Xerox® ConnectKey®

1.5-technologie

Multifunctionele printers die met ConnectKey zijn ontworpen, bieden een essentieel voordeel voor zowel MKB- als ondernemingsklanten. Deze multifunctionele printers doen gewoon het werk – zodat u zich op uw werk kunt blijven concentreren in plaats van op de technologie.

Bekijk video ›

Een nieuwe definitie van eenvoud.

Multifunctionele printers die uw werk vereenvoudigen.

ConnectKey is technologie en software die multifunctionele printers verbinden met de manier waarop werk wordt gedaan.

Met ConnectKey kunt u veel meer doen dan alleen maar printen, scannen, faxen en kopiëren. Dankzij mogelijkheden voor mobiel printen kunt u vanaf vrijwel elke locatie printen. Daarnaast kunnen documenten rechtstreeks worden gescand naar cloud-diensten zoals Google Drive, Evernote en Microsoft Office 365 voor opslag en samenwerking.

U kunt eenvoudige applicaties ontwikkelen en in de multifunctionele printer integreren met gebruiksvriendelijke hulpprogramma's. Zo kan een ziektekostenverzekeraar bijvoorbeeld een functie aan zijn machine toevoegen waarmee terugvorderingen met slechts één druk op een knop rechtstreeks naar zijn betalingssysteem kunnen worden gescand.

IT-professionals kunnen multifunctionele printers met ConnectKey gemakkelijk beheren en applicaties beter toegankelijk maken voor uw werknemers – rechtstreeks via het aanraakscherm van de machine. Bovendien biedt ConnectKey een gemeenschappelijke gebruikersinterface op meerdere machines – zodat ze gemakkelijk te gebruiken zijn.

En op multifunctionele printers met ConnectKey zijn uw gegevens veilig en worden ze tegen malware beschermd door middel van McAfee-beveiliging.

Multifunctionele printers met ConnectKey passen zich aan uw manier van werken aan – onderweg, virtueel en in de cloud – zodat u zich op het belangrijkste kunt concentreren: de kernactiviteiten van uw onderneming.

Frost & Sullivan Technology Innovation Award

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

Frost & Sullivan erkende Xerox's groei, innovatie en leiderschap door ons de 2013 Global Excellence in Technology Innovation Award te overhandigen voor ConnectKey. In Frost & Sullivan's rapport staat dat ConnectKey "een zeer belangrijke stap vooruit is in het streven naar betere documentworkflows in een onderneming."

Kom meer te weten over de award en bekijk
een video ›


Lees het White Paper ›

Technologie die werkt voor u.

Gemak voor uw huidige manier van werken.

Hedendaagse professionals moeten soms buiten de kantoormuren en negen-tot-vijfschema's werken. Daarom bieden multifunctionele printers met ConnectKey volledig geïntegreerde mobiele, scan- en cloudgebaseerde oplossingen – zodat u uw kantoor altijd binnen handbereik hebt.

Aangepaste gebruikersinterfacefuncties

Voer belangrijke taken direct op de multifunctionele printer uit via de grote aanraakpunten en eenvoudige menu's van de intuïtieve interface. Met deze gebruikersinterface, die voor alle multifunctionele printers met ConnectKey hetzelfde is, kunt u de positie van knoppen wijzigen en hebt u belangrijke acties binnen handbereik – zoals de aanpasbare scanknop, waarmee een gehele workflow wordt gestart voor snelle documentdistributie en -archivering.

Wees mobieler

Krijg werk gedaan vanaf elke locatie en op elk apparaat.
 • Print vanaf een iPhone® of iPad® met ingebouwde ondersteuning voor Apple AirPrint.
 • Print vanaf elk apparaat naar elke machine wanneer Xerox Mobile Print is geïntegreerd – beschikbaar als cloud-dienst of serverinstallatie.
 • MFP's met ConnectKey zijn Mopria™-gecertificeerd. Mopria-certificering verzekert dat u onmiddellijk en gemakkelijk, zonder enige installatie, draadloos kunt printen vanaf uw smartphone, tablet of andere mobiele apparaat met Mopria-ondersteuning. Meer informatie ›
 • Multifunctionele printers met ConnectKey kunnen draadloos worden verbonden, zodat u uw multifunctionele printer overal kunt neerzetten zonder zich zorgen te hoeven maken over netwerkinfrastructuur. Lees meer over mobiele oplossingen ›

Scan slimmer

Verminder de afhankelijkheid van papier en leg belangrijke informatie vast met scanfuncties die workflows vereenvoudigen.
 • Maak doorzoekbare PDF's van één of meerdere pagina's via optische tekenherkenning, zodat informatie nooit vastzit in papieren documenten.
 • ConnectKey Share to Cloud scant naar cloud-gebaseerde opslagruimten zoals Evernote, Dropbox™, Microsoft Office 365, SalesForce.com, Google Documenten en Google Drive voor conversie, distributie en archivering. Meer informatie ›
 • ConnectKey for SharePoint scant bestanden rechtstreeks naar Microsoft SharePoint en andere Windows-mappen. Meer informatie ›
 • ConnectKey voor DocuShare scant en routeert documenten rechtstreeks naar bestaande DocuShare-verzamelingen en Windows-mappen. Meer informatie ›
Overzicht van ConnectKeyVerken productiviteit

Werk op uw gewenste manier.

Ontdek nieuwe niveaus van productiviteit.

Productief blijven betekent de juiste soort hulp hebben. Daarom hebben we technologie en software die u in staat stellen sneller te werken en beter samen te werken.

Vind contactpersonen sneller

Besteed minder tijd aan het zoeken naar contactpersonen dankzij een verbeterd adresboek waarin alle e-mail-, fax- en scangegevens onder één contactpersoon worden opgeslagen. Vereenvoudig workflows met “favorieten” die veelgebruikte bestemmingen highlighten.

Ingebouwde ondersteuning

Verminder de frustratie van werknemers en de downtime met toegang op de machine tot de volledige online ondersteuningsdatabase van Xerox via zowel de gebruikersinterface als de printerdriver – dezelfde inhoud die beschikbaar is voor uw ondersteuningsmedewerkers – en geïntegreerde hulpvideo's.

Remote Control Panel

Bedien de gebruikersinterface van de multifunctionele printer vanaf elk werkstation, net alsof u vlak voor de machine staat. Train gebruikers en configureer instellingen van de multifunctionele printer vanop afstand, met de gemoedsrust dat geïntegreerde beveiliging slechts één bevoegde actie tegelijk toestaat om meerdere procedures vanop afstand te voorkomen.

Betere machinedrivers

Werk samen met de Print Driver-simulator ›

Vereenvoudig het machinegebruik en -beheer via een consistent driverplatform voor alle multifunctionele printers met ConnectKey. Train mensen eenmaal voor meerdere machines.

Snellere instelling van multifunctionele printers

Versnel de instelling door bestaande configuraties van multifunctionele printers gemakkelijk te klonen en naar een gelijksoortige multifunctionele printer met ConnectKey te sturen. Dit is niet alleen sneller, maar verzekert ook consistente instellingen voor beveiligingsnaleving.

Pas uw oplossingen aan

Met serverloze Extensible Interface Platform® -technologie (EIP) kunt u applicaties maken die op multifunctionele printers met ConnectKey kunnen worden uitgevoerd, zonder dat daar extra IT-infrastructuur voor nodig is. Zo kunt u de bruikbaarheid van uw machine vereenvoudigen en personaliseren met een reeks mogelijkheden, van ondersteuningsapplicaties tot scanfuncties.

Xerox-machinebeheersoftware

Werk samen met de CentreWare Internet Services-simulator ›

De gebruikersinterface van onze gratis machinebeheersoftware, CentreWare Web, heeft een gestroomlijnde look en feel en stelt u in staat machines vanop afstand bij te werken, zodat u van extra productiviteitsvoordelen profiteert. Het biedt ook ondersteuning voor geïntegreerde McAfee-waarschuwingen. Meer informatie ›

Verken gemak Verken beveiliging

Maak veilig een verbinding.

Beveiliging die uw gegevens en uw bedrijf beschermt.

Bedrijven worden steeds meer verbonden, en dat brengt hogere risico's met zich mee, zelfs voor multifunctionele printers. Met ConnectKey kunt u uw multifunctionele printers eindelijk op dezelfde manier beschermen als waarop u pc's tegen virussen en malware beschermt, en de toegang tot eindpunten op uw netwerk controleren – zodat uw multifunctionele printer een volledig beveiligd netwerkonderdeel is.

Geïntegreerde McAfee®-beveiliging

Vind gemoedsrust in het feit dat alleen goedgekeurde, vooraf gedefinieerde applicaties, code en bestanden worden uitgevoerd op uw multifunctionele Xerox-printers – de eerste in de industrie die zichzelf tegen potentiële bedreigingen van buitenaf beschermen.

Met ConnectKey is Xerox het eerste bedrijf dat McAfee's whitelisting technologie voor multifunctionele printers biedt. Dit betekent dat u:
 • Onbevoegde toegang tot en geknoei met multifunctionele-printerbestanden kunt detecteren en voorkomen en waarschuwingen kunt sturen.
 • Eén referentiepunt hebt voor controle, rapportage en waarschuwing via de McAfee Enterprise-beveiligingsconsole ePolicy Orchestrator en de Xerox Managed Print Services-toolset.
 • Configuraties van multifunctionele printers kunt vergrendelen voor organisatorische naleving en de noodzaak van handmatige software-updates kunt reduceren om opkomende bedreigingen vóór te blijven.

Verkrijg extra, proactieve gegevensbescherming met McAfee® Integrity Control die met de processen van uw organisatie wordt geïntegreerd en geen toegangs- of productiviteitsproblemen veroorzaakt.

Cisco® TrustSec-integratie

Cisco® TrustSec-integratie biedt uitgebreide zichtbaarheid in alle eindpunten van multifunctionele printers met ConnectKey om IT-gerichte beveiligingsbeleidsregels en -naleving af te dwingen.

Bescherming vanaf dag één

Standaard kant-en-klare functies gaan aan het werk zodra u uw multifunctionele printer met ConnectKey aanzet.
 • 256-bits versleuteling van de vaste schijf met Image Overwrite
 • Secure Print met tijdverwijdering
 • Veilige externe e-mailconnectiviteit die gegevensoverdracht tussen multifunctionele printers en extern gehoste e-mailservers codeert.

Verificatie van industriestandaarden

Voldoe aan de vereisten van Common Criteria-certificering met een eenvoudige controle om te verifiëren dat de ingebouwde softwarecontroller niet is gewijzigd.

Lees meer over beveiliging ›

Verken productiviteitVerken kostenbeheersing

Echte uitdagingen, echte besparingen.

Doe meer met minder.

De kosten reduceren is essentieel om concurrerend te blijven. ConnectKey bespaart u geld met hulpprogramma's die mensen helpen efficiënter te werken en de bronnen te beheren die door uw multifunctionele printer worden gebruikt.

Applicatiestandaardinstellingen

Bespaar geld op toner en inkt en reduceer tegelijkertijd printafval dankzij standaardinstellingen – zoals meerdere pagina's op één pagina printen, of de ID van een gebruiker in de marge printen in plaats van op een voorlooppagina – die per applicatie en gebruiker worden geconfigureerd.

Gebruikerspermissies beheren

Neem de volledige controle over uw printomgeving met gedetailleerde gebruikerspermissies. Beschikbare opties zoals printen in kleur kunnen per gebruiker, groep, tijd van de dag en applicatie worden gespecificeerd. U kunt ook bepalen welke mogelijkheden beschikbaar zjin voor voorbijkomende gebruikers.

Accountadministratie

Verbeter de zichtbaarheid in de printactiviteit van uw organisatie met ingebouwde accountadministratiemogelijkheden. ConnectKey biedt ook opdrachtgebaseerde netwerkaccountadministratie die kan worden geïntegreerd met accountadministratie- en factuuroplossingen van Xerox Business Partners.

Xerox Earth Smart

Onze printerdriver is standaard ingesteld op tweezijdig printen, en met de Earth Smart-functie kunt u andere standaardinstellingen selecteren zoals het niet printen van voorlooppagina's.

Krachtige beheerprogramma's

Multifunctionele printers met ConnectKey zijn compatibel met energiebeheeroplossingen zoals Cisco® EnergyWise, waarmee IT-afdelingen en -faciliteiten energieverbruik kunnen meten en afstemmen om aanzienlijke kostenbesparingen te realiseren.

De belangrijkste aspecten van de oplossing zijn:
 • IT-energiebeheer voor netwerkmachines zoals multifunctionele printers met ConnectKey.
 • Zichtbaarheid, controle en automatisering – 24-uurs controle en rapportage, gemakkelijke configuratie en beleidsafdwinging.

Met Cisco-energiebeheeroplossingen kunt u bijvoorbeeld energiestatussen voor de multifunctionele printer instellen voor optimale energiebesparingen. U kunt ook instellen dat de multifunctionele printer na 10 minuten in de slaapstand wordt gezet, actuele informatie over het energieverbruik verkrijgen, en een time-out instellen voor laag energieverbruik en de slaapstand.

ENERGY STAR® -naleving

Als charterpartner van het internationale ENERGY STAR®-programma biedt elke nieuwe generatie Xerox®-producten meer functionaliteit en minder energieverbruik – zodat onze klanten geld besparen en hun CO2-voetafdruk reduceren.

Verken beveiligingOverzicht van ConnectKey

ConnectKey-demo's

Zie hoe eenvoudig werk kan zijn.

 • Wanneer er een probleem is, of wanneer u gewoon gebruikers moet onderwijzen, is er hulp binnen handbereik.

 • Snellere, eenvoudigere digitale documentworkflows om u productief te houden.

 • Blijf veilig met uitgebreide bescherming van uw bedrijfskritische gegevens, met of zonder IT.

 • Waar of hoe u ook een verbinding wilt maken, wij hebben een oplossing om u mobiel te houden.

 • Beheers de kosten, bespaar tijd en voer dagelijkse opdrachten efficiënter en effectiever uit.

 • Zet papieren documenten om in gemakkelijk doorzoekbare PDF's die u kunt bewerken, annoteren, corrigeren of opschonen.

 • Stel regels in om gebruikers te helpen gemakkelijk milieuverantwoorde, kostenbewuste beslissingen te nemen.

 • Verifieer gebruikers bij de machine, en traceer, meet en analyseer MFP-gegevens automatisch.

Succesverhalen

Zie hoe andere organisaties ConnectKey gebruiken.

 • ConnectKey ondersteunt leren onderweg voor leerkrachten en leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs door te printen en delen vanaf mobiele apparaten.

 • ConnectKey vereenvoudigt IT-beheer en scanopdrachten om kwaliteitsdiensten aan meer dan 80 hotels in de Verenigde Staten te leveren.

 • Xerox Mobile Print en Equitrac Express helpen een mobiele-telefoonprovider 30% te besparen op printkosten.

 • Dankzij de gemeenschappelijke gebruikersinterface van ConnectKey worden werknemers vrijgemaakt om studenten te helpen, en kunnen studenten zichzelf helpen.

MFP's met ConnectKey

De juiste oplossing voor elke werkomgeving.

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655 multifunctionele printer

  • Zwart-witafdrukken in Letter-/Legal-/A4-formaat.
  • Printsnelheden van wel 45 ppm.
  • Biedt een instapmodel voor klanten die beveiliging en workflows op ondernemingsniveau willen.
  • Ideaal voor middelgrote werkgroepen in verschillende omgevingen waarin alleen Letter/A4 wordt gebruikt.
  Meer Informatie
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in Letter-/Legal-/A4-formaat.
  • Printsnelheden van wel 35 ppm voor kleur en zwart-wit.
  • Biedt ondernemingsfuncties in een multifunctionele kleurenprinter van A4-formaat.
  • Ideaal voor werkgroepen die op zoek zijn naar een lage instapprijs en een compacte multifunctionele printer van A4-formaat.
  Meer Informatie
 • ColorQube® 8700 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in Letter-/Legal-/A4-formaat.
  • Printsnelheden van wel 44 ppm voor kleur en zwart-wit.
  • Verschillende prijsmodellen beschikbaar voor lagere investering vooraf of lagere totale eigendomskosten.
  • Vaste-inkttechnologie.
  Meer Informatie
 • ColorQube® 8900 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in Letter-/Legal-/A4-formaat.
  • Printsnelheden van wel 44 ppm voor kleur en zwart-wit.
  • Ideaal voor goedkopere kleurenafdrukken en lagere totale eigendomskosten.
  • Vaste-inkttechnologie.
  Meer Informatie
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955 multifunctionele printer

  • Zwart-witafdrukken en kleurenscans in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 45-55 ppm.
  • Ideaal voor middelgrote werkgroepen in verschillende omgevingen.
  • Maakt gebruik van een breed scala aan afwerkingsopties, waaronder perforeren, nieten, invoegen, vouwen en katernen maken.
  Meer Informatie
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890 multifunctionele printer

  • Zwart-witafdrukken en kleurenscans in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 65-90 ppm.
  • Ideaal voor drukke afdelingen.
  • Maakt gebruik van een breed scala aan afwerkingsopties, waaronder perforeren, nieten, invoegen, vouwen en katernen maken.
  Meer Informatie
 • Xerox® WorkCentre® 7220/725 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 20-25 ppm voor kleur en zwart-wit.
  • Kostenbewust printen in kleur.
  • Ideaal voor werkgroepen die op zoek zijn naar een lage instapprijs en een compacte multifunctionele printer van A3-formaat.
  Meer Informatie
 • ColorQube® 9302/9303 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 45-55 ppm (kleur), 55-60 ppm (zwart-wit).
  • Ideaal voor goedkopere kleurenafdrukken en lagere totale eigendomskosten.
  • Vaste-inkttechnologie.
  Meer Informatie
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 30-50 ppm (kleur), 30-55 ppm (zwart-wit).
  • Ideaal voor gebruiksvriendelijke, professionele kleurenworkflows.
  • Voldoet aan uitvoervereisten voor flexibiliteit van afdrukmaterialen.
  Meer Informatie
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970 multifunctionele kleurenprinter

  • Kleurenafdrukken in tabloid-/A3-formaat.
  • Printsnelheden van wel 70 ppm voor kleur en zwart-wit.
  • Ideaal voor drukke afdelingen die uitstekende kleurenafdrukken nodig hebben.
  • Maakt gebruik van een breed scala aan afwerkingsopties, waaronder perforeren, nieten, C-/Z-vouwen en katernen maken.
  Meer Informatie