  • Solid Ink-teknik.
  Läs Mer
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855 multifunktionsskrivare med färg

  • Tabloid/A3 färgutskrifter
  • Utskriftshastigheter på 30-50 sidor/min (färg), 30-55 sidor/min (svartvitt).
  • Perfekt för användarvänliga, professionella arbetsflöden med färg.
  • Kan användas med en rad olika pappersformat.
  Läs Mer
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970 multifunktionsskrivare med färg

  • Tabloid/A3 färgutskrifter.
  • Utskriftshastigheter på upp till 70 sidor/min för färg och svartvitt.
  • Perfekt för avdelningar på större företag som behöver färgutskrifter av utmärkt kvalitet.
  • Använder en rad olika efterbehandlingsalternativ, bland annat hålslagning, häftning, C/Z-vikning och häftesproduktion.
  Läs Mer