Xerox® ConnectKey®

1.5-teknologi

Riktig teknologi for dagens utfordringer og morgendagens oppgaver

Multifunksjonsskrivere bygget på ConnectKey gi en vesentlig fordel både for små og mellomstore bedrifter og bedriftskundene. Disse multifunksjonsskrivere får jobben unnagjort – slik at du kan holde fokus på jobben din og ikke på teknologien.

Se på video ›

I alll enkelhet.

Multifunksjonsskrivere som forenkler arbeidet ditt.

ConnectKey er teknologi og programvare som kobler multifunksjonsskrivere til måten arbeidet blir gjort på.

Med ConnectKey kan du gjøre mye mer enn å bare skrive ut, skanne, fakse og kopiere. Du kan skrive ut fra omtrent hvor som helst via mobile utskriftsmuligheter. Og dokumenter kan skannes direkte til sky-tjenester som Google Drive, Evernote og Microsoft Office 365 for lagring og samarbeid.

Du kan utvikle enkle applikasjoner og legge dem på multifunksjonsskriveren med lettvinte verktøy. For eksempel kan et helseforsikringselskap legge til en funksjon til sin enhet som gjør at refusjonskrav kan skannes direkte inn i deres betalingssystem med bare ett trykk.

IT-teknikere kan lett administrere ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere, og gjøre programmene mer tilgjengelig for dine ansatte - direkte fra enhetens berøringsskjerm. I tillegg gir ConnectKey et felles brukergrensesnitt på tvers av flere enheter – noe som gjør dem enkle å bruke.

På multifunksjonsskrivere aktivert med ConnectKey, er dataene sikret og beskyttet mot malware med sikkerhet fra McAfee.

ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere tilpasser seg måten du arbeider på - på farten, virtuelt og gjennom skyen - slik at du kan fokusere på det som teller: din egen bedrift.

Frost & Sullivan Technology Innovation Award

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

Frost & Sullivan anerkjente vår vekst, innovasjon og ledelse ved å presentere Xerox med 2013 Global Excellence in Technology Innovation Award for ConnectKey. Frost & Sullivans rapport sier at ConnectKey "representerer et meget betydelig skritt fremover i jakten på å forbedre dokumentflyten i en bedrift".

Lær mer om prisen og se en video ›

Se den offentlige rapporten ›

Teknologi som fungerer for deg.

Bekvemmelighet for måten du jobber på i dag.

Dagens profesjonelle trenger for å operere utenfor kontoret og 9-5 tidsplaner. Derfor tilbyr ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere fullt integrerte mobil-, skannings- og skybaserte løsninger - slik at kontoret alltid er noen tastetrykk unna.

Tilpassede brukergrensesnittfunksjoner

Gjør ferdig viktige oppgaver rett på multifunksjonsskriveren gjennom det intuitive grensesnittets store berøringspunkter og enkle menyer. Dette brukergrensesnittet, felles for alle ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere, lar deg flytte på tjenesteknapper og foreta viktige handlinger med noen tastetrykk - som den tilpassede enkeltberørings-skanneknappen, noe som utløser en hel arbeidsflyt for rask dokumentdistribusjon og arkivering.

Bli mer mobil

Vi hjelper deg å få arbeidet gjort fra hvor som helst, på en hvilken som helst enhet.
 • Skriv ut fra iPhones® eller iPads® med innebygd støtte for Apple AirPrint.
 • Skriv ut fra en hvilken som helst enhet til en hvilken som helst enhet når de integreres med Xerox Mobile Print – tilgjengelig som en skytjeneste eller en serverside-installasjon.
 • ConnectKey aktiverte-MFP-er er Mopria™-sertifisert. Mopria-sertifisering sikrer at du kan skrive ut trådløst fra din Mopria-støttede smarttelefon, nettbrett og andre mobile enheter kjapt og enkelt uten noe oppsett. Les mer ›
 • ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere kan tilkobles trådløst slik at du kan sette din multifunksjonsskriver hvor du trenger den uten å tenke på nettverksinfrastruktur. Lær mer om mobile løsninger ›

Skann smartere

Reduser avhengigheten av papir og fang opp viktig informasjon med skanningsfunksjoner som forenkler arbeidsflyten.
 • Opprett enkeltsidige eller flersidige tekst-søkbare PDF-filer via optisk tegngjenkjenning (OCR) slik at informasjonen aldri blir låst til papirdokumenter.
 • ConnectKey Share to Cloud skanner til sky-baserte lagfringssteder som Evernote, Dropbox™, Microsoft Office 365, SalesForce.com, Google Docs og Google Drive for konvertering, distribusjon og arkivering. Les mer ›
 • ConnectKey for SharePoint skanner filer direkte inn i Microsoft SharePoint- og other Windowsmapper. Les mer ›
 • ConnectKey for DocuShare skanner og ruter dokumenter direkte til eksisterende DocuShare-samlinger og Windows-mapper. Les mer ›
ConnectKey oversiktUndersøk productivitet

Arbeid slik du ønsker.

Oppdag nye produktivitetsnivåer.

Å holde deg oppdatert betyr å ha riktig type hjelp. Derfor vi har teknologi og programvare som gir deg mulighet til å arbeide raskere og samarbeide bedre.

Finn kontakter raskere

Bruk mindre tid på å lete etter kontakter med en forbedret adressebok som lagrer all e-post-, faks- og skanneinformasjon i en enkelt kontakt. Forenkle arbeidsflyter med "favoritter" som synliggjør felles mål.

Innebygd støtte

Reduser ansattes frustrasjon og nedetid med tilgang-på-enheten til hele Xerox Online Support-database fra både brukergrensesnittet og skriverdriveren - det samme innholdet tilgjengelig for din støtte-teknikere - og innebygde hjelp-videoer.

Fjernstyringspanel

Bruk grensesnittet til multifunksjonsskriveren fra alle arbeidsstasjoner på kontoret som om du står rett ved siden av skriveren. Fjernstyr opplæring av brukere og konfigurer multifunksjonsskriverens innstillinger mens du er trygg på at den integrerte sikkerheten kun tillater en enkelt operasjon av gangen for å unngå flere fjernstyrte prosedyrer på samme tid.

Bedre enhetsdrivere

Samhandle med Print Driver-simulatoren ›

Forenkle bruk og administrasjon av enheter gjennom en konsekvent driverplattform på alle ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere. Lær opp ansatte kun én gang for flere enheter.

Raskere oppsett av multifunksjonsskrivere

Få fart på oppsettet ditt ved enkelt å klone eksisterende multifunksjonsskriver-konfigurasjoner og sende dem til en lignende ConnectKey-multifunksjonsskriver. Det er ikke bare raskere med det sikrer også at innstillingene er konsekvente som er i samsvar med sikkerheten.

Tilpass dine løsninger

Extensible Interface Platform® (EIP) serverteknologi lar deg lage applikasjoner som kjører på ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere, uten behov for ekstra IT- infrastruktur. Dermed kan du forenkle og tilpasse brukbarheten til enheten med en rekke muligheter fra support-applikasjoner til skanning.

Xerox programvare for enhetsadministrasjon

Samhandle med CentreWare Internet Services-simulatoren ›

Vårt gratis enhetsstyrings-programvverktøyet, CentreWare Web, har et strømlinjeformet brukergrensesnitt utseende og gir mulighet for ekstern oppdatering av enheter, noe som gir deg ekstra produktivitetsfordeler. Det har også support for McAfee Embedded Alerts. Les mer ›

Undersøk bekvemmelighetUndersøk sikkerhet

Trygg tilkobling.

Sikkerhet som beskytter dine data og din virksomhet.

Virksomheter blir mer og mer tilkoblet og det fører til økte risikoer, også for multifunksjonsskrivere. Med ConnectKey kan du nå beskytte dine multifunksjonsskrivere på samme måte som du beskytter PC-er fra viruser og malware, og kontrollere tilgang til endepunktene på nettverket ditt og dermed gjøre din multifunksjonsskriver til en trygg nettverksborger.

McAfee® Embedded Security

De kan være trygg på at kun godkjente forhåndsdefinerte applikasjoner, kode og filer kan kjøre på Xerox multifunksjonsskrivere. – den første i bransjen som beskytter seg selv mot mulige trusler utenfra.

Med ConnectKey, er Xerox det første selskapet som tilbyr McAfees hvitlistingsteknologi for multifunksjonsskrivere. Dette betyr at du kan:
 • oppdage og unngå unautorisert tilgang og tukling med multifunksjonsskriverens filer og varslinger.
 • ha et enkelt referansepunkt for overvåking, rapportering og varsling gjennom McAfee Enterprise security-konsoll ePolicy Orchestrator og Xerox Managed Print Services-verktøysett.
 • Lås konfigurasjoner for multifunksjonsskrivere for organisasjonssamsvar og minsker behovet for manuelle programvareoppdateringer for å være i forkant av trusler som oppstår.

Få i tillegg proaktiv databeskyttelse med McAfee® Integrity Control som integreres i organisasjonsprosesser og ikke fører til tilgangs- eller produktivitetsproblemer.

Cisco® TrustSec Integration

Cisco® TrustSec-integrasjon gir omfattende oversikt over alle ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskriveres endepunkter for å håndheve de IT-sentriske sikkerhetspolicyer og samsvar.

Beskyttelse fra første dag

Standard "rett ut av esken"-funksjoner begynner å jobbe så snart du slår på en ConnectKey-aktivert multifunksjonsskriver.
 • 256-biters HD kryptering med bildeoverskriving
 • Sikker utskrift med tidssletting
 • Sikker e-posttilkobling som krypterer dataoverføringer mellom multifunksjonsskrivere og eksternt hostede e-postservere.

Verifiseringskontroll av bransjestandarder

Oppfyll kravene til Common Criteria Certification med en enkel kontroll for å verifisere at den innebygde programvarekontrolleren ikke har vært endret.

Lær mer om sikkerhet ›

Undersøk produktivitetUndersøk kostnadskontroll

Ekte utfordringer, ekte besparelser.

Gjør mer med mindre.

Å redusere kostnader er vesentlig for å kunne konkurrere. ConnectKey sparer penger med verktøy som hjelper folk til å jobbe mer effektivt og som kontrollerer ressursene som brukes av din multifunksjonsskriver.

Applikasjonsstandarder

Spar penger på toner og blekk mens du reduserer sløsende utskrift med standardinnstillingene – som å skrive ut flere sider på én enkeltside eller skrive ut brukerens ID i margen i stedet for på en forside – som angitt av applikasjonen og brukeren.

Kontroller brukertillatelser

Ta full kontroll over utskriftsmiljøet med detaljerte brukertillatelser. Tilgjengelige alternativer som fargeutskrift kan angis av brukere, grupper, tid på dagen og applikasjonen.

Regnskap

Øk synligheten i organisasjonens utskriftsaktivitet med innebygde regnskapsmuligheter. ConnectKey tilbyr også jobb-basert nettverksregnskap spm integreres med tredjeparts regnskaps- og faktureringsløsninger fra Xerox Business Partners.

Xerox Earth Smart

Som standard er vår skriverdriver satt til tosidig utskrift, og Earth Smart-funksjonen lar deg velge andre standardinnstillinger som ikke skriver ut forsider.

Strømstyringsverktøy

ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere er kompatible med energiløsninger som Cisco® EnergyWise som lar IT-drift og anlegg måle og finjustere strømforbruket for å få betydelige kostnadsbesparelser.

Viktige aspekter ved løsningen inkluderer:
 • IT-strømstyring for nettverkstilkoblede enheter liker ConnectKey-aktiverte multifunksjonsskrivere.
 • Synlighet, kontroll og automatisering – 24- timers overvåking og rapportering, enkel konfigurasjon og policyhåndhevelse.

Med Cisco energistyringsløsninger kan du for eksempel angi strømforhold for multifunksjonsskriveren for optimale strømbesparelser. Du kan også angi at multifunksjonsskriveren skal gå i hvilemodus etter 10 minutter, få dagens strømforbruk, og angi et tidsavbruddt til lavt strømforbruk og hvilemodus.

ENERGY STAR® samsvar

Som en stiftende partner i det internasjonale ENERGY STAR®-programmet tilbyr hver ny generasjon av Xerox®-produkter mer funksjonalitet og bruker mindre energi – noe som sparer penger for våre kunder og redusere deres karbonutslipp.

Undersøk sikkerhet ConnectKey oversikt

ConnectKey-demonstrasjoner

Se hvor enkelt arbeid kan være.

 • Når det er et problem, eller du helt enkelt bare trenger å utdanne brukerne, er hjelpen for hånden.

 • Raskere, enklere digitale dokumentarbeidsflyter hjelpe deg å holde farten.

 • Vær trygg med omfattende beskyttelse for virksomhetskritiske data, med eller uten IT.

 • Uansett hvor eller hvordan du vil koble til, har vi en løsning for å holde deg mobil.

 • Kontroller kostnadene, spar tid og gjør dagligdagse jobber mer effektivt.

 • Lag papir om til lett søkbare PDF-filer du kan redigere, kommentere, korrigere eller rydde opp i.

 • Sett opp regler for å hjelpe brukerne med å lage øko-ansvarlige, kostnadsbevisste beslutninger, på en lett måte.

 • Autentisere brukere på maskinen, og spor, mål og analyser MFP data, automatisk.

Suksesshistorier

Se hvordan andre organisasjoner bruker ConnectKey.

 • ConnectKey støtter læring på farten for lærere og elever slik at de kan skrive ut og dele fra mobile enheter.

 • ConnectKey forenkler IT-styring og skanning av kvalitet til mer enn 80 hoteller over hele USA.

 • Xerox Mobile Print og Equitrac Express hjelper en mobiltelefonleverandør å spare 30 % på utskriftskostnader.

 • ConnectKeys fellesbrukergrensesnitt frigjør ansatte til å hjelpe elevene og gjør at elevene kan hjelpe seg selv.

ConnectKey-aktiverte MFP-er

Den riktige løsningen for ethvert arbeidsmiljø.

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655 multifunksjonsskriver

  • Letter-/Legal-størrelse/A4 svart-hvit-utskrifter.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 45 spm.
  • Tilbyr en startløsning for kunder som ønsker storbedriftssikkerhet og -arbeidsflyt.
  • Ideell til mellomstore arbeidsgrupper i varierte miljøer med kun Letter/A4.
  Les Mer
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655 fargemultifunksjonsskriver

  • Letter/Legal-størrelse/A4 fargetrykk.
  • Utskriftshastighet så raskt som 35 spm i farger og svart-hvitt.
  • Brings enterprise features to a A4 colour multifunction printer.
  • Ideal for workgroup size businesses looking for low entry price and small A4 multifunction printer footprint.
  Les Mer
 • Xerox® ColorQube® 8700 fargemultifunksjonsskriver

  • Letter/Legal-størrelse/A4 fargetrykk.
  • Utskriftshastighet så raskt som 44 spm i farger og svart-hvitt
  • Ulike prismodeller tilgjengelig for lavere direkte investering eller lavere totale eierkostnader.
  • Solid Ink-teknologi.
  Les Mer
 • Xerox® ColorQube® 8900 fargemultifunksjonsskriver

  • Letter/Legal-størrelse/A4 fargetrykk.
  • Utskriftshastighet så raskt som 44 spm i farger og svart-hvitt
  • Ideell for lavere fargekjøringskostnader og totale eierkostnader.
  • Solid Ink-teknologi.
  Les Mer
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955 multifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 svart-hvitt-utskrift og fargeskanning.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 45-55 spm
  • Ideell for mellomstore arbeidsgrupper i varierte miljøer.
  • Bruker et bredt spekter av etterbehandlingsalternativer, inkludert hulling, stifting, innlegg, mappe- og hefteproduksjon
  Les Mer
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890 multifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 svart-hvitt-utskrift og fargeskanning.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 65-90 spm
  • Ideell for travle avdelingsmiljøer.
  • Bruker et bredt spekter av etterbehandlingsalternativer, inkludert hulling, stifting, innlegg, mappe- og hefteproduksjon
  Les Mer
 • Xerox® WorkCentre® 7220/7225 fargemultifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 fargegjengivelse.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 20-25 spm for farge og svart-hvitt.
  • Kostnadsbevisste fargeutskrift
  • Ideell til virksomheter med arbeidsgruppestørrelse som ønsker en lav inngangspris og liten størrelse for A3 multifunksjonsskrivere.
  Les Mer
 • Xerox® ColorQube® 9302/9303 fargemultifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 fargegjengivelse.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 45-55 spm (farge) og 55-60 spm (svart-hvitt).
  • Ideell for lavere fargekjøringskostnader og totale eierkostnader.
  • Solid Ink-teknologi.
  Les Mer
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855 fargemultifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 fargegjengivelse.
  • Utskriftshastigheter så raskt som 30-50 spm (farge) og 30-55 spm (svart-hvitt).
  • Ideell for enkle, profesjonelle fargearbeidsflyter
  • Oppfyller kontorkrav for mediafleksibilitet.
  Les Mer
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970 fargemultifunksjonsskriver

  • Tabloid/A3 fargegjengivelse.
  • Utskriftshastighet like rask som 70 ppm i farger og svart-hvitt.
  • Ideell til travle avdelingsmiljøer som trenger førsteklasses fargeutskrifter.
  • Tilbyr et bredt spekter med etterbehandlingsalternativer, blant annet hulling, stifting, C/Z-bretting og hefteproduksjon.
  Les Mer