Xerox® ConnectKey® 1.5

technológia

A ConnectKey technológiára épülő többfunkciós nyomtatók fontos előnyt biztosítanak kis- és középvállalkozások, valamint nagyvállalati ügyfelek számára egyaránt. Ezek a többfunkciós nyomtatók elvégzik amit kell – így Ön továbbra is a munkára összpontosíthat, nem kell a technológiával foglalkoznia. Különleges ajánlatunk: Válasszon ConnectKey képes multifunkciós Xerox berendezést, és most az opcionális költségfigyelő szoftvert ajándékba adjuk!
Videó megtekintése ›

Az egyszerűség új fogalma.

Többfunkciós nyomtatók, melyek leegyszerűsítik a munkát.

A ConnectKey az a technológia és szoftver, amely összeköti a többfunkciós nyomtatókat a munkavégzés módjával.

A ConnectKey segítségével jóval többet tehet az egyszerű nyomtatásnál, szkennelésnél, faxolásnál és másolásnál. A mobil nyomtatásnak köszönhetően szinte bárhonnan nyomtathat. A dokumentumok közvetlenül szkennelhetők olyan felhőszolgáltatásokba, mint a Google Drive, az Evernote és a Microsoft Office 365, ahol megoldott a tárolás és a közös munka.

A könnyen használható eszközök segítségével egyszerű alkalmazásokat fejleszthet, melyeket aztán beágyazhat a többfunkciós nyomtatóba. Egy egészségbiztosító például olyan funkcióval bővítheti a készülékét, mely lehetővé teszi a térítési igények közvetlen beolvasását a fizetési rendszerbe, egyetlen érintéssel.

Az IT-szakemberek könnyedén kezelhetik a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatókat, és elérhetőbbé tehetik az alkalmazásokat a dolgozók számára – mindezt közvetlenül az eszköz érintőképernyőjén. A ConnectKey ezenkívül azonos kezelőfelülettel rendelkezik számos eszközön – melyeket így egyszerűen használhat.

A ConnectKey funkcióval ellátott többfunkciós nyomtatókon adatait a McAfee biztonsági megoldása védi a kártékony szoftverektől.

A ConnectKey funkcióval ellátott többfunkciós nyomtatók alkalmazkodnak az Ön munkastílusához – mely történhet menet közben, virtuálisan vagy a felhőben –, így Ön arra összpontosíthat, ami számít: a valódi üzletre.

Frost & Sullivan technológiai innovációs díj

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

A Frost & Sullivan növekedésünk, innovatív eredményeink és vezető szerepünk elismeréseképp a ConnectKey kapcsán odaítélte a Xeroxnak a 2013. évi Globális Kiválóság díjat a technológiai innováció területén. A Frost & Sullivan jelentése szerint a ConnectKey „jelentős lépést jelent a vállalati dokumentumkezelési folyamatok fejlesztésének útján”.

Bővebben a díjról, és videó megtekintése ›

A tanulmány megtekintése ›

Technológia az Ön szolgálatában.

Kényelem a mai munkához.

Manapság a szakemberek az irodai falai között 9 órától 5 óráig dolgoznak. Ezért kínálnak a ConnectKey többfunkciós nyomtatók teljes mértékben integrált mobil, szkennelési és felhőalapú megoldásokat – így irodája mindig kéznél van.

A személyre szabott felhasználói felület funkciói

Végezze el fontos feladatait közvetlenül a többfunkciós nyomtatón az ösztönösen működő felhasználói felület nagyméretű érintési pontjai és egyszerű menürendszere segítségével. Ez a felhasználói felület, amely minden ConnectKey többfunkciós nyomtatón azonos, lehetővé teszi a szolgáltatások átrendezését, és a keze ügyébe teszi a fontos műveleteket – ilyen például a személyre szabható egyérintéses beolvasás gomb, amely egy teljes munkamenetet indít el a dokumentumok gyors terjesztéséhez és archiválásához.

Legyen mobilabb

Segítjük munkavégzését bárhonnan, bármilyen készüléken.
 • Nyomtathat iPhone® vagy iPad® készülékről az integrált Apple AirPrint-támogatással.
 • Nyomtathat bármilyen eszközről bármilyen eszközre az integrált Xerox Mobile Print szolgáltatással – mely felhőszolgáltatásként vagy szerveroldalra történő telepítéssel érhető el.
 • A ConnectKey kompatibilis többfunkciós nyomtatók a Mopria™ minősítésével rendelkeznek. A Mopria minősítése biztosítja, hogy Mopria-kompatibilis okostelefonjáról, táblagépéről vagy egyéb mobileszközéről vezeték nélkül nyomtathasson azonnal és könnyedén, beállítás nélkül. További tudnivalók ›
 • A ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatók vezeték nélkül csatlakoztathatók, így bárhova helyezheti többfunkciós nyomtatóját, ahol szükség van rá, és nem kell a hálózat kiépítése miatt aggódnia. További információ a mobil megoldásokról ›

Intelligensebb szkennelés

Támaszkodjon kisebb mértékben a papírra, és olvassa be a legfontosabb információkat a munkamenetet leegyszerűsítő szkennelési funkciókkal.
 • Hozzon létre egy vagy több oldalból álló, kereshető szövegű PDF fájlokat az optikai karakterfelismerés (OCR) segítségével, így információi többé nem csak papíron érhetők el.
 • A ConnectKey Share to Cloud szolgáltatása olyan felhőalapú tárhelyekre szkennel, mint az Evernote, a Dropbox™, a Microsoft Office 365, a SalesForce.com, a Google Dokumentumok és a Google Drive a dokumentumok átalakításához, terjesztéséhez és archiválásához. További tudnivalók ›
 • A ConnectKey for SharePoint közvetlenül a Microsoft SharePoint és más Windows- mappákba szkenneli a fájlokat. További tudnivalók ›
 • A ConnectKey for DocuShare közvetlenül beolvassa, majd DocuShare gyűjteményekbe és Windows mappákba továbbítja dokumentumait. További tudnivalók ›
A ConnectKey áttekintéseFedezze fel a termelékenységet

Dolgozzon úgy, ahogyan szeretne.

Fedezze fel a termelékenység új szintjeit.

Ha szeretné tartani a lépést, ahhoz megfelelő segítségre van szüksége. Ezért kínálunk olyan technológiát és szoftvert, amely lehetővé teszi Önnek a gyorsabb munkát és a hatékonyabb együttműködést.

Gyorsabb névjegykeresés

Töltsön kevesebb időt a névjegyek keresésével: továbbfejlesztett címtárunk egy bejegyzésben tárol minden e-mail címet, faxszámot és szkennelési adatot. A „kedvencek” segítségével leegyszerűsítheti a munkameneteket, kiemelve a gyakori címzetteket.

Beágyazott támogatás

Csökkentse a munkavállalók gondjait és az állásidőt a készülékről (a felhasználói felületről és az illesztőprogramból) elérhető teljes Xerox online támogatási adatbázissal – amely megegyezik a támogatást nyújtó technikusok számára elérhető tartalommal – és a beágyazott oktatóvideókkal.

Távvezérlő panel

Használja a többfunkciós nyomtató felhasználói felületét bármely munkaállomásról az irodában, mintha csak a készülék mellett állna. Végezze távolról a felhasználók képzését és a többfunkciós nyomtató beállítását azzal a nyugodt tudattal, hogy az integrált biztonsági megoldás egyszerre csak egy műveletet engedélyez a párhuzamos távoli eljárások elkerülése érdekében.

Jobb illesztőprogramok

Próbálja ki az illesztőprogram-szimulátort ›

Egyszerűbben használhatja és kezelheti az eszközt egy egységes illesztőprogram-platform segítségével minden ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatón. Több eszköz esetében is csak egy képzés szükséges.

A többfunkciós nyomtató gyorsabb beállítása

A beállítás felgyorsítása érdekében egyszerűen klónozhatja a többfunkciós nyomtató meglévő beállításait, melyeket elküldhet egy hasonló ConnectKey többfunkciós nyomtatóra. Ez nem csak gyorsabb, de következetes beállításokat is biztosít a biztonsági megfelelőség érdekében.

Személyre szabható megoldások

Az Extensible Interface Platform® (EIP) szerver nélküli technológiája lehetővé teszi a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatókon működő alkalmazások létrehozását további IT-infrastruktúra nélkül. Ezzel leegyszerűsítheti és személyre szabhatja eszközhasználatát, a kiegészítő alkalmazásoktól a szkennelésig számos funkcióval.

Xerox eszközkezelő szoftver

Próbálja ki a CentreWare Internet Services szimulátorát ›

Ingyenes eszközkezelő szoftverünk, a CenterWare Web felhasználói felülete modernizált külsőt kapott, és lehetővé teszi az eszközök távoli frissítését, ami további termelékenységi előnyöket jelent. Ezenkívül támogatja a McAfee beágyazott figyelmeztetéseit is. További tudnivalók ›

Fedezze fel a kényelmetFedezze fel a biztonságot

Biztonságos csatlakozás.

Biztonsági megoldás, mely megóvja adatait és vállalkozását.

A vállalkozások egyre több időt töltenek online, és ez fokozott kockázatokkal jár, még a többfunkciós nyomtatók terén is. A ConnectKey segítségével végre a számítógépekhez hasonlóan megvédheti többfunkciós nyomtatóit is a vírusoktól és rosszindulatú programoktól, valamint vezérelheti a hálózat végpontjaihoz való hozzáférést így többfunkciós nyomtatója is a hálózat teljes mértékben biztonságos tagjává válik.

McAfee® beágyazott biztonsági megoldás

Biztos lehet benne, hogy kizárólag előzetesen jóváhagyott alkalmazások, kódok és fájlok futhatnak Xerox többfunkciós nyomtatóján – mely az iparágban elsőként védi meg önmagát a leselkedő külső fenyegetésektől.

A ConnectKey technológiával a Xerox az első vállalat, amely a McAfee engedélyezési listáját használja a többfunkciós nyomtatókon. Ez a következő előnyökkel jár:
 • Észlelheti és megelőzheti a jogosulatlan hozzáférést, a többfunkciós nyomtató fájljainak módosítását, valamint riasztásokat küldhet.
 • Egy központi helyen végezheti a megfigyelést, a jelentéskészítést és a figyelmeztetések kezelését – ez a McAfee Enterprise biztonsági konzol ePolicy Orchestrator szoftvere és a Xerox menedzselt nyomtatási szolgáltatásainak eszközkészlete.
 • Lezárhatja a többfunkciós nyomtatók beállításait a szervezeti megfelelőség és a kézi szoftverfrissítések számának csökkentése érdekében, hogy megelőzze az új fenyegetéseket.

További, proaktív adatvédelmet nyújt a McAfee® Integrity Control amely szervezete folyamataiba integrálódik, valamint nem okoz hozzáférési és termelékenységi problémákat.

Cisco® TrustSec-integráció

Az integrált Cisco® TrustSec átfogó rálátást kínál a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtató végpontjaira az IT-központú biztonsági irányelvek és a megfelelőség további erősítése érdekében.

Védelem az első naptól

A szabványos gyári funkciók azonnal működésbe lépnek, amint bekapcsolja a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatót.
 • 256 bites HD-titkosítás képfelülírással.
 • Biztonságos nyomtatás időtörléssel.
 • Biztonságos külső e-mailes kapcsolat, amely titkosítja az adatátvitelt a többfunkciós nyomtatók és a külső tárhelyről működő levelezőszerverek között.

Az iparági szabványt követő hitelesség-ellenőrzés

Egyetlen audittal eleget tehet a közös kritériumok követelményeinek, igazolva, hogy a beágyazott szoftveres vezérlőt nem módosították.

További információ a biztonságról ›

Fedezze fel a termelékenységetFedezze fel a költségirányítást

Valódi kihívások, valódi megtakarítások.

Végezzen többet kisebb befektetéssel.

A költségek csökkentése a versenyképesség szempontjából létfontosságú. A ConnectKey pénzt takarít meg Önnek a hatékonyabb munkát és a többfunkciós nyomtató által felhasznált erőforrások felügyeletét segítő eszközeivel.

Alkalmazás-alapértékek

Spóroljon a festékkazettán és a tintán, miközben a pazarló nyomtatást csökkenti az alapértelmezett beállításokkal – például több oldal egy lapra történő nyomtatásával, vagy a felhasználói azonosítónak a kísérőlap helyett a margóra történő nyomtatásával – a feladat és a felhasználó beállításai szerint.

Felhasználói engedélyek kezelése

Vegye teljes irányítása alá a nyomtatási környezetet a részletes felhasználói engedélyekkel. A rendelkezésre álló opciók, mint a színes nyomtatás, felhasználók, csoportok, időpont és alkalmazás szerint szabályozhatók. Azt is külön szabályozhatja, milyen funkciók érhetők el a gép melletti felhasználók számára.

Nyilvántartás és elszámolás

Növelje szervezete nyomtatási tevékenységeinek átláthatóságát a beépített nyilvántartási funkciókkal. A ConnectKey munkaalapú hálózati nyilvántartást is kínál, mely integrálható külső-nyilvántartási és számlázási megoldásokkal a Xerox üzleti partnereinek kínálatából.

Xerox Earth Smart

Alapértelmezett esetben illesztőprogramunk kétoldalas nyomtatásra van állítva, az Earth Smart funkció pedig lehetővé teszi más alapértelmezett beállítások, például elválasztó lapok elhagyásának beállítását.

Energiagazdálkodási eszközök

A ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatók kompatibilisek olyan energiagazdálkodási megoldásokkal, mint a Cisco® EnergyWise, amelyek lehetővé teszik az IT és a létesítmények számára az energiafelhasználás mérését és finomhangolását, ami jelentős költségmegtakarítást jelent.

A megoldás legfontosabb jellemzői:
 • IT-energiagazdálkodás olyan hálózati eszközök számára, mint a ConnectKey-kompatibilis többfunkciós nyomtatók.
 • Átláthatóság, irányítás és automatizálás – 24 órás megfigyelés és jelentéskészítés, egyszerű beállítás és irányelvkövetés.

A Cisco energiagazdálkodási megoldásaival például megadhatja a többfunkciós nyomtató energiaállapotait az optimális megtakarítás érdekében. Beállíthatja azt is, hogy a többfunkciós nyomtató 10 perc után alvó üzemmódba lépjen, megjelenítheti az aktuális energiafelhasználási adatokat, és megadhat időkeretet alacsony feszültség és alvó üzemmód esetére.

ENERGY STAR® megfelelőség

A nemzetközi ENERGY STAR® program partnereként a Xerox® termékek minden egyes új generációja több funkciót kínál, és kevesebb energiát fogyaszt – így ügyfeleink pénzt takarítanak meg, és csökkentik ökológiai lábnyomukat.

Fedezze fel a biztonságotA ConnectKey áttekintése

ConnectKey bemutatók

Tekintse meg, milyen egyszerű lehet a munka.

 • Ha problémája van, vagy csak felhasználóit szeretné oktatni, a segítség egy karnyújtásnyira van.

 • Gyorsabb és egyszerűbb digitális dokumentum-munkafolyamatok, hogy mozgásban maradhasson.

 • Tudja biztonságban létfontosságú üzleti adatait az átfogó védelemmel, akár az IT segítségével, akár nélküle.

 • Nem számít, hol és hogyan szeretne kapcsolódni: van megoldásunk, hogy mozgásban maradhasson.

 • Szabályozza a költségeket, takarítson meg időt, végezze a hétköznapi feladatokat hatékonyabban és eredményesebben.

 • A papíralapú anyagokból egyszerűen kereshető PDF-eket hozhat létre, amelyeket szerkeszthet, megjegyzésekkel láthat el, korrektúrázhat és feltisztíthat.

 • Előre beállított szabályokkal segítheti elő, hogy a felhasználók könnyedén hozhassanak környezet- és költségtudatos döntéseket.

 • A felhasználókat az eszköznél hitelesítheti, és automatikusan követheti, mérheti és elemezheti a többfunkciós nyomtató adatait.

Sikertörténetek

Tekintse meg, miként segít a ConnectKey más szervezeteknek.

 • A ConnectKey a mobileszközökről való nyomtatással és megosztással támogatja az alap- és középfokú oktatásban részt vevő diákok és tanáraik tanulását.

 • A ConnectKey az Egyesült Államokban több mint 80 szállodának nyújt minőségi szolgáltatásokat az egyszerűbb IT-kezeléssel és szkenneléssel.

 • A Xerox Mobile Print és az Equitrac Express segítségével egy mobilszolgáltató 30%-ot takarít meg nyomtatási költségein.

 • A ConnectKey egységes felhasználói felülete felszabadítja a munkatársak idejét, hogy a hallgatóknak segíthessenek, és lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy önállóan használják a készüléket.

ConnectKey-kompatibilis többfunkciós
nyomtatók

A megfelelő megoldás minden munkakörnyezetnek.

Kattintson az alábbi linkre saját többfunkciós nyomtatójának konfigurálásához.
A nyomtatókonfigurátor indítása  

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655 többfunkciós nyomtató

  • Letter/Legal/A4 méretű fekete-fehér nyomtatás.
  • 45 lap/perc sebességű nyomtatás.
  • Belépési szintet kínál azoknak az ügyfeleknek, akik nagyvállalati szintű biztonságot és munkafolyamatokat keresnek.
  • Ideális változatos környezetekben dolgozó, csak letter/A4 méretben nyomtató, közepes méretű munkacsoportok számára.
  További tudnivalók
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655 színes többfunkciós nyomtató

  • Letter/Legal/A4 méretű színes nyomtatás.
  • 35 lap/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás.
  • Nagyvállalati funkciókkal ruház fel egy A4-es színes többfunkciós nyomtatót.
  • Ideális olyan kisebb munkacsoportok számára, akik alacsony belépési költséget és kisméretű A4-es többfunkciós nyomtatót keresnek.
  További tudnivalók
 • Xerox® ColorQube® 8700 színes többfunkciós nyomtató

  • 2013 2. negyedévében érkezik.
  • Letter/Legal/A4 méretű színes nyomtatás.
  • 44 lap/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás.
  • Különböző árazású modellek az alacsonyabb kezdeti beruházás vagy az alacsonyabb teljes élettartamköltség közötti választáshoz.
  • Szilárdtintás technológia.
 • Xerox® ColorQube® 8900 színes többfunkciós nyomtató

  • Letter/Legal/A4 méretű színes nyomtatás.
  • 44 lap/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás.
  • Ideális alacsonyabb színes üzemeltetési költségek és teljes élettartamköltség esetén.
  • Szilárdtintás technológia.
  További tudnivalók
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955 többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű fekete-fehér nyomtatáshoz és színes szkennelés.
  • 44-55 lap/perc sebességű nyomtatás.
  • Ideális változatos környezetekben dolgozó közepes méretű munkacsoportok számára.
  • Utómunkálati opciók széles választékát kínálja: lyukasztást, tűzést, beszúrást, valamint mappa- és füzetkészítést.
  További tudnivalók
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890 többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű fekete-fehér nyomtatás és színes szkennelés.
  • 65-90 lap/perc sebességű nyomtatás.
  • Ideális forgalmas részlegekre.
  • Utómunkálati opciók széles választékát kínálja: lyukasztást, tűzést, beszúrást, valamint mappa- és füzetkészítést.
  További tudnivalók
 • Xerox® WorkCentre® 7220/7225 színes többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű színes nyomtatás.
  • 20-25 lap/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás.
  • Költségtudatos színes nyomtatás.
  • Ideális olyan kisebb munkacsoportok számára, akik alacsony belépési költséget és kisméretű A3-as többfunkciós nyomtatót keresnek.
  További tudnivalók
 • Xerox® ColorQube® 9302/9303 színes többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű színes nyomtatás.
  • 45-55 lap/perc sebességű színes, és 55-60 lap/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás.
  • Ideális alacsonyabb színes üzemeltetési költségek és teljes élettartamköltség esetén.
  • Szilárdtintás technológia.
  További tudnivalók
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855 színes többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű színes nyomtatás.
  • 30-50 lap/perc sebességű színes, és 30-55 lap/perc sebességű fekete-fehér nyomtatás.
  • Ideális könnyen használható, professzionális színes munkamenetek számára.
  • Megfelel a rugalmas hordozókkal kapcsolatban támasztott irodai nyomtatási követelményeknek.
  További tudnivalók
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970 színes többfunkciós nyomtató

  • Tabloid/A3 méretű színes nyomtatás.
  • 70 lap/perc sebességű színes és fekete-fehér nyomtatás.
  • Ideális elfoglalt vállalati részlegek számára, ahol kiváló színes nyomtatásra van szükség.
  • Utómunkálati opciók széles választékát kínálja: lyukasztást, tűzést, C- és Z-hajtást és füzetkészítést.
  További tudnivalók