Xerox® ConnectKey® 1.5

Technology

Den rigtige teknologi til dagens udfordringer og morgendagens opgaver

Multifunktionsprintere baseret på ConnectKey giver små-til-mellemstore og store virksomhedskunder en væsentlig fordel. Disse multifunktionsprintere sørger simpelthen for, at opgaven bliver løst – så du kan holde fokus på dit job og ikke på teknologien.

Se video ›

Enkelthed redefineret.

Multifunktionsprintere, der forenkler dit arbejde.

ConnectKey er teknologi og software, der forbinder multifunktionsprintere på en måde, så man får arbejdet fra hånden.

Med ConnectKey kan du gør meget mere end bare at printe, scanne, faxe og kopiere. Du kan printe fra så at sige hvor som helst gennem mobile printkapaciteter. Ligeledes kan dokumenter scannes direkte til cloud-baserede services som Google Drive, Evernote og Microsoft Office 365 til arkivering og samarbejde.

Du kan udvikle enkle applikationer og indbygge dem i multifunktionsprinteren med letanvendelige værktøjer. For eksempel kan et sygeforsikringsselskab tilføje en funktion på maskinen, der giver mulighed for at scanne betalingsgodtgørelser direkte ind i deres betalingssystem med blot et enkelt tryk på knappen.

IT-professionelle kan let håndtere multifunktionsprintere med ConnectKey og gøre applikationerne mere tilgængelige for medarbejderne – direkte fra den berøringsfølsomme skærm. Desuden skaber ConnectKey en fælles brugerflade på tværs af flere maskiner, hvilket gør dem nemme at bruge.

Og på multifunktionsprintere med ConnectKey er dine data sikre og beskyttet imod malware takket være sikkerhed fra McAfee.

Multifunktionsprintere med ConnectKey tilpasses den måde, du arbejder på – på farten, virtuelt og med cloud-service – så du kan fokusere på det, der er vigtigt: din egentlige forretning.

Frost & Sullivan Technologys pris for innovation

Xerox ConnectKey 2013 Excellence in Technology Innovation Award from Frost & Sullivan

Frost & Sullivan anerkendte vores vækst, innovation og lederevner ved at overrække Xerox prisen for "Global Excellence in Technology Innovation" for 2013 for ConnectKey. Ifølge Frost & Sullivans rapport "repræsenterer ConnectKey et vigtigt fremskridt i bestræbelserne på at forbedre arbejdsgangen for dokumenter internt i en virksomhed.""

Læs mere om prisen, og se en video ›

Se hvidbog ›

Teknologi, der fungerer for dig.

Praktiske fordele til dine arbejdsmetoder i dag.

I dag har professionelle mennesker brug for at arbejde ud over kontorets fire vægge og arbejdstid fra 9 til 5. Derfor tilbyder multifunktionsprintere med ConnectKey fuldt integrerede mobile, scannings- og cloud-baserede løsninger – så du altid har kontoret lige for hånden.

Kundetilpassede brugerfladeegenskaber

Udfør vigtige opgaver direkte på multifunktionsprinteren ved hjælp den intuitive brugerflades store berøringsfelter og nemme menuer. Denne brugerflade, der er fælles for alle multifunktionsprintere med ConnectKey, betyder, du kan flytte om på knapperne til de forskellige funktioner og have vigtige handlinger lige for hånden – f.eks. den brugertilpassede single-touch scan-knap, der igangsætter en hel arbejdsgang til hurtig distribution og arkivering af dokumenter.

Vær mere mobil

Hjælper dig med at få arbejdet udført, uanset hvor du befinder dig og på en hvilken som helst maskine.
 • Print fra iPhones® eller iPads® med indbygget support til Apple AirPrint.
 • Print fra en hvilken som helst maskine til en hvilken som helst maskine, der er integreret med Xerox Mobile Print, – der fås som cloud-service eller serverside-installation.
 • ConnectKey aktiverede MFP'er er Mopria™-certificerede. En Mopria-certificering sikrer, at du nemt og øjeblikeligt kan printe trådløst fra din Mopria-understøttede smartphone, tablet eller anden mobil enhed uden konfiguration. Lær mere ›
 • Multifunktionsprintere med ConnectKey kan forbindes trådløst, så du kan anbringe din multifunktionsprinter, hvor som helst du har brug for den, uden at spekulere på netværksinfrastruktur.
  Læs mere om mobile løsninger ›

Smartere scanning

Vær mere uafhængig af papir, og indsaml vigtige oplysninger med scanningsfunktioner, der forenkler arbejdsgangene.
 • Opret tekst-søgbare PDF-filer med en enkelt side eller flere sider ved hjælp af optisk tegngenkendelse (OCR), så oplysningerne aldrig er gemt væk i papirdokumenter.
 • ConnectKey Share to Cloud scanner til cloud-baserede opbevaringssteder såsom Evernote, Dropbox™, Microsoft Office 365, SalesForce.com, Google Docs og Google Drive til konvertering, distribution eller arkivering. Lær mere ›
 • ConnectKey for SharePoint scanner filer direkte ind i Microsoft SharePoint og andre Windows-mapper. Lær mere ›
 • ConnectKey for DocuShare scanner og distribuerer dokumenter til eksisterende DocuShare-samlinger og Windows-mapper. Lær mere ›
ConnectKey overblikUdforsk produktivitet

Arbejd, som du ønsker.

Opdag nye produktivitetsniveauer.

At holde sig opdateret betyder at have den rigtige form for hjælp. Derfor har vi teknologi og software, der giver dig mulighed for at arbejde hurtigere og samarbejde bedre.

Find kontakter hurtigere

Brug mindre tid på at lede efter kontakter ved hjælp af en forbedret adressebog, der gemmer alle e-mail-, fax- og scanningsoplysninger i en enkelt kontakt. Gør arbejdsgangen enklere med "favoritter", der fremhæver almindelige destinationer.

Integreret support

Reducer medarbejderfrustrationer og nedetid med adgang direkte på enheden til hele Xerox Online Support-database både fra brugerfladen og fra printdriveren – hvor det samme indhold er tilgængeligt for dine support-teknikere – og integrerede hjælpevideoer.

Fjernstyret betjeningspanel

Betjen multifunktionsprinterens brugerflade fra en hvilken som helst arbejdsstation, som om du stod lige foran den. Fjerntræn brugerne, og konfigurér multifunkionsprinterindstillinger med den sindsro, det giver at vide, at integreret sikkerhed kun tillader en enkelt autoriseret betjening ad gangen, så flere fjernprocedurer undgås.

Bedre enhedsdrivere

Interaktion med printerdriver-simulatoren ›

Gør det nemmere at bruge og styre maskinen ved hjælp af en ensartet driverplatform på alle multifunktionsprintere med ConnectKey. Træn medarbejderne én gang til flere enheder.

Hurtigere opsætning af multifunktionsprinter

Gør opsætningen hurtigere ved nemt at klone eksisterende multifunktionsprinterkonfigurationer og sende dem til en tilsvarende multifunktionsprinter med ConnectKey. Dette er ikke alene hurtigere, det sikrer også ensartede indstillinger, som overholder sikkerhedsbestemmelserne.

Brugertilpas dine løsninger

Extensible Interface Platform® (EIP) serverfri teknologi gør det muligt at oprette applikationer, som kan køre på multifunktionsprintere med ConnectKey uden behov for yderligere IT-infrastruktur. Dette giver dig mulighed for at forenkle og personalisere din enheds brugbarhed med en række funktioner fra supportapplikationer til scanning.

Xerox device management software (software til maskinadministration)

Interaktion med CentreWare Internet Services-simulatoren ›

Vores gratis værktøj til maskinadministration, CentreWare Internet Services, har en strømlinet brugerflade med et nyt udseende og en ny fornemmelse, der gør det muligt at fjernopdatere enhederne, hvilket giver dig yderligere produktivitetsfordele. Det tilbyder også support til de indbyggede McAfee-advarsler. Lær mere ›

Udforsk de praktiske fordeleUdforsk sikkerhed

Skab sikker forbindelse.

Sikkerhed, der beskytter dine data og din virksomhed.

Virksomheder er mere og mere indbyrdes forbundne, hvilket medfører øgede risici, selv for multifunktionsprintere. Med ConnectKey kan du endelig beskytte dine multifunktions-printere på samme måde, som du beskytter pc'er mod virus og malware, og du kan kontrollere adgangen til slutpunkter i dit netværk, – hvilket gør din multifunktionsprinter til en fuldt ud sikker netværksborger.

McAfee® indbygget sikkerhed

Trøst dig med, at kun godkendte, foruddefinerede applikationer, koder og filer kan køre på dine Xerox multifunktionsprintere, – de første i branchen til at beskytte sig mod potentielle trusler udefra.

Med ConnectKey er Xerox den første virksomhed, der tilbyder McAfee hvidlistningsteknologi til multifunktionsprintere. Dette betyder, at du kan:
 • registrere og forhindre uautoriseret adgang og forfalskning af multifunktionsprinterfiler og sende advarsler videre.
 • have et enkelt referencepunkt til overvågning, rapportering og advarsler gennem værktøjerne McAfee Enterprise security console ePolicy Orchestrator og Xerox Managed Print Services.
 • Lås multifunktionsprinterkonfigurationer til overholdelse af organisationsmæssige bestemmelser og til at reducere behovet for manuelle software-opdateringer, så du altid er beskyttet mod nye trusler.

Få yderligere, proaktiv databeskyttelse med McAfee® Integrity Control, der integreres med din virksomheds processer og ikke giver problemer med adgang og produktivitet.

Cisco® TrustSec integrering

Cisco® TrustSec integrering giver omfattende synlighed for alle ConnectKey-aktiverede multifunktionsprinteres slutpunkter. Dette sikrer, at de centrale IT-sikkerhedspolitikker gennemføres og overholdes.

Beskyttelse fra dag ét

Standard avancerede egenskaber går i gang, så snart du tænder for din ConnectKey-aktiverede multifunktionsprinter.
 • 256Bit harddisk-kryptering med Image Overwrite
 • Sikker print med sletning af tid.
 • Sikker ekstern e-mail-tilslutning, der krypterer dataoverførsel mellem multifunktionsprintere og eksterne mailservere.

Branchestandard-verificeringskontrol

Opfyld Common Criteria-certificeringskravene med en enkel overvågning til at verificere, at den indbyggede software controller ikke er blevet ændret.

Få mere at vide om sikkerhed ›

Udforsk produktivitet Udforsk omkostningskontrol

Virkelige udfordringer, virkelige besparelser.

Foretag mere med mindre.

Lavere udgifter er afgørende for at klare sig i konkurrencen. ConnectKey sparer dig penge med værktøjer, der hjælper mennesker med at arbejde mere effektivt og kontrollere de ressourcer, som din multifunktionsprinter bruger.

Standardindstillinger i applikation

Spar penge på toner og blæk, og begræns samtidig ødsel udskrivning med standardindstillinger – som for eksempel at printe flere sider på en enkelt side eller at printe en brugers id i margenen i stedet på et bannerark – som indstillet af applikationen og brugeren.

Kontrol af brugertilladelser

Tag fuld kontrol over dit printmiljø med detaljerede brugertilladelser. Tilgængelige funktioner såsom farveprint kan angives efter brugere, grupper, tid på dagen og applikation. Du kan også sondre mellem funktioner, der er tilgængelige for lejlighedsvise brugere.

Kontering

Skab større synlighed i din virksomheds udskriftsaktivitet med indbyggede konteringsfunktioner. ConnectKey tilbyder også opgavebaseret netværks-kontering, der kan integreres med tredje-partskonterings- og faktureringsløsninger fra Xerox Business Partners-programmet.

Xerox Earth Smart

Vores printdriver er indstillet som standard til tosidet udskrivning, og Earth Smart-funktionen gør det muligt for dig at vælge andre standardindstillinger såsom ikke at printe bannersider.

Strømstyrings-værktøjer

Multifunktionsprintere med ConnectKey er kompatible med energistyringsløsninger såsom Cisco® EnergyWise, der tillader it-handlinger og -faciliteter til at måle og finjustere strømanvendelse, så der kan gennemføres betydelige omkostningsbesparelser.

Nøgleaspekter i løsningen omfatter:
 • IT-strømstyring til netværksforbundne enheder såsom multifunktionsprintere med ConnectKey.
 • Synlighed, kontrol og automatisering – 24-timers overvågning og rapportering, nem konfiguration og håndhævelse af politikken.

For eksempel kan du med Cisco energistyringsløsninger indstille strømtilstande for multifunktionsprinteren for at opnå optimal strømbesparelse. Du kan også indstille multifunktionsprinteren til at gå i dvaletilstand efter 10 minutter, hente aktuel strømforbrugsinformation og indstille timeout til energispare- og dvaletilstande.

ENERGY STAR® kravopfyldelse

Som koncessioneret partner i det internationale ENERGY STAR® program tilbyder hver ny generation af Xerox® produkter større funktionalitet og bruger mindre energi; – dette sparer kunderne for penge og reducerer deres CO2-aftryk.

Udforsk sikkerhed ConnectKey overblik

ConnectKey-demoer

Se, hvor enkelt arbejdet kan være.

 • Når der opstår et problem, eller du simpelthen har brug for at uddanne brugere, er hjælpen lige ved hånden.

 • Hurtigere, enklere digitale dokument-arbejdsgange til at holde dig i gang.

 • Vær altid på den sikre side med omfattende beskyttelse til dine vigtige data, med eller uden IT.

 • Uanset hvor eller hvordan du ønsker at skabe forbindelse, har vi en løsning til at holde dig mobil.

 • Kontrollér omkostningerne, spar tid og udfør dagligdagens opgaver mere effektivt og produktivt.

 • Gør papirdokumenter til søgbare PDF'er, som er nemme at redigere, kommentere, rette eller afpudse.

 • Fastlæg regler for at hjælpe brugerne med at tage miljøvenlige, omkostningsbevidste beslutninger uden besvær.

 • Du kan autorisere brugerne ved maskinen, og du kan automatisk spore, måle og analysere MFP-data.

Succeshistorier

Se, hvordan andre virksomheder bruger ConnectKey.

 • ConnectKey understøtter indlæring på farten, så både lærere og studerende kan printe og dele fra mobile enheder.

 • ConnectKey forenkler IT-styring og -scanning, så der kan leveres kvalitets-services til 80+ hoteller i hele USA.

 • Xerox Mobile Print og Equitrac Express hjælper mobiltjenesteudbydere med at spare 30 % i trykningsudgifter.

 • ConnectKeys fælles brugerflade frigiver personalet, så de får tid til at hjælpe de studerende og sætter de studerende i stand til at hjælpe sig selv.

MFP'er med ConnectKey

Den rigtige løsning til ethvert arbejdsmiljø.

 • WorkCentre 3655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 3655-multifunktionsprinter

  • US Letter/Legal-størrelse/A4 sort/hvid print.
  • Printhastigheder helt op til 45 sider/min.
  • Tilbyder startmodeller for kunder, der ønsker at sikre virksomheden og dens arbejdsgange.
  • Ideel til mellemstore arbejdsgrupper i miljøer med forskellige papirstørrelser som US letter eller kun A4.
  Lær mere
 • WorkCentre 6655 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 6655-multifunktionsfarveprinter

  • US Letter/Legal format/A4 farveprint.
  • Printhastigheder helt op til 35 sider/min. for farve og sort/hvid.
  • Giver en A4-multifunktionsfarveprinter de samme funktioner som i store virksomheder.
  • Ideel til virksomheder på størrelse med arbejdsgrupper, som ønsker en lav startpris og små A4-multifunktionsprintere.
  Lær mere
 • Xerox® ColorQube® 8700-multifunktionsfarveprinter

  • US Letter/Legal format/A4 farveprint.
  • Printhastigheder helt op til 44 sider/min. for farve og sort/hvid.
  • Forskellige prismodeller tilgængelige til lavere nyinvestering eller lavere samlede ejeromkostninger.
  • Solid ink-teknologi.
  Lær mere
 • Xerox® ColorQube® 8900-multifunktionsfarveprinter

  • US Letter/Legal format/A4 farveprint.
  • Printhastigheder helt op til 44 sider/min. for farve og sort/hvid.
  • Ideel til lavere farveproduktionsomkostninger og de samlede ejeromkostninger.
  • Solid ink-teknologi.
  Lær mere
 • Xerox® WorkCentre® 5945/5955-multifunktionsprinter

  • Tabloid/A3 sort/hvid produktion og farvescanning.
  • Printhastigheder helt op til 45-55 sider/min.
  • Ideel til mellemstore arbejdsgrupper i forskellige miljøer.
  • Bruger et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder, herunder hulning, hæftning, indsætning, folder- og pjeceproduktion.
  Lær mere
 • Xerox® WorkCentre® 5865/5875/5890-multifunktionsprinter

  • Tabloid/A3 sort/hvid produktion og farvescanning.
  • Printhastigheder helt op til 65-90 sider/min.
  • Ideel til travle afdelingsmiljøer.
  • Bruger et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder, herunder hulning, hæftning, indsætning, folder- og pjeceproduktion.
  Lær mere
 • Xerox® WorkCentre® 7220/7225-multifunktionsfarveprinter

  • Tabloid/A3 farveoutput.
  • Printhastigheder helt op til 20-25 sider/min. for farve og sort/hvid.
  • Omkostningsbevidst farveprint.
  • Ideel til virksomheder på størrelse med arbejdsgrupper, der ønsker en lav startpris og små A3-multifunktionsprintere.
  Lær mere

 • Xerox® ColorQube® 9302/9303-multifunktionsfarveprinter

  • Tabloid/A3 farveoutput.
  • Printer med hastigheder helt op til 45-55 sider/min. (farve), 55-60 sider/min. (sort/hvid).
  • Ideel til lavere farveproduktionsomkostninger og de samlede ejeromkostninger.
  • Solid ink-teknologi.
  Lær mere
 • Xerox® WorkCentre® 7830/7835/7845/7855-multifunktionsfarveprinter

  • Tabloid/A3 farveoutput.
  • Printhastigheder helt op til 30-50 sider/min. (farve), 30-55 sider/min. (sort/hvid).
  • Ideel til brugervenlig, professionel farveproduktion.
  • Opfylder kontorproduktionskravene til mediefleksibilitet.
  Lær mere
 • WorkCentre 7970 with ConnectKey

  Xerox® WorkCentre® 7970-multifunktionsfarveprinter

  • Tabloid/A3 farveoutput.
  • Printhastigheder helt op til 70 sider/min. i farve og sort/hvid.
  • Ideelle til travle afdelingsmiljøer, hvor der er brug for fremragende farveresultater.
  • Bruger et bredt udvalg af efterbehandlingsmuligheder, herunder hulning, hæftning, C/Z-falsning og pjeceproduktion.
  Lær mere