Lave fargekostnader


Nå har du råd til å skrive ut hvert eneste dokument i farger hver eneste dag. ColorQube 9300-serien kan tilby en rekke ulike faktureringsplaner for å gjøre prisen på farger tilgjengelig for kontorer overalt.

Betal for farger på en ny måte

I de fleste målingsbaserte planene faktureres du samme pris for små mengder farge på en side, som for fullfarge. ColorQube 9300-seriens prisplaner endrer dette prissystemet totalt ved bare å belaste deg for den fargen du faktisk skriver ut. Nå kan kontoret ditt skrive ut dokumenter med lav fargedekning til lave fargeutskriftskostnader.

Revolusjonerende faktureringsplan
Ett eksempel på en fleksibel prisplan — den tredelte prisplanen — deler utskriftene inn i tre kategorier:

ColorQube 9300-serien for sort/hvitt-utskrift med nyttige farger Sort/hvitt pluss en nyttig farge
Sort/hvitt-sider og sider med lav fargedekning (som f.eks. vanlige e-poster, notater og Microsoft Word-dokumenter) faktureres som sort/hvitt-utskrifter.

ColorQube 9300-serien for daglig fargeutskrift Daglig fargebruk
Sider med moderat fargedekning (f.eks. vanlige brosjyrer og Microsoft Excel- og PowerPoint-dokumenter) faktureres litt mer enn sort/hvitt-sidene.

ColorQube 9300-serien for utskrift av utstrakte, strålende farger Utstrakt fargebruk
Sider med høy fargedekning (vanlige bilder, brosjyrer, nyhetsbrev og markedsføringsmateriell) faktureres til gjeldende markedspris for farger.

Hva betyr dette for din bedrift? Bruk kalkulatoren for kostnadsbesparelser for å se hvordan ColorQube 9300-serien kan revolusjonere fargeutskriftskostnadene dine.

Hvor mye kan du spare?

Nysgjerrig på hvor mye du kan spare og hvor i den tredelte planen dine dokumenter vil ligge? Bruk disse verktøyene til å sjekke.

Kalkulator for kostnadsbesparelser
Alle arbeidsplasser har egne krav til fargeutskrift. Bruk dette verktøyet til å beregne hvor mye du kan spare på daglig fargeutskrift med den tredelte prisplanen til ColorQube 9300-serien, sammenliknet med din nåværende målbaserte plan.
> start kalkulator