Xerox® ConnectKey® 1.5

-tekniikka

Tekniikkaa nykypäivän haasteisiin ja tuleviin tehtäviin

Monitoimitulostimet, joiden perustana on ConnectKey, antavat tärkeän edun niin pk-yrityksille kuin suuryritysasiakkaille. Nämä monitoimitulostimet huolehtivat tekniikkapuolesta – joten voit keskittyä itse työhön tekniikan sijasta.

Katso video ›

Kätevyyden uusi määritelmä.

Monitoimitulostimet, jotka tehostavat työtäsi.

ConnectKey on tekniikka ja ohjelma, joka yhdistää monitoimitulostimet työskentelytapaan.

ConnectKeyn avulla voit tehdä muutakin kuin tulostaa, skannata, faksata ja kopioida. Mobiilitulostustoiminnoilla voit tulostaa melkein mistä tahansa. Lisäksi voit skannata asiakirjoja pilvipalveluihin, kuten Google Driveen, Evernoteen ja Microsoft Office 365:een tallennettaviksi sekä yhteiskäyttöön.

Voit kehittää yksinkertaisia sovelluksia ja integroida ne monitoimitulostimeen helppokäyttöisillä työkaluilla. Sairausvakuutusyhtiö voi esimerkiksi lisätä laitteeseensa toiminnon, jolla korvaushakemukset voidaan skannata yhtiön maksujärjestelmään yhdellä kosketuksella.

IT-ammattilaiset pystyvät helposti hallitsemaan ConnectKey-pohjaisia monitoimitulostimia ja tuomaan sovellukset työntekijöiden ulottuville suoraan laitteen kosketusnäytöstä. ConnectKey antaa myös yhteisen käyttöliittymän monille eri laitteille, – mikä helpottaa niiden käyttöä.

ConnectKey-pohjaisissa monitoimitulostimissa on lisäksi McAfeen ohjelma, joka suojaa tietojasi haittaohjelmilta.

ConnectKey-pohjaiset monitoimilaitteet sopeutuvat työskentelytapaasi – tien päällä, virtuaalisesti ja pilvessä – joten voit itse keskittyä pääasiaan: omaan liiketoimintaasi.

Frost & Sullivan Technology Innovation -palkinto

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

Frost & Sullivan antoi tunnustusta kasvullemme, innovaatiollemme ja johtajuudellemme antamalla Xeroxille 2013 Global Excellence in Technology Innovation -palkinnon ConnectKey-tekniikasta. Frost & Sullivanin raportin mukaan ConnectKey "on erittäin suuri edistysaskel yrityksen asiakirjojen työnkulun parantamisessa".

Lue lisää palkinnosta ja katso video ›

Katso white paper -raportti ›

Tekniikkaa avuksesi.

Käyttömukavuutta työskentelyysi.

Nykypäivän ammattilaisten on voitava työskennellä toimiston ja työajan ulkopuolella. Siksi ConnectKey-pohjaiset monitoimilaitteet antavat täysin integroituja kannettavia, skannaavia ja pilviratkaisuja, joiden avulla toimistosi on aina kätesi ulottuvilla.

Mukautetut käyttöliittymän ominaisuudet

Voit suorittaa tärkeät työt suoraan monitoimitulostimella selkeän käyttöliittymän suurten kosketuskohtien ja kätevien valikoiden avulla. Tämä kaikissa ConnectKey-pohjaisissa monitoimitulostimissa oleva käyttöliittymä mahdollistaa palvelupainikkeiden uudelleenjärjestelyn ja tuo tärkeät toiminnot kätesi ulottuville. Niitä ovat esimerkiksi mukautettava yhden kosketuksen skannauspainike, joka käynnistää kokonaisen työnkulun asiakirjojen nopeaa jakelua ja arkistointia varten.

Lisää liikkuvuutta

Auttaa saamaan työt valmiiksi mistä ja millä laitteella tahansa.
 • Tulosta iPhone®- tai iPad®-laitteista sisäisellä Apple AirPrint -tuella.
 • Tulosta laitteesta toiseen laitteiden tyypistä riippumatta integroidulla Xerox Mobile Print -ratkaisulla – joka on saatavana pilvipalveluna tai palvelinasennuksena.
 • ConnectKey -yhteensopivilla monitoimitulostimilla on Mopria™-sertifiointi. Se takaa, että voit tulostaa langattomasti Mopria-tuella varustetuista älypuhelimista, tablettitietokoneista ja muista mobiililaitteista heti ja helposti ilman asetusten tekemistä. Lisätietoja ›
 • ConnectKey-pohjaiset monitoimilaitteet voidaan liittää langattomasti, joten voit asettaa monitoimitulostimesi minne tahansa huolehtimatta verkon infrastruktuurista. Lue lisää mobiiliratkaisuista ›

Älykkäämpi skannaus

Vähennä paperinkäyttöä ja tallenna tärkeät tiedot työnkulkua tehostavilla skannaustoiminnoilla.
 • Luo yksi- tai monisivuisia PDF-tiedostoja, joissa teksti on haettavissa optisella tekstintunnistuksella (OCR). Sen ansiosta tiedot eivät ole pelkästään vaikeasti jäljitettävinä paperiversioina.
 • ConnectKey Share to Cloud -ohjelma skannaa pilvipohjaisiin asiakirjasäilöihin, kuten Evernoteen, Dropboxiin™, Microsoft Office 365:een, SalesForce.comiin, Google Docsiin ja Google Driveen, joissa ne voidaan muuntaa, jaella ja arkistoida. Lisätietoja ›
 • ConnectKey for SharePoint -ohjelma skannaa tiedostot suoraan Microsoft SharePointiin ja muihin Windows-kansioihin. Lisätietoja ›
 • ConnectKey for DocuShare skannaa ja reitittää asiakirjat suoraan käytössä oleviin DocuShare-kokoelmiin ja Windows-kansioihin. Lisätietoja ›
ConnectKey-esittelyTutustu tuottavuuteen

Työskentele juuri niin kuin haluat.

Kohota tuottavuustasojasi.

Vauhdissa pysyminen edellyttää oikeanlaista apua. Siksi toimitamme tekniikkaa ja ohjelman, jonka avulla voit työskennellä nopeammin ja tehdä paremmin yhteistyötä.

Hae kontaktit nopeammin

Säästä aikaa kontaktien etsimisessä tehokkaammalla osoitteistolla, joka tallentaa kaikki sähköposti-, faksi- ja skannaustiedot yhteen kontaktiin. Tehosta työnkulkuja "suosikeilla", jotka korostavat yhteisiä kohteita.

Sisäinen tuki

Vähennä työntekijöiden turhautumista ja seisokkiaikoja laitteen sisäisellä Xeroxin Online-tuen tietokannalla, johon pääsee sekä käyttöliittymästä että tulostinajurista – sama sisältö on tukihenkilöiden käytettävissä – sekä sisäisillä ohjevideoilla.

Etäohjauspaneeli

Voit käyttää monitoimitulostimen käyttöliittymää mistä tahansa toimiston työasemasta aivan niin kuin seisoisit laitteen vieressä. Voit kouluttaa käyttäjiä ja konfiguroida monitoimitulostimesi asetukset etätoimintona tietäen, että integroitu tietosuoja mahdollistaa vain yhden valtuutetun toiminnon kerrallaan. Tämä estää useat samanaikaiset etätoiminnot.

Paremmat laiteajurit

Käytä tulostinajurin simulaattoria ›

Tehosta laitteen käyttöä ja hallintaa kaikille ConnectKey-pohjaisille monitoimilaitteille. Anna työntekijöille opastusta useista laitteista yhdellä kertaa.

Nopeampi monitoimitulostimien asetus

Nopeuta asetusta kloonaamalla vaivattomasti monitoimitulostimen kokoonpanon asetukset ja lähettämällä ne samanlaiseen ConnectKey-monitoimilaitteeseen. Suuremman nopeuden lisäksi tämä varmistaa yhtenäiset, tietosuojavaatimukset täyttävät asetukset.

Mukautetut ratkaisut

Palvelimeton Extensible Interface Platform® (EIP) -tekniikka mahdollistaa sovellusten tekemisen ConnectKey-pohjaisiin monitoimitulostimiin IT-infrastruktuuria lisäämättä. Näin voit tehostaa ja yksilöllistää laitteesi käyttöä useilla eri ominaisuuksilla, kuten tuki- ja skannaussovelluksilla.

Xeroxin laitteenhallintaohjelmisto

Käytä CentreWare Internet Services -simulaattoria ›

Maksuttoman laitteenhallintaohjelmistotyökalumme CentreWare Webin käyttöliittymällä on tehokas ulkonäkö ja tuntu. Sillä voidaan päivittää laitteet etätoimintona, mikä antaa uusia tuottavuusetuja. Siinä on myös sisäisten McAfee-hälytysten tuki. Lisätietoja ›

Tutustu käyttömukavuuteenTutustu tietosuojaan

Yhdistä turvallisesti.

Tietojesi ja liiketoimintasi suojana.

Yritykset käyttävät yhä enemmän yhteyksiä, mikä lisää jopa monitoimitulostimien riskejä. ConnectKey auttaa suojaamaan monitoimitulostimia samoin kuin PC-tietokoneita suojataan viruksilta ja haittaohjelmilta, sekä hallitsemaan verkostosi päätepisteitä. Tämä tekee monitoimitulostimesta täysin turvallisen verkon osan.

McAfee® sisäinen tietosuoja

Voit olla varma, että vain hyväksytyt, esimääritetyt sovellukset, toimintatavat ja tiedostot pääsevät Xeroxin monitoimitulostimiin – jotka ensimmäisinä alalla suojaavat itseään mahdollisilta ulkopuolisilta vaaroilta.

ConnectKey avulla Xerox pystyy ensimmäisenä yrityksenä tarjoamaan McAfee whitelisting-tekniikan monitoimitulostimille. Tämän ansiosta voit:
 • havaita ja estää monitoimitulostimien tiedostojen valtuuttamattoman käytön ja käsittelyn sekä lähettää hälytyksiä.
 • saada pisteen, jonka kautta hoidetaan kaikki valvonta-, raportointi- ja hälytystoimet McAfeen yrityssuojakonsolin ePolicy Orchestratorin ja Xeroxin tulostuksenhallintapalvelutyökalujen avulla.
 • Lukitse monitoimitulostimien kokoonpanon asetukset, jotta ne pysyvät yhtenäisinä koko yrityksessä ja vähentävät manuaalisten ohjelmistopäivitysten tarvetta. Näin ennakoit tulevat vaarat.

Ennakoivan lisätietosuojan varmistaa McAfee® Integrity Control. Se voidaan integroida yrityksen prosesseihin eikä se aiheuta käyttölupa- tai tuottavuusongelmia.

Cisco® TrustSec -ohjelman integrointi

Cisco® TrustSec -ohjelman integrointi antaa kattavan näkyvyyden kaikkiin ConnectKey-pohjaisten monitoimitulostimien päätepisteisiin ja varmistaa siten IT-keskeiset tietosuojakäytännöt ja vaatimustenmukaisuuden.

Suojaus alkaa heti

Vakiot käyttövalmiit ominaisuudet alkavat toimia heti, kun kytket virran ConnectKey-pohjaiseen monitoimitulostimeen.
 • 256-bittinen HD-salaus ja kiintolevyn päällekirjoitus
 • Suojattu tulostus ja ajastettu poisto
 • Suojattu ulkoisten sähköpostiviestien liitettävyys, joka käyttää salausta tietojensiirrossa monitoimitulostimien ja ulkoisesti isännöityjen sähköpostipalvelimien välillä.

Vaatimustenmukaisuuden tarkistaminen

Varmista yhteensopivuus yleisten kriteerien kanssa helpolla tarkastuksella, joka tarkistaa, ettei sisäistä ohjelmisto-ohjainta ole muutettu.

Lue lisää tietosuojasta ›

Tutustu tuottavuuteenTutustu kustannustenhallintaan

Todellisia haasteita, todellisia säästöjä.

Tee enemmän vähemmällä.

Kilpailukyky edellyttää kustannusten vähentämistä. ConnectKey säästää rahaa toiminnoilla, jotka lisäävät työntekijöiden tehokkuutta ja hallitsevat monitoimitulostimen resursseja.

Sovellusten oletusasetukset

Oletusasetuksilla voit säästää väriainetta ja mustetta sekä vähentää tuhlailevaa tulostusta – voit esimerkiksi tulostaa useita sivuja yhdelle sivulle tai tulostaa käyttäjätunnuksen marginaaliin erotinsivun sijasta – sovelluksen ja käyttäjän asetuksilla.

Käyttöoikeuksien hallinta

Hallitse tulostusympäristöäsi täysin yksityiskohtaisilla käyttöoikeuksilla. Käytettävät toiminnot, kuten väritulostus, voidaan määritellä käyttäjän, ryhmän, kellonajan ja sovelluksen mukaan.

Tilikirjaus

Paranna yrityksesi tulostustoiminnan näkyvyyttä sisäisillä tilikirjaustoiminnoilla. ConnectKey antaa myös työkohtaisia verkon tilikirjauksia, jotka voidaan integroida muiden valmistajien tilikirjausohjelmiin ja Xeroxin liikekumppaneiden laskutusratkaisuihin.

Xerox Earth Smart

Oletusarvoisesti tulostusajurimme on asetettu tulostamaan kaksipuolisena, ja Earth Smart -toiminto mahdollistaa muiden oletusasetusten valitsemisen, kuten erotinsivujen tulostamatta jättämisen.

Tehonhallintatyökalut

ConnectKey-pohjaiset monitoimitulostimet ovat yhteensopivia energianhallintaratkaisujen, kuten Cisco® EnergyWisen, kanssa, joiden avulla tietoteknisillä osastoilla voidaan mitata ja hienosäätää virrankäyttö siten, että saadaan huomattavia säästöjä.

Ratkaisun tärkeimpiä piirteitä ovat:
 • IT-tehonhallinta verkkoon liitetyille laitteille, kuten ConnectKey-pohjaisille monitoimilaitteille.
 • Näkyvyys, hallinta ja automaatio – valvonta ja raportointi kellon ympäri, helppo konfigurointi ja vaatimustenmukaisuus.

Esimerkiksi Ciscon energianhallintaratkaisujen avulla voit asettaa monitoimitulostimelle tehotasoja optimaalista virransäästöä varten. Voit myös asettaa monitoimitulostimen siirtymään lepotilaan 10 minuutin kuluttua, saada reaaliaikaisia virrankulutustietoja ja asettaa aikakatkaisun matalateho- tai lepotiloihin.

ENERGY STAR® -vaatimustenmukaisuus

Koska olemme kansainvälisen ENERGY STAR® -ohjelman toimilupakumppani, jokainen uusi Xerox®-tuote antaa enemmän toimintoja ja käyttää vähemmän energiaa – mikä säästää asiakkaidemme rahaa ja vähentää heidän hiilijalanjälkeään.

Tutustu tietosuojaanConnectKey-esittely

ConnectKey-esittelyt

Katso, kuinka helppoa työ voi olla.

 • Ongelmatilanteessa tai neuvoja antaessasi apu on aina lähellä.

 • Nopeampi ja helpompi digitaalisten asiakirjojen työnkulku.

 • Kattava suojaus tärkeille tiedoille IT:n kanssa tai ilman.

 • Ratkaisumme mahdollistavat mobiiliyhteyden missä ja milloin tahansa.

 • Tehokkaampi tapa hallita kuluja, säästää aikaa ja hoitaa päivittäiset työt.

 • Muuta paperi helposti haettaviksi PDF-tiedostoiksi, joita voit muokata, korjata ja puhdistaa ja joihin voit lisätä huomautuksia.

 • Määritä sääntöjä, jotka auttavat käyttäjiä tekemään edullisia, ympäristöystävällisiä päätöksiä helposti.

 • Tunnista käyttäjät laitteella ja jäljitä, mittaa ja analysoi monitoimitulostimen tietoja automaattisesti.

Menestystarinoita

Katso, miten ConnectKeytä käytetään muissa yrityksissä.

 • ConnectKey-tuki mahdollistaa oppimisen matkalla, sillä opettajat ja oppilaat voivat tulostaa ja jakaa suoraan mobiililaitteistaan.

 • ConnectKey helpottaa IT-hallintaa ja skannausta antaen laatupalveluja monille eri hotelleille eri puolilla maata.

 • Xerox Mobile Print ja Equitrac Express antaa matkapuhelinpalvelujen tarjoajalle 30 %:n säästöt tulostuskuluissa.

 • ConnectKeyn yleinen käyttöliittymä vapauttaa henkilökuntaa auttamaan opiskelijoita ja auttaa opiskelijoita auttamaan itseään.

ConnectKey-pohjaiset monitoimilaitteet

Oikea ratkaisu jokaiseen työympäristöön.

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655 -monitoimilaite

  • Letter/Legal-/A4-koon mustavalkotulosteet.
  • Tulostaa jopa 45 sivua/min.
  • Antaa lähtöpisteen asiakkaille, jotka haluavat yrityssuojan ja -työnkulut.
  • Sopii erinomaisesti keskikokoisille työryhmille vain erinäisiin letter/A4-ympäristöihin.
  Lisätietoja
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655 -värimonitoimilaite

  • Letter-/Legal-/A4-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 35 sivua/min (väri ja mustavalkoinen).
  • Tuo yritystason toiminnot A4-värimonitoimilaitteeseen.
  • Sopii erinomaisesti työryhmäkokoisille yrityksille, jotka haluavat edullisen hinnan ja A4-kokoisen monitoimilaitteen.
  Lisätietoja
 • Xerox® ColorQube® 8700 -värimonitoimilaite

  • Letter-/Legal-/A4-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 44 sivua/min (väri ja mustavalkoinen).
  • Eri hinnoitteluvaihtoehtoja, joilla voidaan pitää alkuvaiheen pääomatarve ja kokonaiskäyttökulut alhaisina.
  • Värivahatekniikka.
  Lisätietoja
 • Xerox® ColorQube® 8900 -värimonitoimilaite

  • Letter-/Legal-/A4-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 44 sivua/min (väri ja mustavalkoinen).
  • Sopii erityisesti värikustannusten ja kokonaiskäyttökulujen alentamiseen..
  • Värivahatekniikka.
  Lisätietoja
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955 -monitoimilaite

  • Tabloidi/A3-mustavalkotulosteet ja väriskannaus.
  • Tulostaa jopa 45-55 sivua/min.
  • Sopii erinomaisesti keskisuurille työryhmille eri ympäristöissä.
  • Käyttää useita eri viimeistelytoimintoja, kuten rei'itystä, nitomista, lisäyksiä sekä kansio- ja vihkolaitteita.
  Lisätietoja
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890 -monitoimilaite

  • Tabloidi/A3-mustavalkotulosteet ja väriskannaus.
  • Tulostaa jopa 65-90 sivua/min.
  • Sopii erinomaisesti kiireisille osastoille.
  • Käyttää useita eri viimeistelytoimintoja, kuten rei'itystä, nitomista, lisäyksiä sekä kansio- ja vihkolaitteita.
  Lisätietoja
 • Xerox® WorkCentre® 7220/7225 -värimonitoimilaite

  • Tabloidi-/A3-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 20-25 sivua/min (väri ja mustavalkoinen).
  • Kustannustietoista väritulostusta.
  • Sopii työryhmäkokoisille yrityksille, jotka haluavat edullisen hinnan ja pienen A3-monitoimilaitteen.
  Lisätietoja
 • Xerox® ColorQube® 9302/9303 -värimonitoimilaite

  • Tabloidi-/A3-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 45-55 sivua/min (väri), 55-60 sivua/min (mustavalkoinen).
  • Sopii erityisesti värikustannusten ja kokonaiskäyttökulujen alentamiseen.
  • Värivahatekniikka.
  Lisätietoja
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855 -värimonitoimilaite

  • Tabloidi-/A3-väritulosteet.
  • Tulostaa jopa 30-50 sivua/min (väri), 30-55 sivua/min (mustavalkoinen).
  • Sopii erityisesti helppoon, ammattimaiseen värityönkulkuun.
  • Täyttää toimiston tulostustöihin käytettävien materiaalivaihtoehtojen tarpeet.
  Lisätietoja
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970 -värimonitoimilaite

  • Tabloidi-/A3-väritulosteet.
  • Väri- ja mustavalkotulostusnopeus jopa 70 sivua/min.
  • Sopii erinomaisesti kiireisille osastoille, jotka tarvitsevat loistavia väritulosteita.
  • Käsittää useita eri viimeistelytoimintoja, kuten rei'itys, nidonta, C/Z-taitto ja vihkolaite.
  Lisätietoja